Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"В неделя с..." нова БНТ и стар Митко Цонев

Featured Replies

"В неделя с..." нова БНТ и стар Митко Цонев

0000057164-article.jpg

"В неделя с..." – това е модерна визия, актуални теми, любопитни гости, красота и забавление. Най-голямото телевизионно студио, най-бляскавият декор, най-известните изпълнители, най-интересните гости. Не го пропускайте, защото има нещо вярно в истината!

Хвалбите са на БНТ и се отнасят за най-новия мегаломански проект на държавната телевизия.

В битката за аудитория, медията хвърля милиони и Димитър Цонев, който ще трябва да забавлява неделния зрител и да го извади от летаргията му от 11, та чак до 17 часа.

6 часа бившият новинар от "По света и у нас", последвано от царски говорител и PR на телекомуникационна компания, ще "разразява истинско торнадо от телевизионни предизвикателства".

БНТ твърди, че предаването е апетитен коктейл от разнообразни рубрики, в които има за всекиго по нещо: сатиричен преглед на най-абсурдните заглавия от родната преса, горещи гости, музикални срещи с най-големите в българската поп музика, кастинг за най-големия фен, минути за световна и българска мода, лайфстайл, култура и... Нешка, при която никога няма грешка.

Тя и трупата й ще забавляват зрителите в зала 2 на НДК с танци и бухалки... ленти, обръчи, топки.

Обществената телевизия обещава, че по време на "В неделя с..." зрителите ще имат постоянна връзка със студиото, ще споделят мненията си, ще задават въпроси и въобще ще участват в интераткивните предизвикателства.

Да видим!

Източник:dnes.bg

Дано не ме приспят пак-като стана по обяд

;)

• Автор
В битката за аудитория, медията хвърля милиони и Димитър Цонев, който ще трябва да забавлява неделния зрител и да го извади от летаргията му от 11, та чак до 17 часа.

6 часа бившият новинар от "По света и у нас", последвано от царски говорител и PR на телекомуникационна компания, ще "разразява истинско торнадо от телевизионни предизвикателства".

6 часа ohmy.gif Ще им писне на зрителите !

Вероятността да са наравили нещо ново (за тях) и качествено е твърде малка, за да прекарам няколко часа в гледане на БНТ. Това сигурно ще стане чак за следващата олимпиада или пък някое друго спортно състезание. ;)

Вероятността да са наравили нещо ново (за тях) и качествено е твърде малка, за да прекарам няколко часа в гледане на БНТ. Това сигурно ще стане чак за следващата олимпиада или пък някое друго спортно състезание. :P

Еййй тоя Пъпеша не се "наяде" ..... :angry:

Димитър Цонев е егати дървото. Ако БНТ разчита на него да ни развлича в неделя значи са много назад в значението на думата "забавление".

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Димитър Цонев е егати дървото. Ако БНТ разчита на него да ни развлича в неделя значи са много назад в значението на думата "забавление".

Мани,мани...Баси забавлението...Иде ми да се удавя в тоалетната чиния... biggrin.gif

Най-дразнещото е, че пък рано сутринта е с фрак и папионка ohmy.gif Иначе идеята за 6-часово предаване в неделя никак не е лоша.

Представи си, че си домакиня, в неделя трябва да пускаш пералнята, да чистиш, да готвиш-няма нужда да превключваш канала-в едно предаване те информират за новините, танцуват, включват се зрители, разправят вицове...."Всичко в едно".

като таблетките "Calgonit All in 1 " - за 25 лева -53 таблетки ;)

Ти представяш ли си да изтърпиш това чудо да цели 6 часа. Мани бегай, туй само за наказание ще бъде.

Трихо, навремето имаше едно предаване "Събота късен слетобед", честно да си кажа нямам много спомен от него, само знам че Алис Крайчева имаше участие в него. Ама тя бе далеч по-разчупена от тоя пън, съвсем като Иван Гарелов в ролята му на водещ на шоу-програма. Ужас!

Да вземат да се поучат от колегите си. По швабската Pro7 има такъв формат и е съвсем приятно /последно го гледах преди 2-3 години/. Там готвят /кулинарен/, там обсъждат ежедневни теми, гостуват им различни личности, само с политика не се занимават. Наистина идеята за всичко в едно е добра, но тя никак не е нова. Да вземат пример, да си изберат свестен водещ, а декорите в студиото са под всяка критика.

Ти представяш ли си да изтърпиш това чудо да цели 6 часа. Мани бегай, туй само за наказание ще бъде.

Трихо, навремето имаше едно предаване "Събота късен слетобед", честно да си кажа нямам много спомен от него, само знам че Алис Крайчева имаше участие в него. Ама тя бе далеч по-разчупена от тоя пън, съвсем като Иван Гарелов в ролята му на водещ на шоу-програма. Ужас!

Да вземат да се поучат от колегите си. По швабската Pro7 има такъв формат и е съвсем приятно /последно го гледах преди 2-3 години/. Там готвят /кулинарен/, там обсъждат ежедневни теми, гостуват им различни личности, само с политика не се занимават. Наистина идеята за всичко в едно е добра, но тя никак не е нова. Да вземат пример, да си изберат свестен водещ, а декорите в студиото са под всяка критика.

Помня го това предаване....Помня го.

Аз очаквах нещо като неделното предаване по "Хоризонт" - "Хоризонт за вас" .Това ми е едно от любимите предавания-4 часа, и в него има от всичко по малко.

Да, ама БТН за пореден път ми доказаха, че шоу не могат да направят.

Защо ли се опитват ?

p.s.Новото им логото наистина е страшно дразнещо....Как можеха толкова плътно да го направят ??? ohmy.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз очаквах нещо като неделното предаване по "Хоризонт" - "Хоризонт за вас"...

Петъчното... с Божана Димитрова. Все го чаках със зареден ролков магнитофон, че да си запиша някоя песен.

А това, което върви по БНТ 1 не подлежи на коментар, дано някой ми отговори защо трябва да го плащам.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Чай с Драго Драганов ми харесваше

Повече няма да си пускам телевизора в неделя,не ми харесва като водещ Митко Цонев и тва си е

laugh.gif

Като чух новината и се отказах от кабелна телевизия.

навремето дядо казваше радиото е много хубаво нещо,има едно копче като го натиснеш и радиото млъква.Сега най-сетне отворих упътването на телевизора дано има копче което като го натисна и Митьо да изчезне cool.gif

горе- долу ми харесва . озвучаването да си оправят.

и не седя 6 часа да го гледам . превключвам и по другите канали, но като има нещо което ми харесва го гледам.

ако го сравня с конкурса "мис Италия"(понеже друго предаване за сравнение скоро не съм гледала) има мноого хляб да ядем , докато стигнем тяхното качество на щоу прпограма и директно излъчване.

А г-н Цонев за сега се справя много хладнокръвно.

иначе от кулинарните(понеже някои спомена кулинария), предаването на Антонела по Рай Уно (Antonella Clerici , "La prova del cuoco")ми харесваше.

Тая жена е страхотна. Страхотна усмивка и излъчване , и води с настроение.

оу май гуднес

с риск да прозвучи спамарско, ама аз дори бих гледал "Планета" пред това шоу...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.