Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

трябва ли да сме истински когато обичаме?

Featured Replies

Последно ми се случи доста вълнуваща история с един мъж с който имаме доста силна връзка от декември 2ОО7. С времето реших да съм истинска с него да му казвам всичко което мисля да споделям с него всичко което мисля за нас и тн. Отделно юли когато за пръв път правихме любов се държах наистина освободено защото така ми харесва така съм истинска.

Но сега октомври нещата се скапаха и без да разбирам защо той охладня просто стигам до заключението че един мъж за да те обича повече от няколко месеца трябва да си супер свенлива с него и второ да не споделяш нищо с него а да си загадъчна. Така ли мислите мъже? Кажете за да не правя втори път грешки, защото мъжа наистина си заслужаваше

• Отговори 61
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тема пускаш Защо? Нали си си ги обЯснила-нещата Проблем не виждам-освен в теб,нищо лично Трябва да се научиш да Обичаш Трябва да се научиш да я пазиш и цениш-Любовта Аз назаем не с

• ами точно казах че не съм си ги обяснила, ама карай, а ако пречи темата може да предложим на админ да я затворят...Благодаря за стихотворението. И извинявай за правописа ама не говоря български от дес

Според мен просто не сте си допадали. Ако се държиш свенливо, вероятността да те зареже е още по-голяма. Малко са мъжете, които биха изтраяли няколко месеца без секс. Това естествено, не означава, че трябва да им се мяташ в началото. Просто трябва да имаш време да опознаеш що за човек имаш срещу себе си. Като не се е получило между вас, карай. Животът продължава :wors:

Според мен просто не сте си допадали. Ако се държиш свенливо, вероятността да те зареже е още по-голяма. Малко са мъжете, които биха изтраяли няколко месеца без секс. Това естествено, не означава, че трябва да им се мяташ в началото. Просто трябва да имаш време да опознаеш що за човек имаш срещу себе си. Като не се е получило между вас, карай. Животът продължава :P

Хубав съвет, а колко време е нужно, за да опознаеш някой? :wors:

Или си истинска от началото или никога не бъди. Защото в един момент ти преобръщаш неговото разбиране за теб. Отделно доста време е минало преди да правите секс и това също е повлияло. В смисъл хем го пържиш хем после го изненадваш че си нещо друго. Според мен една връзка трябва да започне от рано със секс за да се наместят нещата, защото точно това е големият препъни камък, въпреки че не всички биха го признали.

Хубав съвет, а колко време е нужно, за да опознаеш някой? :ph34r:

Ако всеки път чакаш да опознаеш човека ще си останеш девствена...

Просто нещата не работят така в живота.

Или си истинска от началото или никога не бъди. Защото в един момент ти преобръщаш неговото разбиране за теб. Отделно доста време е минало преди да правите секс и това също е повлияло. В смисъл хем го пържиш хем после го изненадваш че си нещо друго. Според мен една връзка трябва да започне от рано със секс за да се наместят нещата, защото точно това е големият препъни камък, въпреки че не всички биха го признали.

Интересен отговор, но питах друг за отговора и мисля да чакам... :ph34r: а тя каза, че е правила секс с него и го иска още, ама той нея не я иска-нищо, че са правили секс! ;) Така, че секса не решава нищо, даже може да направи по-хладни отношенията както в описания по-горе случай!!!

Зависи от човека.Това,че има доста хора със Стаден Инстинкт дето се засилват да еб*т и за това се хващат с дадено момиче не значи,че няма да намери хора които биха я обичали за това,което е,а не заради едното еб*ане.Колкото до опознаването също си зависи от човека,с който си се хванала - има хора които са затворени,има други,които се правят на нещо,а в същност са различни и има и трети,които обикновено споделят истинската си същност(и обикновено остават най-прецакани).

Иначе съм съгласен с go6o_kara или бъди истинска от самото начало или изобщо не бъди,защото дадения човек,ако те обича,то обича това,което си му показала,има и хора,които ще обикнат истинската ти същност,но има и такива,които ще те зарежат само защото са те мислели за нещо друго.

Последно ми се случи доста вълнуваща история с един мъж с който имаме доста силна връзка от декември 2ОО7. С времето реших да съм истинска с него да му казвам всичко което мисля да споделям с него всичко което мисля за нас и тн. Отделно юли когато за пръв път правихме любов се държах наистина освободено защото така ми харесва така съм истинска.

Но сега октомври нещата се скапаха и без да разбирам защо той охладня просто стигам до заключението че един мъж за да те обича повече от няколко месеца трябва да си супер свенлива с него и второ да не споделяш нищо с него а да си загадъчна. Така ли мислите мъже? Кажете за да не правя втори път грешки, защото мъжа наистина си заслужаваше

За мен лично и двамата трябва да са истински, а не само ти!

Ако вече нещата са минало, остави ги така! А може би не искаш? Така и не разбрах какво точно питаш, обаче всеки мъж и в всеки човек са различни! Не може да питаш мъжете, по принцип за даден мъж без да го познават! Всеки е различен, различно се чувстваш с всеки, а и различен би бил живота ти с всеки мъж!

Бъди, каквато си и някой мъж ще оцени това! Това е мое мнение и не задължавам никой с него...

Зависи от човека.Това,че има доста хора със Стаден Инстинкт дето се засилват да еб*т и за това се хващат с дадено момиче не значи,че няма да намери хора които биха я обичали за това,което е,а не заради едното еб*ане.Колкото до опознаването също си зависи от човека,с който си се хванала - има хора които са затворени,има други,които се правят на нещо,а в същност са различни и има и трети,които обикновено споделят истинската си същност(и обикновено остават най-прецакани).

или бъди истинска от самото начало или изобщо не бъди,защото дадения човек,ако те обича,то обича това,което си му показала,има и хора,които ще обикнат истинската ти същност,но има и такива,които ще те зарежат само защото са те мислели за нещо друго.

Добро мнение по въпроса и само потвърждава моето мнение за мъжете, че всеки е различен!

Хубав съвет, а колко време е нужно, за да опознаеш някой? :ph34r:

Сигурно не очакваш да ти кажа точен период ;) За всеки е различно и основно зависи от това колко време прекарвате заедно и какво правите през това време.

Към авторката - определено трябва да си себе си в една връзка още от началото, но това не означава, че веднага трябва да си легнеш с него. Нещата трябва сама да ги усетиш. Важното е непрекъснато да има диалог между вас, да споделяте мислите си и да разсъждавате върху връзката ви. По този начин ще разбереш какво очаква той от теб, а ти ще си по-наясно със себе си.

Сигурно не очакваш да ти кажа точен период :speak: За всеки е различно и основно зависи от това колко време прекарвате заедно и какво правите през това време.

Към авторката - определено трябва да си себе си в една връзка още от началото, но това не означава, че веднага трябва да си легнеш с него. Нещата трябва сама да ги усетиш. Важното е непрекъснато да има диалог между вас, да споделяте мислите си и да разсъждавате върху връзката ви. По този начин ще разбереш какво очаква той от теб, а ти ще си по-наясно със себе си.

Не мога да повярвам, че мъж разсъждава по този начин!!!

За периода, наистина ми се искаше да ми дадеш някаква цифра! Примерно- период някакъв...от-до...

За периода, наистина ми се искаше да ми дадеш някаква цифра! Примерно- период някакъв...от-до...

Ако той трябва да бъде себе си бъди сигурна че в скоро време ще се свърши в леглото ...... Защото ги има такива ...Оправят една и без да кажат нищо "късате" и не не си мисля за тия секс маниаци от филмите и т.н :speak:laugh.gif

Ами ние, ако не сме истински, когато обичаме, то кога ще сме?!

Не съм мъж, но мисля, че пак мога да изразя менение :-)

Не зная каква е била връзката ви..много често се получава така, че единият да мисли едно за отношенията с партньора му, а другият съвсем друго! Да не говорим, че и мъжете, а и жените, са способни да ти говорят мили думички и после докато се усетиш вече си сам/а- жалко, но факт! Не знам що за мъж си имала до себе си, може да си е заслужавал (според теб), но да не е бил човек, който да обича да се обвързва. Има хора, които се плашат от силни чувства било то, защото са наранявани или пък просто са си такива. Не трябва да се прибързва, защото това са силни чувства и понякога е нужно време, но това не означава, че не бива да бъдеш истинска и искрена! :-) Всеки има неуспешни връзки в живота си, но всяко зло за добро!

Бъди това, което си! Не се променай заради някой друг!

Веднъж един мой приятел ми беше казал,че мъжете наистина обичали загадъчни жени,но когато си създадат една представа за теб и в следващия момент ти се разкриеш и се окажеш нещо съвсем различно-това може и да не му хареса.А и да ти кажа поне при мен или се получава с няко,в смисъл пасвате си от самото начало,или нищо не става.То си личи от първия ви разговор.Дано намериш някой с когото да не си задаваш подобни въпроси:speak:

ohmy.gif Kaкво му е чудното? В една връзка има двама човека. Ако харесваме отсрещния и държим на него, ще искаме да знаем как се чувства той при дадена ситуация, какво мисли за нас, абе изобщо ще събираме достатъчно информация, за да знаем как да го накараме да се чувства добре в наше присъствие, като по този начин ще го задържим за по-дълго. Съответно той трябва да прави същото за нас, иначе се получава дисбаланс. Таа както има и мъже, които въобще не мислят за това, така има и жени, които не го правят. В днешно време истинските хора са малко, масата са егоисти, които не са склонни на компромиси и затова болшинството връзки са обречени на провал още от самото начало.

Цифра, цифра...ако в началото се виждате няколко пъти седмично и си комуникирате и по друг начин продължително време - след втора-трета седмица, което си е 10-15-та среща. Повече от три месеца не трябва да се изчаква, защото се получават неща, като настоящия случай с авторката на темата. Лично мнение, не ангажирам никой с него!

Така ли мислите мъже?

като за моме от францата ще река следното:

Nous les mecs, on aime les nanas naturelles qui s'acceptent telles qu'elles sont en réalité.

Ce n'est pas la peine de chercher а tricher dans une relation amoureuse, sinon tu te fais avoir toi-mкme toute seule comme une grande.

Редактирано от Gizmoto (преглед на промените)

Когато обичта е взаимна-всичко,би трябвало да е истинско,без загадъчност! :speak:

• Автор

Благодаря на всички към сериозното и милото ви отношение към въпроса ми. Учудихте ме направо/

Явно това което ви разказах не е достатъчно за да разберете историята.

С него се запознахме през интернет професионално и не се виждахме до юли защото аз бях във ФР а той в БГ. Затова не спахме преди това заедно а и защото въпроса не се е поставял имахме професионално после приятелско отношение и най накрая и закачки. Чак като го видях на живо в БГ помислих за любов; друго е да видиш очите усмивката на някой. Първия ден в който се видяхме спахме на едно легло но не правихме нищо щото не бяхме сигурни че го искаме. В смисъл такъв и двамата сме малко оld school не лягаме с който и да е когато и да е. А и ни беше страх че ще скапем готиния ментален контакт който имахме. Но минаха 1о дни и стана квото стана с взаимно желание но да кажем повече от моя страна. Той ми звънеше постоянно след това и така аз реших да му говоря за нас и да му казвам че го обичам, в този смисъл бях истинска и той ми го казваше, всичко беше ОК

тук горе е отговора към това съобщение. Отделно незнам дали секса е важното за него в тази работа щото той е бил само с 6 жени защото не иска да е с която и да е, а е на 34г....Мисля по скоро че това че бях супер освободена сексуално го уплаши мисля че да обича една жена тя трябва да е срамежлива. Разбира се като зададох въпроса ми във форума не исках някакви обобщения всички сме различни, а просто мнение.

Да това имах предвид истински ли си, си прецакан, познавам които играят постоянно роли и нямат мойте разправии.......

Иначе съм съгласен с go6o_kara или бъди истинска от самото начало или изобщо не бъди,защото дадения човек,ако те обича,то обича това,което си му показала,има и хора,които ще обикнат истинската ти същност,но има и такива,които ще те зарежат само защото са те мислели за нещо друго.

Ами ние, ако не сме истински, когато обичаме, то кога ще сме?!

Не съм мъж, но мисля, че пак мога да изразя менение :-)

Не зная каква е била връзката ви..много често се получава така, че единият да мисли едно за отношенията с партньора му, а другият съвсем друго! Да не говорим, че и мъжете, а и жените, са способни да ти говорят мили думички и после докато се усетиш вече си сам/а- жалко, но факт! Не знам що за мъж си имала до себе си, може да си е заслужавал (според теб), но да не е бил човек, който да обича да се обвързва. Има хора, които се плашат от силни чувства било то, защото са наранявани или пък просто са си такива. Не трябва да се прибързва, защото това са силни чувства и понякога е нужно време, но това не означава, че не бива да бъдеш истинска и искрена! :-) Всеки има неуспешни връзки в живота си, но всяко зло за добро!

Бъди това, което си! Не се променай заради някой друг!

Мацка, нямам намерение да се променям защото той не ме е оценил но честно казано тази история толкова ме дестабилизира че си задавам един куп въпроси, а най лошото е че той мълчи като дете и не ми обеснява нищо което би ми помогнало да вървя напред.

По-глупав,по-тъп и лишен от смисъл въпрос не бях чувала

Божеее,слез си прибери вересиите

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Мацка, нямам намерение да се променям защото той не ме е оценил но честно казано тази история толкова ме дестабилизира че си задавам един куп въпроси, а най лошото е че той мълчи като дете и не ми обеснява нищо което би ми помогнало да вървя напред.

Хвани го и като зрели хора обсъдете ситуацията. Обясни му какво те тревожи, какви са чувствата ти към него и какво мислиш за връзката ви. Поставете картите на масата и вземете решение. Дори и да се разделите, го направете цивилизовано, без излишни нерви. В крайна сметка можете да продължите да бъдете просто приятели. Най-лошият вариант е да продължиш да се терзаеш и да си вкарваш отрицателни мисли в главата. Ако не си пасвате няма слисъл да се мъчите. Животът продълзава!

п.п. това, че се държи като дете, може да показва, че още не е узрял за сериозна връзка. На колко години сте, ако не е тайна?

• Автор
По-глупав,по-тъп и лишен от смисъл въпрос не бях чувала

Божеее,слез си прибери вересиите

съгласна съм с теб, но не мислиш ли че е възможно да го задавам просто като претекст за да разкажа тази история

Хвани го и като зрели хора обсъдете ситуацията. Обясни му какво те тревожи, какви са чувствата ти към него и какво мислиш за връзката ви. Поставете картите на масата и вземете решение. Дори и да се разделите, го направете цивилизовано, без излишни нерви. В крайна сметка можете да продължите да бъдете просто приятели. Най-лошият вариант е да продължиш да се терзаеш и да си вкарваш отрицателни мисли в главата. Ако не си пасвате няма слисъл да се мъчите. Животът продълзава!

п.п. това, че се държи като дете, може да показва, че още не е узрял за сериозна връзка. На колко години сте, ако не е тайна?

аз лесно ще го хвана ама той е в бг а аз във фр...а на емайла който му пратих не отговоря

той е на 34 а аз на 32...никога ама никога не се е държал така досега с мен, в смисъл имала сам и по маловажни истории така наречените еднодневки ама дори те са ме зачитали и сме комуникирали, а той с две висшета пак не стига

аз лесно ще го хвана ама той е в бг а аз във фр...а на емайла който му пратих не отговоря

той е на 34 а аз на 32...никога ама никога не се е държал така досега с мен, в смисъл имала сам и по маловажни истории така наречените еднодневки ама дори те са ме зачитали и сме комуникирали, а той с две висшета пак не стига

Възможно е той да не отдава такова значение на случилото се между вас, каквото ти ... а е възможно и тъкмо обратното, толкова да се е изплашил от възможността за нещо по-сериозно, че съвсем да се е покрил. Изчакай, дай си малко време, изясни си нещата сама за себе си - не се хвърляй в постоянни мисли и терзания защо не се обажда или не пише. И след това му се обади или му напиши простичко как се чувстваш, че си твърде объркана и не знаеш как да реагираш - няма страшно да си го признаеш ... И ако отново не постигнете комуникация - едва ли има смисъл, а ти междувременно ще си осъзнала, че животът продължава :sobbing:

Честно казано въпреки, че съм мъж не мога да разбера неговото поведение. Още повече, че е на така ваъзраст, в която вече трябва да е улегнал и да знае как се чувства отсрещната страна във всяка ситуация. Използвате ли чат клиенти - Skype, ICQ...? По телефон търсила ли си го? Ако не си, пробвай и тези варианти и ако категорично отказва да контактува с теб, направо му тегли една ***** и продължавай напред. Б@си, дори и да не иска да има нищо общо с теб, поне да има доблестта да ти го каже в очите! Сори, ама се ядосвам, че заради такива постъпки плюете всички мъже, а не всички са такива.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Но минаха 1о дни и стана квото стана с взаимно желание но да кажем повече от моя страна.

Аааа, значи той бил с две висши и готин бил и толкова много те уважавал че даже бил навит да спи до тебе цяла нощ, а па 11 дена по-късно те баламосвал че бил лудо влюбен.

Еееее, ама той човека си е нормален бе моме, гледал е да се пооблажи малко с нещо западно просто така за по-добро самочувствие. Да е горд пред самия себеси че той французойките как си иска така си ги сваля.

От начина по който те пренебрегва сега трябва да ти стане ясно че за него нищо не значиш. Значи спираш да се надяваш и си признаваш сама на себе си че не си поджодяща за него според неговите разбирания.

А относно това защо така гадно се държи сега, ами има си такиви хора и мъже и жени. Просто те са част от пеизажа, трябва само да се научиш да ги разпознаваш и да ги избягваш в бъдеще.

Но твоя проблем не е че оня се прави на простак сега като се покрива. Твоят проблем е че те е хванал вируса на сантименталната зависимост към неподходящ субект. И в аптеките няма лекарство за тоя вирус и изобщо ще страдаш до като се умориш и после ще ти мине по някое време.

Само не си вади от тоя случай заключения отностно другите hommes autour de toi че ще сбъркаш. Un (mec) de perdu - dix de retrouvés, нали така се казваше май.

п.п. да не си помислиш само че съм в бг, не съм.

Трябва да сме истински по всяко време, не само тогава, когато обичаме...

В истинската любов няма лъжа.Тогава ние сме себе си,тогава сме искренни. cool.gif

съгласна съм с теб, но не мислиш ли че е възможно да го задавам просто като претекст за да разкажа тази история

Ще вляза в ролята на медиум/какъвто съм си явно по рождение/ и ще ти кажа че отговорА се намира в аватара ти.Ако и на него си оставила същото послание,не се учудвай е не иска да се занимава с теб..... cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.