Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част 2)

Featured Replies

Пращам ти шофьора да те вземи до вас и после ши са видим пред киното biggrin.gif

Явно не ? Щом иска още :angry:

Ти ши идваш ли ? :angry:

Аз на любовния филм, ужаси не ща... biggrin.gif

Абе ,ела ти да те черпя една паста

Ти що не вземеш сладкарница да отвориш?! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 123,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Имам цех за пасти у нас ,айде любовен филм ша гледаме кво да те правя

Имам цех за пасти у нас ,айде любовен филм ша гледаме кво да те правя

Хубаво де,някоя комедия ши гледме :angry:

Последно....Навихте ме,щом и паста ще има biggrin.gif

Аз продължавам да си мисля що незадоволените жени са злобни :rolleyes:

Мисля си че след като една жена може да "обича" четирима, петима мъже едновременно, що да не може същото да го прави и един мъж. Естествено, че може.

Мисля си колко са жалки хората, които свеждат цялото си общуване и контакти до един форум и виртуалното пространство.

Мисля си как понякога искаме да ги съжаляваме...как понякога ни идва да се ритнем отзад, че сме го правили...как понякога се опитваме да им обясним нещата такива каквито са...

Мисля си за това колко е трудно на млад човек да се бори с рака и да намира смисъл в борбата си дори когато е с ампутиран крак заради него.

Мисля си за това, че оценяваме родителите си чак когато ги гледаме в ковчега и слушайки опелото на попа.

Мисля си колко са жалки хората, които свеждат цялото си общуване и контакти до един форум и виртуалното пространство.

Мисля си как понякога искаме да ги съжаляваме...как понякога ни идва да се ритнем отзад, че сме го правили...как понякога се опитваме да им обясним нещата такива каквито са...

понякога е така, а понякога - не.

Не можем да съдим за един човек по образа, който сам си е създал в интернет.Точно тук е хубавото, но и уловката на виртуалното общуване.

Образът, който ти се представя тук прилича, но същевременно и не прилича на реалния човек, който седи зад клавиатурата.

А нещата всеки ги вижда по свой собствен начин. можем само да гадаем какво е искал да каже човекът отсреща, но не и да бъдем сигурни в това.

правим грешки, поправяме се- учим се.

C`est la vie

Мисля си за това колко е трудно на млад човек да се бори с рака и да намира смисъл в борбата си дори когато е с ампутиран крак заради него.

Това си е героизъм. Не знам как издържат тези хора.

Мисля си за това, че оценяваме родителите си чак когато ги гледаме в ковчега и слушайки опелото на попа.

Едва тогава човек пораства.....

Тъжно.

Мисля си, че рядкото животно в тоя зоопарк трябва да бъде преместено :P

Мисля си, че рядкото животно в тоя зоопарк трябва да бъде преместено :P

Те Diin вече го преместиха от Религия и мистика тук.

понякога е така, а понякога - не.

Не можем да съдим за един човек по образа, който сам си е създал в интернет.Точно тук е хубавото, но и уловката на виртуалното общуване.

Образът, който ти се представя тук прилича, но същевременно и не прилича на реалния човек, който седи зад клавиатурата.

А нещата всеки ги вижда по свой собствен начин. можем само да гадаем какво е искал да каже човекът отсреща, но не и да бъдем сигурни в това.

правим грешки, поправяме се- учим се.

C`est la vie

Мисля си, че си помислил, че визирам хора от форума тук.

Аз говоря за съвсем реални хора, които постъпват неприятно и гнусно с други такива във виртуалното пространство. Но не смеят да се изправят очи в очи с тези същите. Причините са десетки и няма да задълбавам.

пп. Всъщност сега се замислих защо пък хората тук да ги изключвам...

Но не съдя никой пич.

Нито тук, нито където и да било другаде.

Те Diin вече го преместиха от Религия и мистика тук.

ohmy.gif Мисля си , че То мислело laugh.gif

ohmy.gif Мисля си , че То мислело laugh.gif

Тъй като на теб мисленето хич не ти се удава, по-добре да не пишеш в теми, от които не разбираш.

По това време май вече не ми се иска да мисля..

• Автор

Чудя се някои хора дали ще се усетят, че прекаляват със заяждането или трябва да бъдат предупредени за да го разберат.

Тъй като на теб мисленето хич не ти се удава, по-добре да не пишеш в теми, от които не разбираш.

Вярно бе.. ъъъъъъ, как беше То, я подскажи ...... ;)

Чудя се някои хора дали ще се усетят, че прекаляват със заяждането или трябва да бъдат предупредени за да го разберат.

:P

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Мисля си, че си помислил, че визирам хора от форума тук.

Аз говоря за съвсем реални хора, които постъпват неприятно и гнусно с други такива във виртуалното пространство. Но не смеят да се изправят очи в очи с тези същите. Причините са десетки и няма да задълбавам.

пп. Всъщност сега се замислих защо пък хората тук да ги изключвам...

Но не съдя никой пич.

Нито тук, нито където и да било другаде.

ето-сега пък ти не ме разбра, но пък и няма значение явно sad.gif

днес не ми е ден

мисля си, че ми се губи един блог..................... sad.gif Много неприятно.............

ето-сега пък ти не ме разбра, но пък и няма значение явно sad.gif

днес не ми е ден

Мисля си, че нещата винаги имат значение, дори и когато си мислим, че няма значение.

Въпроса е дали когато си мислим, че няма значение, наистина няма или нямането на нямане ни кара да нямаме и малкото, което ни кара да нямаме е самото нямане.

Мисля си, че нещата винаги имат значение, дори и когато си мислим, че няма значение.

Въпроса е дали когато си мислим, че няма значение, наистина няма или нямането на нямане ни кара да нямаме и малкото, което ни кара да нямаме е самото нямане.

мда.

тук си абсолютно прав.

Мисля си, че малко трудно свиквам с дизайна на Invision Power Board 3 (public preview) ohmy.gif

мда.

тук си абсолютно прав.

Мисля си колко е добре, когато двама души си стиснат ръцете.

И всичко останало е без значение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.