Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

трябва ли да сме истински когато обичаме?

Featured Replies

Не е особено коректно спрямо останалите посетители на форума да пишете на други езици, без превод. Правете си го на лични!

• Отговори 61
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тема пускаш Защо? Нали си си ги обЯснила-нещата Проблем не виждам-освен в теб,нищо лично Трябва да се научиш да Обичаш Трябва да се научиш да я пазиш и цениш-Любовта Аз назаем не с

• ами точно казах че не съм си ги обяснила, ама карай, а ако пречи темата може да предложим на админ да я затворят...Благодаря за стихотворението. И извинявай за правописа ама не говоря български от дес

За да опознаеш някой,понякога са ти достатъчни и 5-минути... :)

За 5 минути само мажеш да усетиш дали си "пасваш" с даден човек, но не и да твърдиш, че вече го познаваш.

Усещането за връзка между двама души е много по-дълбоко и интимно и не може да се побере в кратки срокове

• Автор

извинявам се за френския, исках също да кажа че не съм добре запозната с форумите и не се сетих за лично съобщение. Също така незнам точно как да цитирам няколко души на куп и понякога в постовете ми стават обърквания....това е малко оф топик ама да уточня, мерси за разбирането

Moi-meme je ne suis pas sure d'etre amoureuse de lui.

А дано да не си, пожелавам ти го.

Не е особено коректно спрямо останалите посетители на форума да пишете на други езици, без превод. Правете си го на лични!

А в твоя подпис на нашенски език ли си писал?

Обаче майтапа на страна, това което тя ми отговаря на френски не съм сигурен че щеше да го напише същото на български та даже и да беше на лична поща. Просто езика на който се изразява човек определя до някъде тънки нюанси от които се разбира всичко ако четеш между линиите. Не казвам че трябва да се пише тука на чужди езици, но раздела за изповеди е малко по-особен и аз като българин живеещ навън имам малко по-така отношение към госпожата понеже сме малко като съседи (спрямо разстоянието което ни дели от бг).

Вината за френския е моя, аз не се усещам на кой език се изразявам понякога, та оттам и в писането ми се отразява.

• Автор
А дано да не си, пожелавам ти го.

Обаче майтапа на страна, това което тя ми отговаря на френски не съм сигурен че щеше да го напише същото на български та даже и да беше на лична поща. Просто езика на който се изразява човек определя до някъде тънки нюанси от които се разбира всичко ако четеш между линиите. Не казвам че трябва да се пише тука на чужди езици, но раздела за изповеди е малко по-особен и аз като българин живеещ навън имам малко по-така отношение към госпожата понеже сме малко като съседи (спрямо разстоянието което ни дели от бг).

Вината за френския е моя, аз не се усещам на кой език се изразявам понякога, та оттам и в писането ми се отразява.

e защо ми желаеш такива неща? хубаво е да си влюбен, дори да няма взаимност все пак това ни кара да се чувстваме живи а и любовта не е като на пазара, дай ми, на ти....

Споко, аз изпратих лично съобщение на вазов, интересно ми е какво ти разбра от това което казах на френски, в смисъл говориш за нюанси то те са интересни в едно изразяване, кажеш ли нещата в прав текст обикновено е скучно. Ама това верно ако искаш ми го кажи на лична да не занимаваме хората тук

[off]Не можеш да сравняваш едното с другото. Подписът го чете, който си иска и няма никаква връзка с дадена тема. Постовете ги чете всеки, който иска да се включи, или вече се е включил в темата.

п.п. Английският е доста по-разпространен от френския и се превежда по-лесно и точно.[/off]

Я па ти, то ако е било за превеждане да не съм го писал на латиница. Това са си наши работи, тайни.

:offtopic_s: Хехе, колко сме велики! Да обаче аз нямам какво да си меря! Имам си всичко, не благодаря не искам от вас!

Благодаря за подкрепата! :)

e защо ми желаеш такива неща?

Еми щото съм отроче от мъжки пол и като такъв като ми се оплаква някоя жена, вместо да я изслушам търпеливо час два да си излее болката, се втурвам веднага да й търся "магическо" решение на проблема й.

От друга страна обичам когато стане така че съм познал нещо което не е изразено открито. За тази цел си служа с ограмна "база данни" на чавешки съдби в сантименталната област. Определени ситуации се повтарят доста често и е лесно да отгатнеш какво се крие зад недоизказаните обяснения. Въпрос на опит и малко проницателност.

п.п. на Л.П. не ми се пише щото не ми е интересно.

п.п. английския почти не е чужд език за доста хора от форума, да се пише на него не си заслужава труда щото бая хора го чаткат.

• Автор
Еми щото съм отроче от мъжки пол и като такъв като ми се оплаква някоя жена, вместо да я изслушам търпеливо час два да си излее болката, се втурвам веднага да й търся "магическо" решение на проблема й.

От друга страна обичам когато стане така че съм познал нещо което не е изразено открито. За тази цел си служа с ограмна "база данни" на чавешки съдби в сантименталната област. Определени ситуации се повтарят доста често и е лесно да отгатнеш какво се крие зад недоизказаните обяснения. Въпрос на опит и малко проницателност.

п.п. на Л.П. не ми се пише щото не ми е интересно.

п.п. английския почти не е чужд език за доста хора от форума, да се пише на него не си заслужава труда щото бая хора го чаткат.

Първо да уточним не съм се оплаквала, мисля. Приех нещата такива каквито са и не съм тръгнала да се чудя как да ги променям в този случай, това не означава че не трябва да си ги обеснявам. Жалко че ме изкарваш като някаква ревла...Иначе определено чаткаш някои неща. И споко за ЛП, просто се притеснявах да не уморим другите...

Първо да уточним не съм се оплаквала, мисля. Приех нещата такива каквито са и не съм тръгнала да се чудя как да ги променям в този случай, това не означава че не трябва да си ги обеснявам.

Тема пускаш

Защо?

Нали си си ги обЯснила-нещата

:mark:

Проблем не виждам-освен в теб,нищо лично

Трябва да се научиш да Обичаш

Трябва да се научиш да я пазиш и цениш-Любовта

Аз назаем не съм те прегръщал

И назаем не съм те желал

Всяка ласка под брой да ми връщаш

Мен ми стига че нещо съм дал

Евтим Евтимов

• Автор
Тема пускаш

Защо?

Нали си си ги обЯснила-нещата

:mark:

Проблем не виждам-освен в теб,нищо лично

Трябва да се научиш да Обичаш

Трябва да се научиш да я пазиш и цениш-Любовта

Аз назаем не съм те прегръщал

И назаем не съм те желал

Всяка ласка под брой да ми връщаш

Мен ми стига че нещо съм дал

Евтим Евтимов

ами точно казах че не съм си ги обяснила, ама карай, а ако пречи темата може да предложим на админ да я затворят...Благодаря за стихотворението. И извинявай за правописа ама не говоря български от десет петнайсет години освен във форума и нямам претенции да съм силна по български. И не мога да разбера какво точно теб съм те агресирала за да отговаряш винаги по този начин. Предния път беше «въпроса ти е тъп« сега други забележки...все си мисля че хората са агресивни към някой ако ти си агресивен към тях, а не помня да съм те агресирала някъде. Както и да е и това е офтопик и няма да отегчавам повече хората с тук с подобни изяснения.

• 2 седмици по-късно...
Последно ми се случи доста вълнуваща история с един мъж с който имаме доста силна връзка от декември 2ОО7. С времето реших да съм истинска с него да му казвам всичко което мисля да споделям с него всичко което мисля за нас и тн. Отделно юли когато за пръв път правихме любов се държах наистина освободено защото така ми харесва така съм истинска.

Но сега октомври нещата се скапаха и без да разбирам защо той охладня просто стигам до заключението че един мъж за да те обича повече от няколко месеца трябва да си супер свенлива с него и второ да не споделяш нищо с него а да си загадъчна. Така ли мислите мъже? Кажете за да не правя втори път грешки, защото мъжа наистина си заслужаваше

Не трябва да си такава, каквото очакват да бъдеш! Бъди себе си, хората оценяват това. Явно с този мъж не е за теб, щом не те приема такава, каквато си.

Поздрави и успех! :rolleyes:

Редактирано от КоситУ (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.