Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С коя игра бихте тествали ПЦ

Featured Replies

Ако искате да пробвате даден компютър или негов компонент, с коя/и игра бихте го пробвали ???

Еми ако върви Crysis на максимално, евала на РСто!

Spider Solitaire ако подкара е дъ бест! а иначе защо не пробавш с Assassin's Creed, The Witcher, Tom Clancy's Ghost Recon 2... игри колкото щеш ;]

Mass Effect - просто така е направена, че натоварва максимално процесора и видеото от пускането до излизането от играта :ph34r: .

Ако тестваш с най-новите (Far Cry 2, STALKER - Clear Sky, Mass Effect и т.н.) имай предвид, че драйвърите все още се оптимизират и е възможно една и съща карта да покаже различна производителност с различна версия на драйвърите. В момента Ати и нВидия пускат т.нар. "поправки" (hotfix) за определени игри.

Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2, Assassin's Creed и много други.

P.S.

Определено не и с CS, щото дори РС версията ше ми тръгне на телефона cool.gifbiggrin.gif

хаха, всички само Crysis. Еми естествено, че Crysis, то а да я подкараш на макс тряи имаш некво PC c DualGPU, 4 core processor и 8 гиги РАМ biggrin.gif По принцип бих тествал нормално PC с Assassin's Creed, а ак остава въпрос за някакво чудовище бих пробвал Company of heroes opposing Fronts с графики и ефекти на Ultra biggrin.gif Тая игра не мое да е подкара от PC с едно видео, сигурен съм. Това е стратегия с главозамайващ зуум и фактически не мога да си представая как едно GPU би заредило стотици хиляди детайли за секунди :P Crysis ряпа да яде пред нея biggrin.gif

Еми много ясно, че Crysis аз съм на Лаптоп и само Crysis ми върви нормално на геймър но не и на екзорсит, игри като Dead Space, Timeshift, Spore, Far Cry 2, Red alert 3, fallout 3 просто не ги усеща!

Сега на 2 декември излиза GTA IV. Както стана ясно, изискванията и са повече пт чудовищни. Ако изобщо ви тръгне, значи другите игри ще ви вървят...

Бих тествал с BioShock защото тя на LOW ми сече супер яко, а CRYSIS ми се играе нормално на LOW.

ами ето ви едно предложение the Elder Scrolls 4 Oblivion което ПЦ я подкара на MAX графики и резолюция ще е сигурно много здраво компютърче....... Сега сигурно юе се замислите че е с малки изисквания като ви кажа че на моята щайга 512 MB RAM 128 MB Video 2.4 ghz процесор върви на резолюция 800x600(май толкова беше после юе проверя) medium size texture & rendereing distance (това се предплага че доста хора го знаят от настройки на др игри ,ако не това е до какво растояние да се показва терена на игра ) моето е почти до средата ...Тествал съм и с по-високи настройки но започва да цепи ужасно много ...... Играта си е доста добра още от 2006 както излезна я играя .. Тези настройки са най-важните за тази игра особено размера на текстурите .......

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

Аз пробвах Crysis всичко на MAX и забиваше.. по време на стрелбата имах чуството, че съм си пуснал SlideShow xD

Тук имаме и променливата монитор. Сигурно всяка съвременна игра тежи достатъчно, когато я пуснеш на 2560*1600.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

GTA 4

Да, вече наистина с нея

LostHighway - тоя форум си има правила. Пише се на кирилица! А и си направил тема за игра за която вече има такава!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Fable II, но има още много време, докато излезе PC версията ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.