Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как върви досега вашата лична КСК?

Featured Replies

Днес излязоха реезултатите по биология в СУ. Лично аз съм с 5.38.

Медицинска също обявиха резултатите си по биология.

Кой какво очаква, от кой университет? Къде му е най-присърце и иска да влезе?

С 4 думи, как се развива вашата КСК(кандидат-студентска кампания) досега?

Споделете напрежението... :wors:

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• Отговори 50
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък съм приета по първо желание - Маркетинг в Пу и утре отивам да се записвам!

Ами моята писмена част от КСК 2008 приключи на 20ти с теста по БЕЛ във Великотърновския универистет. Резултатите от него, казаха, че щели да излязат до 5 дена.

С нетърпение си чакам резултатите от писмения изпит по журналистика в СУ. А после да видим ..ще ме допускат ли до устен, няма ли. :down::ph34r: Стискайте палци ..хи-хи.

А иначе бях и на тема по литература във ВТУ. За съжаление, се падна отвратителна тема, та резултата хич не е добър ..3.50. Опитвам се да се успокоя, че на фона на 35% двойки, не е чак така зле... biggrin.gif

На изпита по английски във ВТУ изкарах 5 и не съм много доволна, но ...при 30% двойки ..да кажем, че е приемливо. ;)

Като краен вариант подадох документи и във ВИНС-а, но само, защото може да се кандидатства с оценките от матурата. Ако трябваше и за там да държа изпити ...еее, множко щеше да ми дойде! Пък и при условие, че най-много искам журналистика в СУ... :rolleyes:

DeadSmurf, желая нa теб, както и на всички останали много успехи и късмет! ;)

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

• Автор

Благодаря Лесли, да ти се връща :down:

Тръпна в момента, чакам да се освободи сървъра на Лесото и да мога да си видя резултата. Дано...

Днес ми излезе оценката от теста по български език в Пловдив - 5.3. Надявам се да ми стигне за една от следните специалности: Маркетинг, Макроикономика или Стопанско управление, всичките са задочна форма на обучение. От теста във Велико Търново още чакам резултата, като излезе пак ще пиша.

Ами моята писмена част от КСК 2008 приключи на 20ти с теста по БЕЛ във Великотърновския универистет. Резултатите от него, казаха, че щели да излязат до 5 дена.

С нетърпение си чакам резултатите от писмения изпит по журналистика в СУ. А после да видим ..ще ме допускат ли до устен, няма ли. ;):ph34r: Стискайте палци ..хи-хи.

А иначе бях и на тема по литература във ВТУ. За съжаление, се падна отвратителна тема, та резултата хич не е добър ..3.50. Опитвам се да се успокоя, че на фона на 35% двойки, не е чак така зле... biggrin.gif

На изпита по английски във ВТУ изкарах 5 и не съм много доволна, но ...при 30% двойки ..да кажем, че е приемливо. :hush:

Като краен вариант подадох документи и във ВИНС-а, но само, защото може да се кандидатства с оценките от матурата. Ако трябваше и за там да държа изпити ...еее, множко щеше да ми дойде! Пък и при условие, че най-много искам журналистика в СУ... :rolleyes:

DeadSmurf, желая нa теб, както и на всички останали много успехи и късмет! ;)

С най-приятелски чувства стискам палци да НЕ влезнеш.

Кога ще проумеете, че от тая журналистика полза никаква...ама трябва да видите, за да повярвате. Лично аз не познавам колега, който да харесва и да е благодарен за нещо на ФЖМК. Доста съм писала по темата, няма да се повтарям, но ако някой желае да става журналист да запише някоя фиология, културология, история...Повечето известни журналисти са именно с такова образование и най-малкото знаят да пишат правилно, за разлика от възпитаниците на ФЖМК.

Както и да е Лесли, тъй като съм убедена, че няма да ме послушаш и ако случайно влезнеш, искрено се надявам след първата година да се срещнем някъде из темите отново и поне на останалите заблудени да им кажеш истината.

След като си предадох този петък дипломната и ме очаква щастливо дипломиране, мисля на всяко лято да стоя пред ФЖМК и да връщам обратно горките заблудени души с един плакат:" Ако желаете да лежите и да спите четири години, ако искате да се отнасят с вас като идиот, да ви подаряват оценките, да се занимате с мудни заспали чиновници и незабравимата другарка Ичева и за капак на всичко като кандидатствате за работа хората от медиите буквално да се смеят на образованието ви- Заповядайте, ФЖМК е точното място!"

Понякога се чудя кой е по-мързелив там преподавателите или студентите....

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Автор

Ех, момичета и момчета! Аз приключих, взех успешно най-важния си изпит по биология в Лесотехническия -6.00. Три пъти Ура за мен ;)

Пожелавам ви същия успех!

И аз съм се ориентирал Биология,Химия за Аптекар , някой може ли да ми каже Химията точно какво се изисква от нея и горе долу какво дават на изпитите по Биология ?

• Автор

Има си уроци и учители за тая работа. Профецията се нарича фармацевт, а специалността Фармация. Учи се в медицинските академии, и трябва яко зубкане да изпитите.

Конспектите са различни за всеки медицински университет, като най-широко застъпени са учебниците на Овчаров(Булвест2000), а химията е зор невероятен, мога по химия да ти препоръчам добри учители (в София), които са проверяващи, както и по биология - моята учителка.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Честито ми, приеха ме там където исках :)

Честито ми, приеха ме там където исках :laughing5:
Три пъти Ура за теб! Честито ти приемане там където искаше :grimace:

Аз искам да ме приемат в УХТ Пловдив,искарах 4.80 на изпита по математика.Не ме приеха на първо и второ класиране,сега чакам трето. sad.gif

Стискайте палци ,че вече взех да се отчайвам.

Здравейте !Честито на всички успяли!Аз до година ще кандидатствам и искам да ми помогнете с малко инфо ,за което ще съм Ви много благодарна.Искам да кандидатствам с биология за спецялност молекулярна биология. Моля ВИ кажете ми по какъв конспект да се готвя,защото дръпнах бая от нета и то всички различни sad.gif .Вече се побърках.Огромно желание имам за тази спецялност и за това държа да се подготвя добре.Ще се ява на изпитите в СОфия и Пловдив.Знам че конспектите са различни.Кажете ми има ли тест или не .Някакви насоки за изпита за 100 % успех(освен да учиш).8 клас влиза ли в изпита с теоритичен въпрос или само в теста.Ще ви бъда адски благодарна ако ми помогнете.мерси

• Автор

ЗА СУ - молекулярна биология минимален бал на първо класиране излязло днес 27.00

изпита е 30 въпроса тест и тема. официалния конспект го има на сайта им.

за плвд - нищо не знам.

Аз съм приет информатика в СУ. Ще се опитам за Софтуерно инжинерство на второ класиране. Сигурно няма да стане, но пък и информатиката е добра cool.gif

• Автор

А аз днес се записах в ЛТУ - Ветеринарна медицина. Разгеле, приключих една година мъки. Следват още 6 :help:

А аз днес се записах в ЛТУ - Ветеринарна медицина. Разгеле, приключих една година мъки. Следват още 6 :)

Е, аз не съм се съмнявала и за секунда, че ще влезеш, най-малкото като ти видях резултатите :)

Честито и само напред, Иринче ;)

• 2 седмици по-късно...
Аз съм приет информатика в СУ. Ще се опитам за Софтуерно инжинерство на второ класиране. Сигурно няма да стане, но пък и информатиката е добра cool.gif

Информационни системи на второто.

Изправена съм пред дилема.Приета съм МИО в СА Свищов и Туризъм в ЮЗУ Благоевград, опеделено ми се учи МИО, с повече переспективи е,но града не ми харесва.Кажете си мнението.

Какво не ти харесва на Свищов? Малко, спретнато градче е и студентският живот кипи в него. а Благоевград харесва ли ти? Кой ти е по-близо? Пресмятни си плюспвете и минусите и скачай в боя :speak:

Изправена съм пред дилема.Приета съм МИО в СА Свищов и Туризъм в ЮЗУ Благоевград, опеделено ми се учи МИО, с повече переспективи е,но града не ми харесва.Кажете си мнението.

Свищов е хубав град и студентския живот, изкаран там е незабравим cool.gif Място за сравнение между двата университета, просто няма. Родния ми край е на 30 км от Благоевград, но аз избрах да уча в СА и никога не съм съжалявала за това. Късмет!

• Автор

Чуеш ли ЮЗУ бегай далеч. А свищовския е солиден... ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.