Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разкодиране паролата на защитен PDF-файл

Featured Replies

Здравейте компютърни спецове, съжалявам ако съм отворил темата на неподходящо място, но с търсачката не открих нищо подобно, затова реших тук. Имам следният проблем и се обръщам към вас за помощ. Имам един pdf-файл, който е защитен с парола. Както се досещате, паролата не я знам. Има ли програмка или друг начин, с който да мога да отворя файла? Ще съм много благодарен за всеки съвет.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Advanced.PDF.Password.Recovery по трудно е да се открие паролата но да се премахне е елементарно

• Автор

Advanced.PDF.Password.Recovery

по трудно е да се открие паролата но да се премахне е елементарно

Мерси за съвета, но с посочената от теб програма за да бъде премахната паролата, трябва първо да я знаеш и да я въведеш, и след това се получава същият файл, но вече без защита. Опитах да открия паролата с тази програма, но засега без успех. Има ли някой идея?

Мерси за съвета, но с посочената от теб програма за да бъде премахната паролата, трябва първо да я знаеш и да я въведеш, и след това се получава същият файл, но вече без защита. Опитах да открия паролата с тази програма, но засега без успех. Има ли някой идея?

Намери си файла без парола

И тук - нещо ако ти свърши работа

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...D0%C0%CD%C5+pdf

Аз ги отключих с PDF Password Remover

• Автор

И тук - нещо ако ти свърши работа

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...D0%C0%CD%C5+pdf

Аз ги отключих с PDF Password Remover

при всички тук изброени програми, за да махна паролата, трябва да я знам. Аз обаче не я знам и за съжаление не ми вършат работа.

Haidukpikaso ти знаеше ли паролата за твоите файлове?

нещо грешиш - ощe при отварянето на файла натисни - Decrypt Now а не Start the Attack

просто не ти е нужна паролата

намирам постът ти за неуместен - човекът има проблем и искаме да му помогнем

намеренията ни са в дух на взаимопомощ и с цел улесняване - след заключването на файла може да се преглежда на екран - не може да се принтира, да се копира в клипборд и подобни а това е наистина неудобно

паролата се съдържа във файла - така че няма начин да не се намери

post-53234-1213249009_thumb.jpg

намирам постът ти за неуместен - човекът има проблем и искаме да му помогнем

намеренията ни са в дух на взаимопомощ и с цел улесняване - след заключването на файла може да се преглежда на екран - не може да се принтира, да се копира в клипборд и подобни а това е наистина неудобно

паролата се съдържа във файла - така че няма начин да не се намери

Намирам коментара за неуместен. Трябва ли да доказвам че щом създателя е сложил парола вероятно има основания и премахването й може да се квалифицира като пиратстване.

Намирам коментара за неуместен. Трябва ли да доказвам че щом създателя е сложил парола вероятно има основания и премахването й може да се квалифицира като пиратстване.

Burtran - нали съзнаваш че ако свалиш паролата на файла си отговорен през закона и държавата и може да ти се търси отговорност съгласно действащата законодателна система. Свалянето на паролата без съгласието на автора е наказуемо - препоръчвам ти да си създадеш файл - да го защитиш с парола и след това да я свалиш и така ще имаш отговор на поставената тема от теб .
  • Автор

Благодаря на всички за съветите, засега не успях да отворя файла. Ако някой може да помогне с опит ще се радвам. Качвам файла тук, защото няма нищо свръх секретно, че да бъде крито. Файлът трябва да съдържа стар писмен изпит по предмет който ме интересува. Ако някои може да помогне, ще се радвам. Благодаря!

Uebungsklausur.pdf

Редактирано от burtan (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

А я ми кажете аз как мога да си защитя файла! Защото с вашите съвети успях да си го разкодирам точно за 5 минути! А иначе се бях обърнала към "специалист" за целта, но това е друга тема. Бих желала файлът ми да бъде защитен срещу копиране, за да не злоупотреби някой със съдържанието му, но не и срещу принтиране, за да улесни ползвателите му. Направо съм бясна! Бях тръгнала да го продавам, а всъщност го раздавам наляво и надясно! Ако някой ми даде съвет, ще съм много благодарна.

Самокласифицирай си изказването като спам !

А я ми кажете аз как мога да си защитя файла! Защото с вашите съвети успях да си го разкодирам точно за 5 минути! А иначе се бях обърнала към "специалист" за целта, но това е друга тема. Бих желала файлът ми да бъде защитен срещу копиране, за да не злоупотреби някой със съдържанието му, но не и срещу принтиране, за да улесни ползвателите му. Направо съм бясна! Бях тръгнала да го продавам, а всъщност го раздавам наляво и надясно! Ако някой ми даде съвет, ще съм много благодарна.

точно както вие за пед минути сте махнали паролата всеки ще го направи....

Нямам много опит с пдф защитата, но си мисля, че единствената добра защита ще е против отваряне, защото дори и да има защита срещу копиране на съдържанието, това лесно се преодолява стига да имаш желание (и намам предвид само описаните тук методи). Разбира се това няма как да спре тези, на които сте го продали да го раздават или да го качат отворен.

Ето тук има материал, че Акробат 8 има доста по-добра защита от 9:

http://www.macworld.com/article/137343/2008/12/pdf.html

Гледам, че има и доста сайтове, които предлагат различни продукти за защита на пдф-и, но не виждам как ще е възможно да се защити съдържанието от копиране след като е отворен документа!!!???

Греша, или изкелифинчените кирилски шрифтове, много не ги хващат тея конвертори дето извличат текст от тях? И ако идеята е това да се опази, то решението е... приемливо?

Нямам много опит с пдф защитата, но си мисля, че единствената добра защита ще е против отваряне, защото дори и да има защита срещу копиране на съдържанието, това лесно се преодолява стига да имаш желание (и намам предвид само описаните тук методи). Разбира се това няма как да спре тези, на които сте го продали да го раздават или да го качат отворен.

Ето тук има материал, че Акробат 8 има доста по-добра защита от 9:

http://www.macworld....008/12/pdf.html

Гледам, че има и доста сайтове, които предлагат различни продукти за защита на пдф-и, но не виждам как ще е възможно да се защити съдържанието от копиране след като е отворен документа!!!???

Ето какво може:

Само че както се вижда по-горе в темата тези пароли се подминават не много трудно

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Да, да, тези "защити" са ми ясни. Това, което казвам, е, че веднъж отворен каквито и защити да са активирани може да се копира съдържанието, дори и ако споменатите тук методи ги няма. Двата варианта, които ми идват на ум сега: - Снимка на екрана (има различни варианти да се направи) + OCR - Ако е само текст - доброто старо преписване също върши работа (има хора и за тази задача) - И един, трети (който е за конкретния случай) - тъй като е желателно да може да се принтира - качествен принтер + OCR

Да, да, тези "защити" са ми ясни. Това, което казвам, е, че веднъж отворен каквито и защити да са активирани може да се копира съдържанието, дори и ако споменатите тук методи ги няма. Двата варианта, които ми идват на ум сега:

- Снимка на екрана (има различни варианти да се направи) + OCR

- Ако е само текст - доброто старо преписване също върши работа (има хора и за тази задача)

- И един, трети (който е за конкретния случай) - тъй като е желателно да може да се принтира - качествен принтер + OCR

Мога (не много лесно) да затрудня всички тези методи като използвам някой странен шрифт (от клас скрипт например), който (нормално) ще изпоти три пъти OCR програмата, още повече ако разбъзикам кърнинг двойките. Да, текста ще е лош на вид, ще може да се копира ако е на изображения, може да се преписва. Но това е положението

• 2 години по-късно...

Здравейте, искам да разбера паролата на един файл, но тази програма разкодира само пароли от 4 символа http://dox.bg/files/dw?a=ca4f7c207f ето го файла ако някой ми помогне ще съм много благодарен ..

Здравейте, искам да разбера паролата на един файл, но тази програма разкодира само пароли от 4 символа http://dox.bg/files/dw?a=ca4f7c207f ето го файла ако някой ми помогне ще съм много благодарен ..

Питайте автора на файла!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.