Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Будоар ! Модерно и красиво.

Featured Replies

'Жената без козметика е като ястие без сол'

Платон

Още I-ви век преди нашата ера, Клеопатра го е знаела. Древноримският лекар Гален и химикът Ежен Шулер също.

Покажете ми любимите си дрехи, бижута и козметика.

Аз ще започна с две в едно. Днес ми правиха весел пролетен маникюр. Нали знаете приказката за лудия и шаренкото :cool: Пръстените си обичам страшно много. Те са ми слабост. :)

Публикувано изображение

• Отговори 117
  • Прегледи 28,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Е защо си си лакирала само половината пръсти?

Защото така поисках. Харесвам шареното, но твърде шарено ми идва в повече :cool:

Защото така поисках. Харесвам шареното, но твърде шарено ми идва в повече :cool:

Бая си се ошарила и с тия пръстени.Човек ще помисли,че са на Клеопатра.

Хубави пръстени , шефке, маникюра направо бледнее на техния фон :cool:

Чета мисълта на Платон и си мисля-те днешните жени много пресолени бе.И аз като другите,да питам защо само няколко пръста.Пари ли няма за другите,що ли?

• Автор

Бая си се ошарила и с тия пръстени.Човек ще помисли,че са на Клеопатра.

Аааа, мои са си и са ми персонални спомени.

Хубави пръстени , шефке, маникюра направо бледнее на техния фон :)

Благодаря. По голямата час от тях събрах на бала си. Всеки пръстен ми е спомен от някого. Затова ги обичам толкова.

Чета мисълта на Платон и си мисля-те днешните жени много пресолени бе.И аз като другите,да питам защо само няколко пръста.Пари ли няма за другите,що ли?

За пресоляването съм абсолютно съгласна, но пък аз не съм си кръстила темата силикон, ноктопластика и висене в козметични салони :cool:

А на въпроса ти съм отговорила по горе.

Апропо - маникюра ми е правен безплатно http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Защото е оригинално ... лакирани две ръце сме виждали всички :cool:

Аааа, мои са си и са ми персонални спомени.

Така и яйцата да нашариш за Великден ама този път всички бройки.А на краката ноктите?
  • Автор

Така и яйцата да нашариш за Великден ама този път всички бройки.А на краката ноктите?

На мен ми е рано още за педикюр, но когато стигна до там, ще ти покажа, обещавам. :whist:

Между другото, никога не съм ходила при професионален маникюрист и не съм давала пари за такова нещо. Нямам и особено голямо желание да го правя. Не харесвам ноктопластика и обичам да оформям ноктите си сама. В момента са в доста лошо състояние, защото са счупени и принудително подкъсени.

На мен ми е рано още за педикюр, но когато стигна до там, ще ти покажа, обещавам. :whist:

Между другото, никога не съм ходила при професионален маникюрист и не съм давала пари за такова нещо. Нямам и особено голямо желание да го правя. Не харесвам ноктопластика и обичам да оформям ноктите си сама. В момента са в доста лошо състояние, защото са счупени и принудително подкъсени.

Темата е Будоар.Не си си снимала кътчето.

Шефке, за пръстите разбрахме, ОК са, но за будоара няма никакво инфо. Може би изглежда така?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Шефке, за пръстите разбрахме, ОК са, но за будоара няма никакво инфо. Може би изглежда така?

Ако е такъв будоара щеше да има златни пръстени,халки и на краката.
  • Автор

Може би изглежда така?

Де да беше :cool:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Будоар - Тоалетна стая и приемна на дама от висшето общество .

В исторически план будоар е част от частните собствени стаи на една дама, за къпане и обличане, в непосредствена близост до нея е спалнята, която е женски еквивалент на мъжкия кабинет . В по-късни периоди, будоар е била използвана като частна гостна и се използва за други дейности, като бродерия, за губене време или за романтични срещи с партньор.

Колкото за ноктите покажи твоите, да направим разлика.

Моите не са за показване, няма какво. Две седмици не съм посещавала моникюристката си, а и там ходя само защото обичам чистотата, ръцете и ноктите ми не са финни и подходящи за маникюр като тези на Вес, а и не нося никакви накити.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Вили, благодаря ти, че поясни значението на думата 'будоар' / явно е имало крещяща нужда / :) За мъжете, всеки може да пусне каквато си иска тема, без дискриминиращи термини и каквито и да било други класификации :lol6:

Вили, благодаря ти, че поясни значението на думата 'будоар' / явно е имало крещяща нужда / :lol6:

За мъжете, всеки може да пусне каквато си иска тема, без дискриминиращи термини и каквито и да било други класификации :lol6:

Бе да си правят каквото си искат, ооооооо...

в будоара който поканим, само той т`ва е положението :)

Будоара е лично пространство, никой няма право без покана да го нарушава

тчк

Съновник - Будоар Будоар - Насила ще правиш нещо на сила за половинката си.

• Автор

Съновник - Будоар

Будоар -

Насила ще правиш нещо на сила за половинката си.

Не сънувай 'будоар', моля те. Да не се наложи да ходиш да купуваш такива като моите, насила :)

Но пък поне знаеш, къде да ги търсиш :lol6:

Будоар - Тоалетна стая и приемна на дама от висшето общество ....

...за къпане и обличане.... ... за романтични срещи с партньор...

Ето го и разковничето - "приемна на дама.... за романтични срещи с партньор...", следователно трябва да е по-така! Излиза, че будоарът е насочен по-скоро към мъжете, та значи е съвсем на място темата. Още повече, че "...за къпане и обличане..." предполага събличане.

Ето го и разковничето - "приемна на дама.... за романтични срещи с партньор...", следователно трябва да е по-така! Излиза, че будоарът е насочен по-скоро към мъжете, та значи е съвсем на място темата. Още повече, че "...за къпане и обличане..." предполага събличане.

Мда,правилно,и от тук следва че...

ще е много хубаво да си имам една такава баня будоар

Причина за редакцията : Останалата част от поста няма нищо общо с темата. Значението на темата е посочено в първият пост, в заглавието и в подзаглавието.

а е толкова скучно една дама сама да разкопчава ципа на роклята си :lol6:

а е толкова скучно една дама сама да разкопчава ципа на роклята си :)

Не само скучно, ами и досадно - тия проклети ципове все заяждат ли, заяждат, та понякога едно разкопчаване отнема сума ти и време ...

Не само скучно, ами и досадно - тия проклети ципове все заяждат ли, заяждат, та понякога едно разкопчаване отнема сума ти и време ...

Моите рокли нямат такива сложнотии

:)

Значи можеш и сама да се оправиш Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ако питаш за роклите-мда,наистина са ми такива-нямат копчета,нямат ципове,и всички са от немачкаеми материи-щото аз не гладя.

Пък ако питаш за друго-ще вземат пак да ми редактират проста заради сексуалните ми размисли и да търсим снимки на будоари

(виж по-горе)

:ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.