Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

мисля си какви иглупави теми се пускат особено в долната част от списъка с раздели на главната страница

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 116,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Искаш списъка?

И да разкрия с какви СРС съм го съставил ли?

пп. А бе не знаеш ли преданието на импотентния девственик, че мустакатите жени били мноу страстни в леглото...

И най-вече в гората де.

:sobbing: Страсни,страстни,ама наща пак без партьор и само мрънка наоколо.

Давай дърваря,ще го напием,ако толкова се дърпа.

импотентния девственик :lol6: е това пълното нещастие

импотентния девственик :sobbing: е това пълното нещастие

Това от личен опит ли го казваш? :lol6:

Това от личен опит ли го казваш? :sobbing:

Ти,май и моя пол обърка?

Но,щом така се смееш,значи ти е идвало на главата и знаеш за какво става дума.Девствена ли си,сладурано?

Ти,май и моя пол обърка?

Но,щом така се смееш,значи ти е идвало на главата и знаеш за какво става дума.Девствена ли си,сладурано?

А ти? laugh.gif

супер яко

Мисля си за проклетията човешка и за дъжда навън.....

Еййй, да бе, май ще започне да вали :)

Здравейте ранобудници! Ако изобщо тук има други толкова ранобудни, колкото аз и Trichocephalus.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Здравейте ранобудници! Ако изобщо тук има други толкова ранобудни, колкото аз и Trichocephalus.

Кое му е толкова раното на 9?! :)

Кое му е толкова раното на 9?! :)

мисля си за полигамията, новия семеен кодекс и какво ли ще ме прави жена ми, ако разбере за какво си мисля :)

В Плевен ще се проведе автомобилно състезание по италианско преследване

Автомобилно състезание по италианско преследване ще се проведе тази неделя /26.10/ на картинг пистата при изхода от Плевен за Ловеч, съобщи Ева Маринова от отдел Връзки с обществеността на областната управа.

При италианското преследване състезаващите се автомобили нямат пряк контакт. При всеки кръг от различни точки на състезателната линия тръгват по два автомобила. Участникът, който първи направи заявените предварително от две до пет обиколки, продължава напред, а другият отпада на принципа на директната елиминация .

Състезанието е само за любители. В него всеки може да участва с личния си автомобил, като преди това премине през задължителен технически преглед на пистата. Записването ще започне на 25 октомври в 9.00 часа. Официалните стартове в класове А, В и С са от 11.15 до 14.00 часа на следващия ден.

Италианското преследване се провежда само на четири места в страната- в Плевен, Кюстендил, Варна и в село Калояново край Пловдив.

ПП: Кога ще е у наше село?

В Плевен ще се проведе автомобилно състезание по италианско преследване

.....

ПП: Кога ще е у наше село?

През април беше във Варна

няма все при вас да го правят я biggrin.gif

p.s. познай утре дали не съм отново на работа :gift:

Мисля си,че тамън като дойде жадуваният уикенд,и времето се развали...Ехххх,Мърфи,Мърфи... :gift:

Мисля си как всички спамери ще са вери хепи, че нощеска ще пишат глупости един час повече с връщането на часовника...

Мисля си как всички спамери ще са вери хепи, че нощеска ще пишат глупости един час повече с връщането на часовника...

Предполагам, че говориш предимно за себе си, нали? cool.gif

Предполагам, че говориш предимно за себе си, нали? cool.gif

Мисля си как тоз не си пие хапчетата редовно, как ми оди по задника непрекъснато и как ме е наредил в поздравите редом с една дузина откачалки и мистични окултивирани личности от раздел религия баси...

Пак баси.

Мисля си как тоз не си пие хапчетата редовно, как ми оди по задника непрекъснато и как ме е наредил в поздравите редом с една дузина откачалки и мистични окултивирани личности от раздел религия баси...

Пак баси.

Че то ти, като една мистична личност да не мислиш, че мястото ти не е там ? :lol6:

Че то ти, като една мистична личност да не мислиш, че мястото ти не е там ? :lol6:
Хоспитализираните, една крачка напред. Другите, ши чакат за направление. biggrin.gif
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.