Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WLAN driver за Toshiba C855

Featured Replies

Трябва ми Wireless на лаптопа, вчера си го взех сложих му windows 7 , инсталирах другите драйвъри но този просто ми разказа играта. С лаптопа не ми дадоха диск а една бележка че трябва да си тегля драйвърите от интернет... LAN драйвъра го изтеглих нормално инсталирах го и никви проблеми, но другия за wi-fi просто не знам кво да го правя сигурно 100 драйвъра инсталирах/деинсталирах и никакъв резултат. В "Управление на компютъра" , Network Controller ми показва че няма драйвъри и стои при "Други устройства" вместо в "Мрежови карти" . От програмката "Unknown devices" под Network Controller ми изписва "Realtek Semiconductor" и никаква друга информация. Предполагам че ако тва си дойде на мястото и wi-fi трябва да стане. LAN драйвърите сложих на Realtek предполагам и wireless драйвърите са на тва. Помощ, снощи от 10 часа до 4 го мъча и земетресение преживях .. и тая сутрин пак и никакъв резултат.. спешно ми е...Благодаря за отделеното време.

• Автор

32бита е седмицата.. пробвах от тук но нещо куца или не мога да ги оцеля не знам вече :/ @pataran в момента тегля тоя торент 3,13ГБ, може ли да ми обясниш като го сваля какво да го правя, че да се оправят драйвърите че не съм много наясно с тва приложение.

32бита е седмицата.. пробвах от тук но нещо куца или не мога да ги оцеля не знам вече :/

@pataran в момента тегля тоя торент 3,13ГБ, може ли да ми обясниш като го сваля какво да го правя, че да се оправят драйвърите че не съм много наясно с тва приложение.

Обясних го на личен, но за останалите: Записва се на диск, стартира се autorun-а и програмата сама сканира за неинсталирани или за необходими от обновяване драйвъри. Избирате expert mod, за да видите списъка с драйвъри, които предлага програмата и може да ги инсталирате по избор или да пуснете всички за инсталация. Може да промените и езика на български, ако ви е трудно на руски. Проблем, който съм срещал, са видео драйвърите, които при инсталация карат компютъра да зависва, т.е. не преминава към следващия драйвър. Просто проблема вероятно се дължи на факта, че тези драйвъри искат рестарт и за това се затваря програмата, рестартира се компютъра и пак се стартира програмата, така инсталацията продължава с предлагане на останалите драйвъри...

• Автор

Инсталирах driver pack solution инсталира някакви драйвъри (10), но проблема си остана. Инсталирах и тези които ти даде и пак има само широколентова връзка ;// Някакви други предложения моля ви..

Пробва ла и и оттук като трябва да укажеш в подменютата точния модел на лаптопа ,операционна система и т.н.

Ако не се получи поне може да те ориентира какъв модел е wi-fi картата

http://eu.computers....rivers_bios.jsp

Редакция :

П.П. Аз не съм с Тошиба а с Dell но имах сходен проблем докато не ми показа точния модел на wi-fi картата ми . След това си намерих драйвера и си го записах и на CD да не се мъча ако се наложи ;)

Редактирано от sten64 (преглед на промените)

Инсталирах driver pack solution инсталира някакви драйвъри (10), но проблема си остана. Инсталирах и тези които ти даде и пак има само широколентова връзка ;// Някакви други предложения моля ви..

Друга идея е да видиш дали изобщо е включен този WiFi, защото това не е ясно до тук...

ето ви директен линк, че явно не теглите това което ви казвам: Realtek_RTL8723AE

миналата седмица инсталирах такъв Toshiba Satellite C855-145 модел PSKCAE и точно този е драйвера

пп: И вземете най-накрая вижте какъв точно е модела на тая карта, че да гадаем не е никак лесно! Ето ви подробно обяснение: Как да разберем с какъв хардуер разполагаме?

Просто обърни лаптопа ,погледни от долу ,има лепенка на която е изписан точния модел на твоята машина. След C855 имаш и други неща изписани . Така ще можеш за себе си да видиш и точната спецификация на компютъра си ,и за всички който искат да ти помогнат ще е по-лесно . Ето ти пример с уговорката че не се знае точния модел при теб

http://uk.computers....baShop/false/#0

По същия начин ,чрез точния модел ще намериш и драйвера който ти е нужен .

След като намериш подходящия драйвер ,преди да го инсталираш премахни каквото си инсталирал до момента като Wi-fi драйвери Едва тогава пристъпи към ново инсталиране . Успех ако не си се справил все още .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.