Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да повишим коефициента си в торент тракерите

Featured Replies

ми то от около 1 месец в чуждите тракери не може да се влиза с BitComet :)

И после ще ревете защо имате бан.

Има значение коефициентът колко ви е?

И после ще ревете защо имате бан.

Има значение коефициентът колко ви е?

<{POST_SNAPBACK}>

Ми аз виждам разлика между 0.05 да кажем и 4.05 :nono: Ти не мислиш ли?

И то не е бан а просто ти деактивират акаунта.

Едит:Вижте какво прави една програма която имам.

untitleda7yr.th.jpg

Разменя местата на ъплоад и донлоад на файла който теглите!

Ако някой иска програмата да ми пише ЛС. :)

Редактирано от cook (преглед на промените)

Един моя познат е пробвал тая работа с RatioMaker и работи!

Аз лчино не се занимавам с такива неща.Морала ми е такъв

Привет Cook, ако можеш да ми повишиш коефицента ще е супер.Аз имам акаунт в torrentleech.org , който е 0.73 и трябва да чакам 48 часа за даунлоад.

10x

Castro

Редактирано от castro (преглед на промените)

Опитах се да отговоря на всички които са ме питали.Ако съм пропуснал някой да пише тук.Извинявам се ако съм пропуснал някой.

• 2 седмици по-късно...

Вместо да се мъчите изкуствено да си вдигате коефицента защо просто не: Сийдвайте, не бъдете егоисти cool.gif

Има разбира се и друг много по-елементарен и при това напълно законен начин - правите си два акаунта, преборвате се /с труд и постоянство/ да станете суперпотребител и започвате да си го кътате, междувременно си ползувате другия за по-обикновенни неща

Вместо да се мъчите изкуствено да си вдигате коефицента защо просто не: Сийдвайте, не бъдете егоисти cool.gif

Има разбира се и друг много по-елементарен и при това напълно законен начин - правите си два акаунта, преборвате се /с труд и постоянство/ да станете суперпотребител и започвате да си го кътате, междувременно си ползувате другия за по-обикновенни неща

<{POST_SNAPBACK}>

Всичко незаконо е по-хубаво.

• 9 месеца по-късно...

При мен пък работи начинът,който е описан тук. :help:

Редактирано от xanibal (преглед на промените)

Аз правя така-тегля си някой торент с 1 сийдър или под 5 сийдъри-в авантата повечето торенти са с малко сийдъри и после карам общо 10 комший и роднини да ми го изтеглят и така те ми вдигат коефициента бързо и лесно без чийтове и без шанс да та хванат

torrents.linkos.bg

Рейтинг: 5.772 Качено: 905.81 GB Свалено: 156.93 GB

Това е за три месеца и полвина,мисля че няма нужда от измами за да станеш супер потребител.

Каква ти е ползата от измамата?

Незнам какъв е смисълът от измамата, но се чудя въобще какъв е смисъл на този коефициент, освен че можем да теглим някой допълнителни файлове?

Редактирано от nikolay6_pl (преглед на промените)

Понякога е нужно чийтването.Като например в големите международни тракери не е възможно да имаш добър коефицент като скоросста ти е 5 кб. :rolleyes:

Понякога е нужно чийтването.Като например в големите международни тракери не е възможно да имаш добър коефицент като скоросста ти е 5 кб. :rolleyes:

Ми аз например сам на БТК512, което ще рече, че даунлоада ми е 64К а уплоада ми е 16К! Тази връзка си я делим 4 човека защото за тази бясна скорост немога да си позволя да платя сам 47лв. Е ха кажете по какъв начин ако не с измама мога да си вдигна коефициента макар и да не ми харесват тези методи angry.gif

Ми аз например сам на БТК512, което ще рече, че даунлоада ми е 64К а уплоада ми е 16К! Тази връзка си я делим 4 човека защото за тази бясна скорост немога да си позволя да платя сам 47лв. Е ха кажете по какъв начин ако не с измама мога да си вдигна коефициента макар и да не ми харесват тези методи angry.gif

и аз съм така, от всички тези начини който са дадени аз не мога да разбера защо нито един от тях не ми работи :yanim:

Ми аз виждам разлика между 0.05 да кажем и 4.05 :wors: Ти не мислиш ли?

И то не е бан а просто ти деактивират акаунта.

Едит:Вижте какво прави една програма която имам.

untitleda7yr.th.jpg

Разменя местата на ъплоад и донлоад на файла който теглите!

Ако някой иска програмата да ми пише ЛС. :wors:

ами аз я искам :wors:

Моля никой вече да не ми праща ЛС със заявки за програми,тей като вече не се занимавам с такива глупости ! Като ви е бавен нета няма да сте супер потребители и това е ! Който иска намира начин , а който не иска намира оправдания !

И аз вкъщи съм с БТК-АДСЛ 512 безкрай и затова не ползвам торенти, макар че в нета съм срещал доста хора, които се хвалят, че са станали супер потребители и с този вид интернет връзка. Рецептата /според тях/ е проста - сийд, сийд и пак сийд. Ето какво правя аз - ползвам торенти на компютъра в службата /там не съм на БТК-АДСЛ/ и после си прехвърлям файловете /пренасям ги с флаш-памет/. Аз лично не виждам смисъл в чийтването, но това все пак е личен избор. ...

Е срещал съм по руските кракерски сайтове разни модифициарани eMule-та, BitComet, които ти отчитат само сийда, или пък ти умножават сийда по някакъв коефициент, ама няма сми. Аз си сийдвам колкото мога.

Всеки може да си модифицира торент клиента, стига да знае как. Но и тях ги ловят, като тракера засече, че клиентът изпраща невалиден трафик

Чел съм, че има торент тракери, при които в определени дни или часове не се отчита свалянето, а само ъплоуда. Нещо подобно правят в момента Линкос - т.нар. "Happy hours" т.е. всеки делничен ден от 12.00 до 17.00 часа не се отчита даунлоуда, а само ъплоуда, което е също начин да се подобри коефициента.

seed му е майката.А както каза Фифа нагоре по постовете доста хора изгоряха по аренката :) .ЗА КАКВО ВИ Е ДА ЧИЙТВАТЕ ТРАКЕРА???Какво ще ви донесе това.Не стига че по торент сайтовете се намира почти всичко безплатно ами и там тря да сме най големите ,пуста лакомия angry.gif

• 4 седмици по-късно...
torrents.linkos.bg

Рейтинг: 5.772 Качено: 905.81 GB Свалено: 156.93 GB

Това е за три месеца и полвина,мисля че няма нужда от измами за да станеш супер потребител.

Каква ти е ползата от измамата?

и аз сега освежих нета и в бол.бг имам коефициент 40,092 и то само за 27 дни :angry:

Редактирано от sifon4o (преглед на промените)

Чел съм, че има торент тракери, при които в определени дни или часове не се отчита свалянето, а само ъплоуда. Нещо подобно правят в момента Линкос - т.нар. "Happy hours" т.е. всеки делничен ден от 12.00 до 17.00 часа не се отчита даунлоуда, а само ъплоуда, което е също начин да се подобри коефициента.

Да това е в линкоса(замунда) ,но има подобно нещо в други тракер http://kaldata.com/ в него събота и неделя както и по празниците сваленото не се отчита а само каченото :wors: също така има едно нещо наречено бонус система така като коментираш торенти,оценяваш,натискаш бутона благодаря,качиш нов торент,коментираш във форума и пускаш нови теми и дори при сийд получаваш бонус точки и тях после може да ги размениш за ъплоуд,покани и дори може да си размените точките за ранг VIP в рамките на един месец ;) кажете сега това не е ли яко а?

Да това е в линкоса(замунда) ,но има подобно нещо в други тракер http://kaldata.com/ в него събота и неделя както и по празниците сваленото не се отчита а само каченото :clap: също така има едно нещо наречено бонус система така като коментираш торенти,оценяваш,натискаш бутона благодаря,качиш нов торент,коментираш във форума и пускаш нови теми и дори при сийд получаваш бонус точки и тях после може да ги размениш за ъплоуд,покани и дори може да си размените точките за ранг VIP в рамките на един месец :clap: кажете сега това не е ли яко а?

Хах... Айде стига си правил реклами - тея неща свободен лийч , бонус система и такива най - различни глупости са измислени много преди това ! Просто не знам защо им се радвате.. Е на zamunda беше добре ,че му сложиха ,защото така наистина се увеличиха пиърите.Но не мога да разбера за какво да го слагат в такива нови тракери с 1-2 лийчъра ? Нито работа върши (почти) ,нито нищо.... Айде стига офтопик..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.