Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Точно какви драйвери ми трябват и от къде да ги изтегля

Featured Replies

Проблема ми е следния: Реших да си преинсталирам компютъра, имам си оригинален Уиндолс, дотък добре проблема идва след като форматирам и преинсталирам уиндолса! Нали понеже е форматиран няма драйвери нито пък аз ги имам на диск и дори незнам какви са за да ги изтегля, затова се допитвам до по-разбиращите от вас, които да ми обяснят по-подробно как точно да разбера какви са и следователно да ги изтегля! Благодаря ви :cool: П.С: Моля неми отговаряйте от рода на "Използвай Еверест" или тем подобни, защото понеже си нямам понятие от тая програма и кое е драйвер кое не и т.н! Ако може малко по-точно :speak:!И ако обичате неме пренасочвайте към други теми, искам лично на мен да бъде обяснено! Пак мерси! :)

Редактирано от jorkata32 (преглед на промените)

• Автор

Ми да беше написал поне какъв е компютъра - дъно , видеокарта !

Моля чети преди да говориш! Аз питам как да разбера какви са ми драйверите въобще и очаквам отговор с някоя програма и обяснение как да ги видя и да ги изтегля!А не вие да ми казвате какви са! :)

няма програма която да ти каже какви драйвери да теглиш ! Ако си с Windows XP трябва да се оправяш сам , ако си с windows 7 той се оправя сам :)

• Автор

няма програма която да ти каже какви драйвери да теглиш ! Ако си с Windows XP трябва да се оправяш сам , ако си с windows 7 той се оправя сам :)

До колкото четох има програма която ми показва драйверите и то дори няколко предлагаха но се пак несе оправих :yanim:

До колкото четох има програма която ми показва драйверите и то дори няколко предлагаха но се пак несе оправих :)

За да ти се помогне разгледай тези две теми:

Kак да задаваме правилно въпроси

Как да разберем с какъв хардуер разполагаме?

След което в следващият си пост пусни снимка от програмата Everest (2-та снимка Обща информация).

• Автор

Какво нети харесва на вапроса ми, както казах по-горе не искам да ми казвате вие какви драйвери да тегля, а как сам да разбера, защо неможете да ме разберете и се пак ето ти снимка...(направо ми обихте всякакви надежди :) )

post-276834-051204500 1281025281_thumb.j

Нещо като курс - компютърна грамотност ли искаш да изкараш? Надявам се да си разбрал, че от снимката дето си качил, става ясно от какви компоненти ти е съставен компютъра. Съответно ти трябват драйвърите за видеокартата, за дъното и евентуално (ако не е вградена в дъното, а товоята е) за звуковата карта. Ако е вградена драйвъра си идва с драйвърите за дъното. И следва търсенето... Видеокарта - nVIDIA GeForce 6600GT - Или пишеш в Google "nVIDIA GeForce 6600GT driver download" и намираш къде го има, или в официалния сайт на nVIDIA си избираш твоя модел и си сваляш от там. Сайта пак можеш да го намериш в Google Дъно еди кое си... и т.н. По ясно от това не може да ти се обясни. За другото си има платени курсове за начинаещи.

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Моля чети преди да говориш! Аз питам как да разбера какви са ми драйверите въобще и очаквам отговор с някоя програма и обяснение как да ги видя и да ги изтегля!А не вие да ми казвате какви са! :clap:

Като си дошъл да питаш, питай както трябва. Ако не знаеш, прочети изискванията в раздела и тогава питай. тук няма гадатели! А ако много знаеш, ще ти затворя темата като нищо.
  • Автор

Извиняваите сега потърсих драйвера за дъното ми и открих два вида Biostar PT880 Pro-A7 Combo и Biostar PT880 Pro-А7 DDR2 коя ще ми е нужна?

Control Panel > Systems > Device Manager (там e инфото което ти трябва) Клик :clap: Драйверите най-често ги намираш от сайта на производителя на даденото у-во. (Като се съобразяваш с вида на операционната с-ма(...ХР, Виста, 7-ца) и битовете й (х64 ,х32).

P.p. "Използвай Еверест" ... :rabbit: има го и кирилизиран вариант!

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Автор

Знчи драйверите които ми трябват са тези на видеокартата и тези на дъното? Изтеглих ги, мерси на всички за бързата помощ! Този форум ми харесва, винаги решава проблемите ми :clap: !

Знчи драйверите които ми трябват са тези на видеокартата и тези на дъното? Изтеглих ги, мерси на всички за бързата помощ! Този форум ми харесва, винаги решава проблемите ми :ph34r: !

Браво! Това вече е друг разговор на общуване. Дано винаги ти харесва този форум. В него има много знаещи момчета и момичета, а не шушуминги. Ползвайте ги рационално , но оказвайте съдействие за решаването на проблема. Те не могат да знаят каква е вашата система.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Позволете ми един страничен въпрос. В прикаченият файл към 7-мо мнение виждам позната картинка, а именно липсващият акселератор и DirectX. Първото сякаш го намерих, а второто така и не успях да го инсталирам. Та, доколко са важни? В смисъл, направих и ъпдейти на драйверите ми, но освен свалените и инсталирани половин гигабайт, друга осезаема разлика не открих...

А на автора на темата препоръчвам да си копира всички настоящи драйвери, ако приемем, че са онова което му е нужно, и след преинсталацията, просто да ги инсталира. Програми за това има в аналогични теми, примерно тази.

Позволете ми един страничен въпрос. В прикаченият файл към 7-мо мнение виждам позната картинка, а именно липсващият акселератор и DirectX. Първото сякаш го намерих, а второто така и не успях да го инсталирам. Та, доколко са важни? В смисъл, направих и ъпдейти на драйверите ми, но освен свалените и инсталирани половин гигабайт, друга осезаема разлика не открих...

А на автора на темата препоръчвам да си копира всички настоящи драйвери, ако приемем, че са онова което му е нужно, и след преинсталацията, просто да ги инсталира. Програми за това има в аналогични теми, примерно тази.

за копиране и последващо възстановяване на пакета от драйвери може да се ползва и това: DoubleDriver -лично я ползвам и препоръчвам,когато има нужда от подобни инструменти.
  • Автор

Тук сум след преинсталацията :)!Всичко върви префектно, благодаря на всички които ми помогнаха :)!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.