Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Добро утро...

Значи всички сте знаели за това? ohmy.gif

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

И още знаем..

ама какво от това..

лелката си изкарва прехраната..кои сме ние да я съдим?

И още знаем..

ама какво от това..

лелката си изкарва прехраната..кои сме ние да я съдим?

Добре. Аз няма повече да я коментирам. :huh:

Грешен извод. Поне аз не знаех, но пък и какво ме интересува. Явно е била достатъчно дискретна да си сложи линка в профила, а не за подпис. Е, може и да греша за последното и някой мод да е взел мерки. Добър вечер!

А щях да напиша, че си мисля за хубавия финап който набрах днес и в момента си хапвам. :huh: Така че ще оставя любопитство си относно въпросния сайт за утре.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

остават 17 дена до заплата, хм тая новата схема на заплащане май ще ми се понрави само първите 2-3 дена biggrin.gif

Разбор на дългия работен ден!

Каква е тая работа сега съм свободна, а мисля за работа, като отида на работа само правя планове за мига в който ще съм свободна и ти ли си така Еnei?

ахаха аз и за други неща си мисля и по време на работа и по време на почивката

С не отговарям на въпроса.

ахаха аз и за други неща си мисля и по време на работа и по време на почивката

С не отговарям на въпроса.

Значи все пак отговора е "да" явно като мен мислиш за всичко друго, но не и за работата...или другият вариант:

Дават ти почивка а ти мислиш за работа... biggrin.gifbiggrin.gif:P

Мисля си, че ИЗОБЩО не спах...към 6.30 легнах, врътнах се и отидох да се къпя :snowballfight:

Сега още се мотам по хавлия...

Мисля си...че Галя се е развихрила из форума и се чудя, защо по дяволите не си е отворила фейсбука, та да мога да й пиша, ами трябва сега да се мъча с ай си кю!

Мисля си, че ИЗОБЩО не спах...към 6.30 легнах, врътнах се и отидох да се къпя :snowballfight:

Сега още се мотам по хавлия...

Мисля си...че Галя се е развихрила из форума и се чудя, защо по дяволите не си е отворила фейсбука, та да мога да й пиша, ами трябва сега да се мъча с ай си кю!

Mисля си, че ще те изям като бял бос laugh.gif

Mисля си, че ще те изям като бял бос laugh.gif

Аз пък ще те глътна като бонбон "Линдор" laugh.gif

Не ви ли се струва понякога, че всеки ден правите едно и също, а живота си отминава? Не ви ли се случва да търсите някакво голямо удоволствие от живота, но каквото и да правите все да не сте доволни? И не си ли задавате подобни екзистенциални въпроси?

Не ви ли се струва понякога, че всеки ден правите едно и също, а живота си отминава? Не ви ли се случва да търсите някакво голямо удоволствие от живота, но каквото и да правите все да не сте доволни? И не си ли задавате подобни екзистенциални въпроси?

Мда,струва ни се..но тия екзистенциални въпроси не водят никъде..т.е водят..към депресия в някои случаи.

За кво не работят емотинките в коментарите на профилите?

Свършиха ми цигарите , а не ми се ходи до магазина....дали да не ги откажа? :headphones:

Свършиха ми цигарите , а не ми се ходи до магазина....дали да не ги откажа? :singer:

От утре с мен и Йована. :headphones: Да видим, колко ще изкарам този път,пет дни или два.

От утре с мен и Йована. :headphones: Да видим, колко ще изкарам този път,пет дни или два.

Дадено, паричките от тях в касичка и после на почивка. Ще съберем ли поне този път?

Дадено, паричките от тях в касичка и после на почивка. Ще съберем ли поне този път?

:headphones: Колкото и предния път.Но,ще пробваме.Взехме решение,вече!

Чудя се дали да гледам за пореден път Лоши момчета 2, или да си слушам музика...

Мисля си само за ядене от едно известно време,ям ,ям,а все едно храната пада в бездънна яма... sad.gif ..и пак ми се яде...трябва да го спра този вълчи глад до утре! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.