Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как върви досега вашата лична КСК?

Featured Replies

Аз съм във Варна biggrin.gif

• Отговори 50
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък съм приета по първо желание - Маркетинг в Пу и утре отивам да се записвам!

Аз съм във Варна biggrin.gif

Браво!

Тебе те чаках да се похвалиш, за Иринка разбрах вече ;)

Я, раздуй малко клюката, бе моме - какво ще е? Маркетинг?

Счетоводство и контрол.. Но не си мислете, че ще е крайното. След една година мога да го променя. Освен, ако не вземе да ми хареса, де biggrin.gif

Счетоводство и контрол.. Но не си мислете, че ще е крайното. След една година мога да го променя. Освен, ако не вземе да ми хареса, де biggrin.gif

Честито на всички, и по-специално на теб! :yanim: Ще има да смяташ, смяташ и контролираш хехе!

Успех на студентите!!! :yanim:

Честито на всички, и по-специално на теб! :rolleyes: Ще има да смяташ, смяташ и контролираш хехе!

Успех на студентите!!! ;)

Благодаря за специалното отношение ;)

Че ще смятам, ще смятам... но повече мисля да контролирам cool.gif

Аиде и аз ще се похваля. Ще ставам софиянец и аз скоро :S. Приеха ме в СУ Софтуерно Инжинерство. Бала ми е скромния 27.9. Това е с 5.30 на изпита по матем.

Честото и на останалите :rolleyes:

baby_muse, това ако е във ВИНС и нем ме приеха точно счетоводство и контрол на 2ро класиране biggrin.gif ...

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Аиде и аз ще се похваля. Ще ставам софиянец и аз скоро :S. Приеха ме в СУ Софтуерно Инжинерство. Бала ми е скромния 27.9. Това е с 5.30 на изпита по матем.

Честото и на останалите ;)

baby_muse, това ако е във ВИНС и нем ме приеха точно счетоводство и контрол на 2ро класиране biggrin.gif ...

Във Винс-а е ;)

Хехе, и за малко щеше да ми бъдеш колега biggrin.gif

Благодаря за специалното отношение :angry:

Че ще смятам, ще смятам... но повече мисля да контролирам cool.gif

Второто повече ще ти подхожда, не е специално отношението-аз не те познавам . :)

Честито на всички и успехи!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Второто повече ще ти подхожда, не е лично отношението-аз не те познавам лично-за да е лично. ;)

Честито на всички и успехи!

:wors:

Никъде не съм споменала лично :wors:

А от мен.. много успехи на всички студенти :wors:

/Спирам да спамя темата biggrin.gif/

:speak:

Никъде не съм споменала лично :whist:

А от мен.. много успехи на всички студенти :yanim:

/Спирам да спамя темата biggrin.gif/

Ще си купя очелки, може да има полза от тях тогава laugh.gif

И аз спирам със спама!!!

Хайде направихме промяна в текстовото поле! ;-)

Приеха ме на първо класиране, трето желание и преди месец (по-точно на 5ти става месец де...хаха) се записах Българска филология във Великотърновския :) Не, че много искам да ставам учителка, уловката е другаде - след първата година те питат дали искаш да продължиш да учиш Педагогика или ...Журналистика. Аз, естествено, ще избера Журналистиката ...та най-сетне да мирясам, хихи. Записах се задочно, че така ще мога да си живея във Варна. Малко ме хвана яд после като видях след 2то класиране, че са щели да ми приемат и на 1во, и на 2ро желание, ама ...така е по-добре :)

Айде, успех на всички студентиииии! :)

Честито на всички, стискайте палци и кака ви да стане студентка biggrin.gif

Лесли, недей да се местиш журналистика втората година. Наслади се на морето и се научи на грамотност (нещо, което повярвай ми ще ти е страшно полезно.) Като искаш да учиш журналистика послушай кака си и завърши магистратура журналистика.

Само ще вметна , че повечето известни български жураналисти са завършили именно българска филология, изучи си я, защото ще ти бъде много полезно за напред, щом искаш да ставаш журналистка. :offtopic_s:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Приеха ме на първо класиране, трето желание и преди месец (по-точно на 5ти става месец де...хаха) се записах Българска филология във Великотърновския :) Не, че много искам да ставам учителка, уловката е другаде - след първата година те питат дали искаш да продължиш да учиш Педагогика или ...Журналистика. Аз, естествено, ще избера Журналистиката ...та най-сетне да мирясам, хихи. Записах се задочно, че така ще мога да си живея във Варна. Малко ме хвана яд после като видях след 2то класиране, че са щели да ми приемат и на 1во, и на 2ро желание, ама ...така е по-добре :)

Айде, успех на всички студентиииии! :lol6:

Специалността ти е много хубава, не виждам смисъл да се местиш. Както каза Динди, повечето добри журналисти са завършили именно българска филология. А и имай предвид, че във ВТУ журналистиката е нова специалност и не е застъпена добре. Сестра ми завърши тук магистратута Журналистика и не е доволна. Абе тия модерните специалности май няма много полза от тях - аз завърших Публична администрация и сега к'во - администрирам из форумите :)

Все пак изборът е твой, каквото и да решиш, успех!

Честито на всички, стискайте палци и кака ви да стане студентка biggrin.gif

Лесли, недей да се местиш журналистика втората година. Наслади се на морето и се научи на грамотност (нещо, което повярвай ми ще ти е страшно полезно.) Като искаш да учиш журналистика послушай кака си и завърши магистратура журналистика.

Само ще вметна , че повечето известни български жураналисти са завършили именно българска филология, изучи си я, защото ще ти бъде много полезно за напред, щом искаш да ставаш журналистка. ;)

Специалността ти е много хубава, не виждам смисъл да се местиш. Както каза Динди, повечето добри журналисти са завършили именно българска филология. А и имай предвид, че във ВТУ журналистиката е нова специалност и не е застъпена добре. Сестра ми завърши тук магистратута Журналистика и не е доволна. Абе тия модерните специалности май няма много полза от тях - аз завърших Публична администрация и сега к'во - администрирам из форумите :lol6:

Все пак изборът е твой, каквото и да решиш, успех!

Благодаря и на двама Ви за съветите, ще се позамисля. Но засега, така или иначе първата година ще си уча филологията, пък по-нататък ще му мисля. :)

• 6 месеца по-късно...

На мен ми е още рано - знам. 8-ми клас съм в момента, но трябва да се осведомя още от рано, нали така. Уча в ПГСАГ Пловдив, но искам висше да запиша Право или Психология в СУ. Какви матури ще трябва да полагам, от какви предмети от дипломата се взимат оценките, и изпитите на самия университет какви са? Това са въпросите ми. Моля за бърз и точен отговор, батковци и каки :P

Редактирано от braker7 (преглед на промените)

Понеже има много хора,които не разбират от КСК(дати,изпити,оценки,класирания),ще можете ли да ни обясните как се действа,след като завършам Май месец?В смисъл,за СУ например,къде се подават документи,какви документи,кога е последния срок... :rolleyes:

Редактирано от Стоян (преглед на промените)

На мен ми е още рано - знам. 8-ми клас съм в момента, но трябва да се осведомя още от рано, нали така. Уча в ПГСАГ Пловдив, но искам висше да запиша Право или Психология в СУ. Какви матури ще трябва да полагам, от какви предмети от дипломата се взимат оценките, и изпитите на самия университет какви са? Това са въпросите ми. Моля за бърз и точен отговор, батковци и каки :rolleyes:

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

potrebitel:Ако някой знае, ще ти отговори ;)

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Оф, не мога да се оправя със сайта на академията...

някой може ли да ми помогне в търсенето на баловете, с които са влизали кандидат-студентите миналата година? Ще съм много признателна :rolleyes:

Оф, не мога да се оправя със сайта на академията...

някой може ли да ми помогне в търсенето на баловете, с които са влизали кандидат-студентите миналата година? Ще съм много признателна :rolleyes:

В последните 2 години е сайт №1 на висшите училища, защото наистина е прегледен и направен грамотно, за разлика от куп други. Разгледай го още веднъж, довечера ще опитам да ти помогна, ако все още не си се справила.

В последните 2 години е сайт №1 на висшите училища, защото наистина е прегледен и направен грамотно, за разлика от куп други. Разгледай го още веднъж, довечера ще опитам да ти помогна, ако все още не си се справила.

Лошото е, че го гледам за не знам кой път вече sad.gif

от някакъв друг форум намерих статистики, но те са за по-предната година...

благодаря

• 1 година по-късно...

Хайде сега всеки да се похвали :rolleyes:

Да започна аз. Ще съм във Винса, приет съм Счетоводство и контрол, но ще изчакам за вторко класиране за Финанси. Дано имам късмет :eek:

Хайде сега сте вие :P

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Хайде сега всеки да се похвали :ass:

Да започна аз. Ще съм във Винса, приет съм Счетоводство и контрол, но ще изчакам за вторко класиране за Финанси. Дано имам късмет :)

Хайде сега сте вие :P

От любопитство преглеждах тази тема, тъй като вече 3-та година ще съм студентка...

Честито колегааа, аз съм също във ВИНС-а.

Брех, много икономисти се навъдиха. :rolleyes:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.