Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Rockstar ни представят Bully!

Featured Replies

GeForce 7600 поддържа ли pixel shader 3 ? Защото играта постоянно ми дава грешки...

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Мерси много, момчета! По край вас се реших да си я дръпна! Оказа се, че е много зарибена. Сега закъсах на английския, някой знае ли коя е думичката, нещо да ме ориентирате по английски, че при него хич не ми върви, за разлика от училище... :)

Мерси много, момчета! По край вас се реших да си я дръпна! Оказа се, че е много зарибена. Сега закъсах на английския, някой знае ли коя е думичката, нещо да ме ориентирате по английски, че при него хич не ми върви, за разлика от училище... :)

Кажи думичките де ...

В тема за Bully говорим за CoD4. SentLorlpMan - фена на PoP e прав, един приятел има PC с 512МБ РАМ и го видях със собствените си очи (уши biggrin.gif) как играе CoD4 почти без сеч :P Играта е много добре оптимизарана за слаби компове ако се играе на medium настройки.

Xzibit - 10х за инфо ;]

• 2 седмици по-късно...
В тема за Bully говорим за CoD4. SentLorlpMan - фена на PoP e прав, един приятел има PC с 512МБ РАМ и го видях със собствените си очи (уши biggrin.gif) как играе CoD4 почти без сеч ;) Играта е много добре оптимизарана за слаби компове ако се играе на medium настройки.

Xzibit - 10х за инфо ;]

На стария ми кашон не тръгваше COD4 бях с 512 РАМ 1.8 Ghz ...

• 2 месеца по-късно...
  • Автор
На стария ми кашон не тръгваше COD4 бях с 512 РАМ 1.8 Ghz ...

Аз съм с 512Ram, 1.75GHz, RADEON 9559 (128MB) Pixel Shader 2.0 и ми вървеше сравнително добре. Сечеше, но не се забелязваше чак толкова много.

EDIT: Играта не е чак толкова интересна. Може по-нататък да я бива, но когато започнах първата мисия, ми заби на лоудинг скрийна и ми показваше 5 картинки постоянно. Е аз обиколих даскалото, за да видя нещо повече от слайд шоу, но незнам нещо не ме грабна.

• Автор
Мен супер много ми хареса, но запецнах на Nerd Challange, не мога да я мина тази мисия, някой ако може да помогне ще е супер.

това трябва да помогне! cool.gif

съжелявам за офтопика но как може да се радвате че калл оф дюти 4 ви върви на 512 рам след като тя иска 512 рамcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif.....вие просто избихте рибата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 1 месец по-късно...
  • Автор

От 2 седмици не съм играл игра, хора, и Ви казвам ША ИЗДИВЕЯ.

Както и да е реших се да я играя, но проблема със "слайд шоуто" преди първата мисия ме затруднява. Ако можете да ми помогнете, ще съм Ви АДСКИ задължен.

P.S.

Нещо накакъв КРАК, ПАЧ който да фиксва проблема (ако има на ЛС моля)

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Освем училището има цял град ( няма да издавам какво има в него само ще кажа че има мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооого неща ).Препоръчвам всички фенове на GTA да е врътнат.Играта е страхотна просто няма равна

• 2 месеца по-късно...

Здравейте , днес си дръпнах тази игра , но може ли да ми кажете думите по английски език , защото аз пиша само mellow,low,wll,mole,mew и още 2-3, за които сега не се сещам...

П.П Оправих се!

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.