Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си за свръхдоза sad.gif

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 119,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

И заради Dalida ли си толкова тъжен? ohmy.gif

Не само.... Докато пишех статията си, слушах музиката и се замислих за всички ,които избират този начин да се избягат от проблемите си и от живота.Дали са били щастливи, приемайки свърхдозата със съзнанието, че повече никога няма да се събудят ? Дали екстазът, който са си докарали си е заслужавал ?

Отделно си мисля за безбройните полкове хора, приемащи наркотици, за милионите игли, които се забиват в ръце точно в този момент, докато пиша този пост, за милионите илюзорни екстази и смърти....

http://www.youtube.com/watch?v=i7jEakFmWUE...feature=related

Не само.... Докато пишех статията си, слушах музиката и се замислих за всички ,които избират този начин да се избягат от проблемите си и от живота.Дали са били щастливи, приемайки свърхдозата със съзнанието, че повече никога няма да се събудят ? Дали екстазът, който са си докарали си е заслужавал ?

Отделно си мисля за безбройните полкове хора, приемащи наркотици, за милионите игли, които се забиват в ръце точно в този момент, докато пиша този пост, за милионите илюзорни екстази и смърти....

http://www.youtube.com/watch?v=i7jEakFmWUE...feature=related

Абе нещо много си се умислил. Я го карай по-спокойно и не мисли толкова за неща, които не можеш да промениш.

Щом съзнателно вземат решение да умрат, значи не са щастливи. Ако бяха щастливи, нямаше да се самоубият.

А само колко известни личности вземат наркотици!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

По-добре да ставаш късно, отколкото да си лягаш рано (:

Особено ако събуждането е приятно ;)

Мисля си за есента. Радвайте се на есента докато можете, защото скоро ще дойде зимата.

Мисля си и за това как всичко минава и заминава. Ех...

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

За това дали минаха 10 мин че ме заболя пръста вече...

Да променя ? ohmy.gif

Не не искам да променям нищо..... просто си се чудя дали умират щастливи.....

Някои вероятно умират щастливи, други не. Така или иначе този вид щастие не е траен. :speak:

Вероятно за това си мисля в момента. biggrin.gif

Така или иначе този вид щастие не е траен. :angry:

хмм - и защо да не е"траен" ?

Имаш предвид инкарнацията ли ? А ако няма такава ? Какво е трайно , ако не смъртта? Ако умреш щастлив-няма ли да си щастлив през вечността, която те очаква ?

хмм - и защо да не е"траен" ?

Имаш предвид инкарнацията ли ? А ако няма такава ? Какво е трайно , ако не смъртта? Ако умреш щастлив-няма ли да си щастлив през вечността, която те очаква ?

Ако няма. biggrin.gif Не знам. Смъртта така или иначе е единственото сигурно нещо, което предстои.

Ако умреш щастлив, не мисля че е гаранция за вечно щастие.

От една страна всичко е причина и следствие, каквото засеем, това жънем. Всичко, което ни се случва е резултат от предишните ни дела.

Вечното щастие biggrin.gif е същността ни. Това което преживява нещата които идват и си отиват.

Това което преживява радостите и тъгата, тревогите, депресиите, блаженството, умората, глада...

Огледалото зад картинките на вечно променящите се неща.

Скоро прочетох една хубава книга: Когато невъзможното се случва. от Станислав Гроф.

Ако няма. biggrin.gif Не знам. Смъртта така или иначе е единственото сигурно нещо, което предстои.

Ако умреш щастлив, не мисля че е гаранция за вечно щастие.

От една страна всичко е причина и следствие, каквото засеем, това жънем. Всичко, което ни се случва е резултат от предишните ни дела.

Вечното щастие biggrin.gif е същността ни. Това което преживява нещата които идват и си отиват.

Това което преживява радостите и тъгата, тревогите, депресиите, блаженството, умората, глада...

Огледалото зад картинките на вечно променящите се неща.

Скоро прочетох една хубава книга: Когато невъзможното се случва. от Станислав Гроф.

Мислех, че това, което ни се случва е следствие не само от предишните ни дела, но и от нашите мисли. Ама айде да не превръщаме раздела в раздел Религия и мистика.

Мислех, че това, което ни се случва е следствие не само от предишните ни дела, но и от нашите мисли. Ама айде да не превръщаме раздела в раздел Религия и мистика.

Мисля си за интереса ти към Пилето :)

Мисля си, че ревнуваш.

Мисля си, че сигурно ревнувам...

Освен това си мисля, че си е НАШ проблем...

Мисля, че ревността е смущаващо чувство.

Понякога и позволяваме да ръководи мислите, думите и делата ни.

Резултата обикновено е страдание.

За другите и за нас.

Мисля, че не сме длъжни да оставяме смущаващите чувства да ни управляват. :-)

Мисля си, че сигурно ревнувам...

Освен това си мисля, че си е НАШ проблем...

Мисля си какво ли имаш предвид като казваш НАШ проблем.

Мисля си какво ли имаш предвид като казваш НАШ проблем.

Мисля си, че след малко ще получиш отговора в прав текст...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.