Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да повишим коефициента си в торент тракерите

Featured Replies

Може да си повишите коефициента в торент тракерите ето така --->Exploit

Може и вече да знаета ма аз да си кажа cool.gif

• 2 месеца по-късно...
Може да си повишите коефициента в торент тракерите ето така --->Exploit

Може и вече да знаета ма аз да си кажа cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

ми аз не знам а и нещто не схаванах та може ли малко хелп :bye:

а как тека ти го дига ...без да теглиш ли?

Да, точно така, без да правиш трафик можеш да си вдигнеш коефициента

Да, точно така, без да правиш трафик можеш да си вдигнеш коефициента

<{POST_SNAPBACK}>

да де ама не разбрах как става от тия тия обяснениял може лс хелп sad.gif
да де ама не разбрах как става от тия тия обяснениял може лс хелп sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

За съжаление не съм работил с тази програма, а и не съм привърженик на измамите.

Между другото днес ми споделиха, че вече доста тракъри са се устетили за този номер и такива програми (като тази) са станали неефективни.

За съжаление не съм работил с тази програма, а и не съм привърженик на измамите.

Между другото днес ми споделиха, че вече доста тракъри са се устетили за този номер и такива програми (като тази) са станали неефективни.

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля даже че хубавите тракери в БГ вече са се усетили

дам... в АренаБГ изгоря маса народ покрай това нещо ;)

да точно така.Но в арената те дори не го криеха.Даже преди да го забранят това нещо го бяха обявили в сайта,та който не го е усетил да се възползва поне за малко.

А може и да се бъркам...

ми дали работи в фрее.линкос и торент.бол.бг мен ми се щте там да си дигна коефицента обаче не я разбрах тая шашма моля ви се някои да помогне ...се пак да пробвам дали бачка ;)

За да станете за 1 час супер потребители направете следното:отваряте някой торент клиент и зареждате файл,който го имате на 100%,тоест сте сийдър.Отваряте друг различен от първия клиент и зареждате същия файл,но указвате друга папка за даунлоад.Започва даунлоадване на фаила от единия клиент от другия,където го имате 100%.Ето и най-важното:на този клиент на който осъществявате даунлоад давате пропертис и там триете изцяло полето където е указан тракера.По този начин ви се отчита само уплоад от единия клиент,а на другия тракера е не отчита даунлоад,защото не е указан такъв.Като пренесете едно DVD от една папка към друга на вашия хард за 30 тина минути ставате заветния супер потребител,от който няма никакъв смисъл.Това е тествано със Bitcomet и Bittornado на Арената,Бубуто и TBG.Действайте xmas.gif

само внимавайте да не се улисате следят ип адреси и може да се усетят!

И да не стане така:

lo6oto2.jpg

Успех :love:

ми дали работи в фрее.линкос и торент.бол.бг мен ми се щте там да си дигна коефицента обаче не я разбрах тая шашма моля ви се някои да помогне ...се пак да пробвам дали бачка ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ми ако не прекаляваш няма да те усетят, но точно там няма смисъл от коефициент...

единствено е хубаво да е над 1.05, за да си Супер Потребител и толкоз. :love:

За да станете за 1 час супер потребители направете следното:отваряте някой торент клиент и зареждате файл,който го имате на 100%,тоест сте сийдър.Отваряте друг различен от първия клиент и зареждате същия файл,но указвате друга папка за даунлоад.Започва даунлоадване на фаила от единия клиент от другия,където го имате 100%.Ето и най-важното:на този клиент на който осъществявате даунлоад давате пропертис и там триете изцяло полето където е указан тракера.По този начин ви се отчита само уплоад от единия клиент,а на другия тракера е не отчита даунлоад,защото не е указан такъв.Като пренесете едно DVD от една папка към друга на вашия хард за 30 тина минути ставате заветния супер потребител,от който няма никакъв смисъл.Това е тествано със Bitcomet и Bittornado на Арената,Бубуто и TBG.Действайте xmas.gif

само внимавайте да не се улисате следят ип адреси и може да се усетят!

И да не стане така:

lo6oto2.jpg

Успех :)

<{POST_SNAPBACK}>

нещо при мен не стана sad.gif

нещо при мен не стана sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

При мен пък стана. :)

А първият клиент, трябва ли да е свързан с тракера, т.е. наистина да сийдва файла?

Edit: Ето нещо по въпроса от форума на arenabg.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

При мен пък стана. :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

добре ти с кои два торент клиента го направи за пробвах с Bitcomet и Bittornado но нещо bittornadoto ми се ебаваше и нищо не стана.help.gif

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

добре ти с кои два торент клиента го направи за пробвах с Bitcomet и Bittornado но нещо bittornadoto ми се ебаваше и нищо не стана.help.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Под "ебаваше" какво имаш впредвид ?

Аз го направих както е описано в темата, стъпка по стъпка...

Нещо не разбрах... значи трябва да имаш 2 програми за теглене на торент??? ohmy.gif

Редактирано от g00g0 (преглед на промените)

Заинтригуван от темата, се поразрових из интернет и открих, че има специално създадени програми за целта.Едната е Ratio Maker и за нея има тема в kaldata.

Другата програма се казва Smasher's Azureus и за нея отзивите са много добри.Проблемът е в нейното намиране.Ако някой има линк за тази програма, ще направи много добре, ако го направи достояние на форума cool.gif

Smasher's Azureus

<{POST_SNAPBACK}>

Супер! :P

Ето малко информация за тази програма:

Моето изследване на всевъзможни начини за заобикаляне на ограниченията на bitTorrent сървъри и вкисване на настроението на техните администратори продължава. Любопитството ми е изцяло теоретично и макар напоследък да споделям повече от когато и да е било, винаги е добре да имаш ръкав пълен с козове, ако някой реши да смени правилата на играта. Днешният коз е доста опасен, способен на неописуеми злини, така че внимавайте как го използвайте, защото последиците могат да бъдат непоправими - Smasher's Azureus, мокрият сън на всеки bitTorrent измамник!

Smasher's Azureus представлява специална модификация на Azureus създадена с една едничка цел - фалшифициране на ъплоуд! Този клиент може да декларира фалшиво качване, изчислено на базата на свалената до момента информация или виртуална скорост, която си изберете сами. Така програмата не просто обявява, че за една секунда ей тъй, изведнъж сте споделили 100 гигабайта, а бавно и методично декларира фашиви данни. Ако имате торент, с който вече сте сваляли определено количество информация и не искате да я декларирате на оригиналния сървър (виж моя метод за заобикаляне на декларирането), този клиент може да "занулира" стойността на сваленото количество и няма нужда да триете торента и да го презареждате от сайта, за да сийдвате наготово без да декларирате предишния трафик. Получавате и фин контрол върху трафика с всеки един потребител. Освен това авторът й не се е посвенил да сложи още по-нагло ограничение на истинската скорост на ъплоуд до 100 байта в секунда, които гарантирано ще се отчитат като "излишен трафик" от потребители, които уж ги получават и така им генерирате лош трафик. С модификацията на Smasher се борави най-добре при торенти с повече сийдъри отколкото лийчъри, просто защото ако не ъплоудвате няма да се възползвате от "tit-a-tat" размяната на трафик между потребителите - на практика ще теглите по-бавно от всички останали, които ъплоудват. Колкото до възможостта да бъде баннат клиента - няма да им е лесно на администраторите! Smasher's Azureus позволява сами да промените clientid кода. Единственият начин да бъде баннат клиента е да забраните нещо специфично от протокола на Azureus, но тогава ще си заминат всички потребители на този клиент, оригинален или модифициран.

Сега сигурно очаквате да ви дам връзка към този звяр, че да отидете в ArenaBG и да си направите коефициент 1,000,000.0, хилейки се като др. Злобюл. Съжалявам, връзка няма да ви предоставя. Ще трябва да си я потърсите сами, на своя отговорност, и отсега ви казвам - не се намира лесно тоя клиент. Помнете, че тези съвети са за хора, които наистина имат проблем и не могат да се справят по честен начин. За измамниците винаги ще се намери начин да получат заслуженото - напр. вечен IP бан на целия доставчик!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Така след като вече имаме мод-а бих помолил, ако някой успее да излъже програмата, да даде малко разяснение как е успял. Коя версия е използвал и как по-точно и къде какво е правил. Аз съм с Azureus 2.3.0.6 и нещо не се получи.10х

Редактирано от Carcass (преглед на промените)

Да не би пък да трябва да се използва по-стара версия на програмата. Направи ми впечатление, че след като поставих мод-а, версията на програмата стана доста по стара. И другото нещо е, че търсих от къде се правят следните настройки, но уви пак нищо не намерих. Може би тук нещо трябва да се направи, така както са го описали е доста неразбираено.

1. Reset Azureus settings:

Search all duplicates of following files: azureus.config, downloads.config, filters.config, tracker.config, azureus.config.bak, update.properties, azureus.statistics аnd did you delete*.

2. Reset only Azureus statistic: Search all duplicates of the file: azureus.statistics and did you delete*.

3. Incomplete translation description: Search all files are pass this scheme: MessagesBundle* and did you delete*.

Редактирано от Carcass (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Някой ако иска да му повиша коефициента да ми пише ЛС.Знам много по-лесен начин.И няма да те разберат.Обаче не искам да го поствам.Който иска...Да пише. :) Няма да сте разочеровани! :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.