Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Неска не му простя да знайш biggrin.gif Ша го пляскам........... :rolleyes:

кого? (пак нещо съм пропуснала...)

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

кого? (пак нещо съм пропуснала...)

Моя мунджууууууууу,нали не ми пуска 2 дена ,мач имаше, вчера по рибки ходи.Е ,неска не му простя. :rolleyes:

подпочвай до от вратата, ся аз ли да те уча ?

мисля да ида се си зема един душ, че ше имам 'ПАЦИЕНТ'

подпочвай до от вратата, ся аз ли да те уча ?

мисля да ида се си зема един душ, че ше имам 'ПАЦИЕНТ'

Ейде ,после в каубойския бар ша са видим. :rolleyes:

Мисля зи за това, че преди да се появят БТВ новините хората бяха по-грамотни. Откакто се появиха невероятно неграмотните репортери и водещи на тази телевизия и всички масово започнаха да говорят като тях и хората много изпростяха. Дори от другите телевизии започнаха да ги имитират и да говорят неграмотно като тях и положението стана съвсем зле. Вече всички хора в България говорят и пишат неграмотно, по подобие на журналистите от БТВ-новините. Брейййййййййййй, да се чуди човек понякога какви неща стават!

Мисля си ,че след 20 мин. си отивам вкъщи :P Ще си пробвам късмета. biggrin.gif

Мисля си ,че след 20 мин. си отивам вкъщи :P Ще си пробвам късмета. biggrin.gif

biggrin.gif

Хайде, гледай да го уцелиш...

Мисля си да изляза ли тази вечер или не?

Още не мога да спра да се хиля... Прибирам се със слушалките на ушите, а пред входа се събрали 5-6 момченца, видима възраст 1-3 клас. Отминах ги и вече влязла в блока (те явно решиха, че не чувам, заради слушалките), слушам: "Я, какво маце сме си имали в блока" :P Добре, че бях с гръб, иначе щях да се изхиля на глас. Ей, много от рано са се отракали днешните малчугани biggrin.gif

• Автор

Как съсипаха брезичките и кипарисите заради строежа

sad.gif

Толкова ли нямаше кой да ги изкорени и посади наново

:)

Рушете и тва си е-гадно човешко племе

Понеже ТВ-то се скапа, чета си новинарските RSS канали. Сега съм на заглавието което ми привлече вниманието в този на Дневник.

"Златото се срина под $700 за тройунция". Статията: http://pazari.dnevnik.bg/show/570141/

Една позната днес ми сподели, че става и си ляга със CNN, следяла всяко движение на някакъв господин Dow Jones. :ph34r:

dx250_474240.jpg

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Понеже ТВ-то се скапа, чета си новинарските RSS канали. Сега съм на заглавието което ми привлече вниманието във този на Дневник.

"Златото се срина под $700 за тройунция". Статията: http://pazari.dnevnik.bg/show/570141/

купуваш или продаваш ?

Преядох!

Какво сготви :ph34r:

купуваш или продаваш ?
Само разглеждам biggrin.gif Хм, уж се смяташе, че бижутата са добра инвестиция.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Само разглеждам biggrin.gif Хм, уж се смяташе, че бижутата са добра инвестиция.

2828.jpg

Последният път, когато златото удари цена от $850 за трой-унция, светът като че ли излизаше от нормалния си ритъм. Съветските танкове тъкмо бяха прегазили границата с Афганистан, а иранските екстремисти бяха превзели американското посолство в Техеран и държаха служителите му като заложници. Капитализмът за пореден път беше изправен пред сериозна заплаха, а инфлацията в САЩ удари 14%.

В онези години, когато спекулациите със сребро на братя Хънт достигнаха апогея си, златото също бе повлияно и докосна рекорден връх. Намесата на ФЕД и новите правила за търговия от COMEX през 1980 г., доведоха до рязък спад в цената и на двата ценни метала. Във върховата си точка през онази година, златото беше достигнало ниво от $2150 в днешни пари за трой-унция.

чети още тук - статията е от началото на тази година, но пък дава ясна представа за тенденциите- лично аз се ръководя при инвестирането си от индексите по Сингапурската фондова борса, но хвърлям по едно око и на Лондонската cool.gif

мисля си че този над мен явно са го били с тигани ...

добра вечер на всички :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.