Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против GSM в училище ?

101 гласували потребители

1. 1. За или против сте ?

• За
      61%
      60
    • Против
      35%
      35
    • И без това не използвам мобилен телефон - да правят каквото си щат.
      3%
      3

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Благодаря за съболезнованията

Наистина е грозна картинка

Ами ако попа и той вземе да опява с включен жисием

С едната ръка ще държи кръста сигурно-с другата мобилния

sad.gif

Или лекар да те оперира и да си приказва

Ами на мен ми се случи да бъда на погребение и на попа да му звънне телефона. Бяхме на път към гробищата и понеже беше в село вървяхме пеша. Когато телефона му звънна, той си вдигна и започнаха едни разговори за риба... Въпрос на време е било да звънне по време на опелото, така че всичко може да се очаква днешно време.

• Отговори 104
  • Прегледи 15,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен. На учителите им звънят телефоните "щото е важно", защо пък и нашите да не звънят "щото е важно"? Аз откакто се помня съм на вибрация, нито го чуват, нито го виждат. Даже съм говорил в час по

• ПеЧеН ЛиГлЮ
    ПеЧеН ЛиГлЮ

За, немисля че пречи чак толкова ако на някой му звъне мобилния по време на час.

• ЗА, но и да го забранят - все там. Ние пак ще използваме. Все пак 'свободията' е на мода...

Има разлика между това да ходиш на работа и на училище с включен телефон. Ако си на някоя делова среща, пак е редно да оставиш телефона на безшумен режим. Но, ще ме извиняваш, що се отнася до училището, това си е ненужна гъзария...

Не съм сагласен но няма значени... мисля, че вече минаха годинито когато си носиш мобилния само да те вдият, че имаш при положение, че вече всички имат.

Не съм сагласен но няма значени... мисля, че вече минаха годинито когато си носиш мобилния само да те вдият, че имаш при положение, че вече всички имат.

Ходил ли си скоро на училище? Защото аз бях миналата седмица на лекции и не мога да ти опиша за две седмици колко пъти чух да звънят телефоните по залите. Долавяше се и лек щум от вибрациите на някой, който е имал благоразуемиет да си остави телефон без звук, но това беше рядкост. И аз си мислех, че е минало времето да се фуклевят с това, че имат телефон. Но сега пък може да си ги сравняват- кой с каква камера е, какво по-различно от телефонни разговори можеш да правиш с него и прочие...

• 3 седмици по-късно...
Да аз имам 1 учител няма да кажа по какво е.На час по 2 3 пъти излиза и говори дали не е някакъв будилник по 1 време се зачудих.То постоянно се звъни..какъв час тогава имаме и каква образователна система ?

Аз също имах подобна учителка в моето уж елитно училище.. Като цяло съм за, но на вибрация. Би било доста изнервящо в час да звънят телефони през 5-10 минути.

Ако правилата важат и за учителите, съм "За". Дори самият Министър преди време, беше казал в едно интервю за БиТиВи, че имал среща с един учител и на него му звъннал телефона. По принцип смятам Министъра ни за леко поизперкал, но този път трябва да призная, че беше прав! - "Ако на среща с Министъра, не благоволяваш да си изключиш GSM-a, то какво остава за останалото време..."

Не може правилата да важат за едни, но не и за други.

..

Не може правилата да важат за едни, но не и за други.

Мда, така си е. Колкото и да е важно, винаги може да почака. Допреди няколко години, като нямаше още gsm-и, пак сме се справяли и важните неща също са се вършели, така че...

Не смятам, че ние учиниците сме толкова търсени, че "през 5-10 мин" да звънят телефони и да пречат чак толкова много.

Ний да ги изключваме а учителите могат по 5 пъти да излизат от стаята шот им звъни телефона. Един ден в час си вадя телефона да изключа звука, учителката ми се разклещя, и веднага след това звънна нейния телефон и вика извинявам се. Мноо ме дрязнят с тия тъпи телефони!!!!! :clap:

Не смятам, че ние учиниците сме толкова търсени, че "през 5-10 мин" да звънят телефони и да пречат чак толкова много.

Никой не казва, че на даден ученик звъни толкова често. Достатъчно е в рамките на един час да звъннат на поне двама-трима. просто е дпсадно. Споменах ти в по-преден пост с моите лекции как беше, почти във всяка дрънчеше по някой...

Никой не казва, че на даден ученик звъни толкова често. Достатъчно е в рамките на един час да звъннат на поне двама-трима. просто е дпсадно. Споменах ти в по-преден пост с моите лекции как беше, почти във всяка дрънчеше по някой...

Аз също имах подобна учителка в моето уж елитно училище.. Като цяло съм за, но на вибрация. Би било доста изнервящо в час да звънят телефони през 5-10 минути.

Скоро била ли си ти в училище? Кде ти в час поне два да звънат, айде моля ти се, нали ти казвам, че никой не търси пишемета като нас че да звънят толкова. На ден ако зеъне един телефон.

Скоро била ли си ти в училище? Кде ти в час поне два да звънат, айде моля ти се, нали ти казвам, че никой не търси пишемета като нас че да звънят толкова. На ден ако зеъне един телефон.

До 26-ти Септември бях на лекции в Свищов и, вярвай ми, в лекция звъняха поне по 2-3 ;)

Миналата година бях 12-ти клас и бях научил наизуст рингтоновете на някои съученици ("хей, бейбиии.." :whist: ).. Достатъчно е в учебен час от 40мин да звъннат 3-4 телефона, което от 26 ученика си е доста верочтно. Някой sms, някоя сметка, някой спам от оператора...

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

Миналата година бях 12-ти клас и бях научил наизуст рингтоновете на някои съученици ("хей, бейбиии.." :speak: ).. Достатъчно е в учебен час от 40мин да звъннат 3-4 телефона, което от 26 ученика си е доста верочтно. Някой sms, някоя сметка, някой спам от оператора...

Е или вие ме лъжете, или наистина вшите съучиници са много търсени biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif :

До 26-ти Септември бях на лекции в Свищов и, вярвай ми, в лекция звъняха поне по 2-3 :angry:

Абе на лекций, там сте си по-големички по-търсени стее biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

"За" телефоните в у-ще!

Но в час пък,трябва да са изключени.. cool.gif

И аз мисля така... да си ги носим, но да са включени на безшумен режим + вибрация.... Но лошото е, че има някои ученици, които си позволяват в часовете да звънят на GSM на другите... това е много досадно :P ... Днес, примерно (20.10.08г.) в час по музика, когато господина не гледаше една моя съученичка (която сяда зад мен) започна да звъни... но преди да направи всичката олелия... (тоест да звъни на всеки по отделно...) аз подочух какво става и си включих телефона на безшумен режим... ии... накрая като се чуха всичките GSM-и (без моя) господина изгледа с някакъв смразяващ поглед ;) иии... единствено аз стоя така - :) а другите sad.gif ... само заради това не харесвам телефони в училище, които не са на безшумен режим ... иначе нямам нищо против ;)

Случвало ми се е да ми звънне телефона при гробно мълчание.Няма да ви казвам колко неудобно ми стана.

Нямам нищо против носенето на телефони,стига да не пречат на никого.Тоест включени или на вибрация или на безшумен режим.

Не обичам когато телефонът на някого(няма значение дали на ученик или учител) звъни в час. Има си междучастия за тази работа. Нямам нищо против да е включен, но да е на вибрация(освен ако този, на когото му звъни, е в компютърен кабинет) или без звук и без вибрация. Не казвам, че моят не е звънял в час, но това е рядкост. Ако наистина е много спешно, тогава може.

На всеки се случва да забрави да си изключи звука на телефона.Честно казано на учителите май по-често взе да им се случва,а ако е някой от нас телефона се взима от учителя до края на часа,в някои случаи за една седмица,най-малкото ще ти крещят 10 минути...но...нас така или иначе никой не ни пита.Имаме учители,на които засичаме дали ще има час без да излезнат да говорят по телефона...нямат пропуск

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

В днешно време все още се намират ГСМ без вибрация и не искат да ги сменят защото си им върши работа ... това може да проработи като причина ако някой път се издъните и ви звънне телефона без да искате , оправданието е че нямам вибрация :)

:clap: Подкрепям! Когато е включен на безшумен режим и вибрация не вреди на никого, макар че при нас искат да са изключени. Аз моя никога не го изключвам в час, оставям го на вибрация.

Аз съм на същото мнение :wors:

• 4 седмици по-късно...

Аз пък никога не си исключвам телефона даже ми е кеф когато ми звънне , особено при даскала по химия , той ме праща отвън да говоря но само когато му кажа че ми е супер спешно защото и аз имам съвест и не искам да лъжа :)

• 2 седмици по-късно...

Аз нямам нищо против ГСМ-и да се носят в училище,но поне в часа да са на вибрация или без звук.Аз моя винаги го държа на без звук в час,но се дразня,че всъщност от моите даскали,само 1 си изключва ГСМ-а.Другите учители си говорят в часа необезпокоявано,а в момента в който нечий телефон на някой от класа звънне те го изглеждат строго.Даже си спомням веднъж тая по математика си говори половин час по телефона.

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.