Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кратък профил...

Featured Replies

хайде към бомбоните и една бутилка ще добавя ! Дано стигне рушвета !

Публикувано изображение

трева си да почерпиш, нема начин :P

• Отговори 165
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Aбе тая тема снощи нямаше и две страници.... Публикувано изображение

о yeah, темата е супер,

не е от сорта на "какво да права, ако гаджето иска да ми го слага отзад",

примерно Публикувано изображение

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

от сутринта падам да се хиля Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ханибал е на ред!

Искам и аз, за моята малко известна сред този форум особа... Публикувано изображение

capnemo

Ооо, нещо ново, шушу-мушу,а? Има ме, и съм готиииин . Публикувано изображение ОК, няма проблем, но все пак тази информация трябваше да се знае.

Аз не се правя на голям, но ти не правиш разлика между java и javascript. Те всички (или почти) така казват, но оставам с впечатление че само говорят така, а иначе....Падам си по ирландките Публикувано изображение

Към маршрутизатора има ръководство, от СД-то те води стъпка по стъпка, Публикувано изображение какво друго? Предлагам само физически и интелектуални наслади - по или под коремчето? Публикувано изображение Всяко мръдване може да доведе до тотална неработоспособност...Споко, не, ама стана страшна тарапана, аз мисля да се усамотя с някой желаещ тет-а-тет. Публикувано изображение Какъв сертификат те е бил по главата? Публикувано изображение Я си събери ума и задай въпроса по начин, който ще ни позволи да ти помогнем!!! Останалата памет може да се адресира на страници с помощта на едно интелско решение. Публикувано изображение И кихни дума де, не се срамувай. Публикувано изображение За теб и палачинки ще направя. Стига да не си като зомбито на аватара де. А да споменеш нещо за възнаграждение? Публикувано изображение

Знаеш ми ти вкуса... кръгъл, квасен хляб, който се приготвя от пшенично брашно. Кифтета, други хубавинки... Публикувано изображениеА в папката какво има? Още жица за теб, приятелко. Публикувано изображение Аааа, жица, да опнем една, да подивеем. А според мен тези две мишки се опиянчват. Публикувано изображение

Всичко е преходно. Публикувано изображение Отивам в стария мръсен град. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ханибал е на ред!

Ама вие що не се включвате?!? Публикувано изображение

Пък и аз бодли не щъ... Диа да ги вземе, че мойта коса дълга, не мога се изчистя после... хъхъхъ

аз нямам такива емотки - иначе му фанах цаката :P

Ама вие що не се включвате?!? Публикувано изображение

Пък и аз бодли не щъ... Диа да ги вземе, че мойта коса дълга, не мога се изчистя после... хъхъхъ

fedora кажи какво ще пиеш че да почерпя ?!?

Не подкупен народ ей !

Баси якото :P

След любезното съдействие на Ханибал и Амбър вече имам емотикончета. Остава да си купя една бутилка червено вино и довечера се включвам и аз. Ханибал е с предимство. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

След любезното съдействие на Ханибал и Амбър вече имам емотикончета. Остава да си купя една бутилка червено вино и довечера се включвам и аз. Ханибал е с предимство. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Какво предимство,ти направо си го резервира. Публикувано изображение Ханибал,дръж се.

Какво предимство,ти направо си го резервира. Публикувано изображение Ханибал,дръж се.

отивам за Мерло. И френско сиренце.

чакам те, аз съм го подпочнала, с бадеми го обичам

но определено не ми се занимава с емотикони :lol6:

п.п. не след дълго очаквайте няколко тиради на тема - колко е (х)истерична и

алкохолизирана Господарката Линда - ахахаааааааааааааааааааа

нещастниците си избиват комплексите и недоебието по форумите Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

fedora кажи какво ще пиеш че да почерпя ?!? Не подкупен народ ей !

Ох, бате, не мога да те пипна, че другарката ще ме накаже с пръчката. Страх мъ! Публикувано изображение Пък и аз и без туй откак се изтърсих трудно си сядам на д-ъто...

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Е..... тъй е.... едни си имат емонки или както са казват там, червено винце, френски сиренца, компанийка, пък други... Публикувано изображение

Е..... тъй е.... едни си имат емонки или както са казват там, червено винце, френски сиренца, компанийка, пък други... Публикувано изображение

други гледат на кого как да го вкарат през чорапогащника

this is the reality .........

Забавно, мдаааа, забавно е.

RA4NA // верно много работи с ръцете туй момиче хахаха

Добро утро, добър ден! Една красива усмивка. Публикувано изображение

Мисля си за Москвича. Помня го с нещо, ама не помня с какво. Да взема утре една шайба да му завъртя, ма някой трябва да ме напомни. Оти ще забравим, да го е*ем... Правим планиран секс. Публикувано изображение За втори път. Ми сестро, ще одя да си правя трето кафе, да го таковам. Мисля си че е вярна приказката, че доволната жена сутрин прави баница. Публикувано изображение

Мисля си, че съм кузъ. Публикувано изображение Ама си мисля че е по-добре да съм кузъ, отколкото овцъ. Публикувано изображение И въпреки това прибрах прането Публикувано изображение , отивам да мия прозорците. Публикувано изображение

Мисля си за сладкарница Малинка и за "яж ми г*за". То убаво, арно. Публикувано изображение

Мисля си за гробища .... и нередовен секс. Може и подсъзнателно да завиждам, знам ли. Така са казали старите хора. Публикувано изображение

Ака ли ти се? Публикувано изображение Е па знам, я.... почвам да пера пътеките. Публикувано изображение

Ама съм и аз една ... шматка Публикувано изображение

хи хи хи

Браво, fedora. Добре си се справила. Хареса ми. Ама си пропуснала да обрисуваш алкохолизма ми. Публикувано изображение

чакам те, аз съм го подпочнала, с бадеми го обичам

но определено не ми се занимава с емотикони :)

п.п. не след дълго очаквайте няколко тиради на тема - колко е (х)истерична и

алкохолизирана Господарката Линда - ахахаааааааааааааааааааа

нещастниците си избиват комплексите и недоебието по форумите Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Определено е така!

тука гледам наборите са някак... ъ.. пренебрегнати... усещам възрастова дискримация... :)

• Автор

Поради голямото желание на Митака от най-хубавия град, с най-хубавия Иван :)

То едва ли има някой буден ... ама аз де се обадя ... НАЗДРАВЕ! Публикувано изображение

Отваряш си профила и аааа ecf66e198830fead83c5f00bb1405f9f.gif

Метински , сега се прибирам от кръчмата ... на шах ли да лъхам 95f5806e7d0e201f04b2aa2be17232d5.gif

Нищо не се разбира 8cfe4c04d34e86182860fa56d25d9ec6.gif

ти инфаркта остави на нас ... я сипи по една ракия ! f846e9b975929084da77fc888d05a37b.gif

Айде нема смисъл !a5ce87c1a0787e200714c9ee4f2d3a94.gif

А НАЗДРАВЕ ! И добре дошли ! 82b09c902960c05c847edb370b0d35bd.gif

• Автор

Егати, пияндето е бил Митака :)

Ти какъв си любовчия, видя ли Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.