Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искате да поздравите някого с песен- тук е мястото

Featured Replies

Може да не казваш за кого е, ама аз ще кажа, че това е за теб пък

и това също

P.S.Мерси много, не мога да спра да ги гледам...

• Отговори 3,6k
  • Прегледи 155,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Тебе какво ще те правя, само ако те срещна очи в очи.... biggrin.gif

те чака това :)kiss.gif

Ще се постарая това да не се случи. И без това преди години съм се зарекла кракът повече в Плевен да не ми стъпва. Дълга история...

Това за омилостивение:

Dancing Queen

п.п. Опс забравих най-важното - kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

...

fedora

http://www.youtube.com/watch?v=TYJzcUvS_NU, мислех да ти отговоря в твоя стил, ама няма. ;)

За мене..

А..и за Федора, че бях казал, че ще я поздравявам..ако не ти хареса ще измислим нещо друго..ся малко ми се спи и не съм търсил много biggrin.gif

Директно отива в категория любими. ;)

Но само как небрежно ... а и за оная там... biggrin.gif

;)

С Мия Майкалс може да се замеряме цяла седмица :wors: А на мен едно от най-любимите ми в този жанр е The Table Dance на Манди Мур. Знаеш го, поздрав с музиката към него изпълнение.

Ще се постарая това да не се случи. И без това преди години съм се зарекла кракът повече в Плевен да не ми стъпва. Дълга история...

Това за омилостивение:

Dancing Queen

п.п. Опс забравих най-важното - kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Ама аз мислех само хубави неща да ти правя, а ти пък не щеш да идваш насам sad.gif

цъкай тука сега :yanim:

Потребител, сладичък е студентският живот да знаеш... db1c3d9c5cefd7de437641b39ae37ed3.gif

Знам, знам, ама все пак не мисля да я карам като повечето студенти :yanim: :yanim:

С Мия Майкалс може да се замеряме цяла седмица :wors: А на мен едно от най-любимите ми в този жанр е The Table Dance на Манди Мур. Знаеш го, поздрав с музиката към него изпълнение.

О,да, така си е. Помниш хореографията за баща й, нали?...Просто нямам думи за нея...

Но сега Дръж cool.gif

Ами аз като не искам ще дойдеш ти хихихиииии - щрак :wors: Ти знаеш ли какво е да заседнеш 8- часа в тоз ужасен град в тъмното почти без пари и да не познаваш никооййй sad.gif((( тц :yanim: там не отивам никога повече.

п.п. и валеше на всичкото отгоре sad.gif(((

п.п.п. Извинявам се и на двете но си позволих да чуя и поздрава по-долу. Много ми хареса :yanim: Ще споделя настроението си с него. :yanim:

Хохохо

Ти ме закопа с тази песен. biggrin.gif

Е, аз ще ти предложа 1 и 2, макар пак везните да се накланят в твоя полза.

Ами аз като не искам ще дойдеш ти хихихиииии - щрак :P Ти знаеш ли какво е да заседнеш 8- часа в тоз ужасен град в тъмното почти без пари и да не познаваш никооййй sad.gif((( тц :nono: там не отивам никога повече.

п.п. и валеше на всичкото отгоре sad.gif(((

п.п.п. Извинявам се и на двете но си позволих да чуя и поздрава по-долу. Много ми хареса :P Ще споделя настроението си с него. :love:

Виж сега- това нищо не означава. Сега вече познаваш хора от Плевен, гостоприемни при това (имам свидетели), а и няма да е, когато вали biggrin.gif

А, щом си се вдухновила от Давид Бисбал, слушкай любимата ми негова cool.gif

Хохохо

Ти ме закопа с тази песен. biggrin.gif

Е, аз ще ти предложа 1 и 2, макар пак везните да се накланят в твоя полза.

Хи-хи, цъкааааааааай laugh.gif

Виж сега- това нищо не означава. Сега вече познаваш хора от Плевен, гостоприемни при това (имам свидетели), а и няма да е, когато вали biggrin.gif

А, щом си се вдухновила от Давид Бисбал, слушкай любимата ми негова cool.gif

И аз съм гостоприемна + това съм ти кака :love: А за музиката съм те признала, за даскал вече. Плюс това наистина много ми липсвашей дзинбюлкейййй :nono:kiss.gif

Ай на :P

Сега вече познаваш хора от Плевен, гостоприемни при това (имам свидетели),

Потвърждавам... :P

cool.gif
И аз съм гостоприемна + това съм ти кака :nono: А за музиката съм те признала, за даскал вече. Плюс това наистина много ми липсвашей дзинбюлкейййй :Pkiss.gif

Ай на :P

Хммм, кака?!? Дали??? :P Ама си луда, като мен понякога, затова си те харесвам biggrin.gif

Потвърждавам... :love:

cool.gif

Оле, Данчо, май съм пропуснала да те поздравя sad.gif

kiss.gif
Хммм, кака?!? Дали??? :love: Ама си луда, като мен понякога, затова си те харесвам biggrin.gif

Оле, Данчо, май съм пропуснала да те поздравя sad.gif

kiss.gif

Чудо, значи е решено, идваш ти защото тази песен винаги си я пеех като ходех на хижа. Ахаааа и за Данчо и в Дзверилево си пеем песни на Щурците особено когато сме на излет :nono: Така че с калното под мишничка и хоп троп към Пирдоп :P

Щурците - Футуролог

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.