Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Печелене на пари от интернет

Featured Replies

Можете ли да ми препорЪЧАТЕ някоя фирма за компютърна поддръжка??? :lol6:

• 9 месеца по-късно...
  • Отговори 140
  • Прегледи 57,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето го и набиращият голяма популярност метод за печелене на пари от интернет !

Вече е отживелица да се клика и да се чака да се гледат реклами и др. такива

Новият метод е ... Качвате файл... разпространявате линка и за всяко изтегляне на файла получавате пари :conversation:

За момента двата най надеждни сайта за качване на файлове които изплащат спечелените от вас пари са

http://uploading.com

и

http://uploadbox.com

Дано съм помогнал на повече хора да припечелят някой друг лев :)

• 3 седмици по-късно...

Много ме заинтригува с тези сайтове за пе4елене на пари, но кажи нещо повече! Защото има и нещо друго трябва да имаш авторски права върху фаила, който качваш, според мен де.

Най-просто казано:

1. регистрираш се

2. качваш фаилове

3. промотираш ги (не е задължително)

4. за всяко теглене на качен от теб файл вземаш определена сума (не голяма)

5. за всекий регистрирал се от твой линк ... получаваш определена сума (много малка, но все пак е нащо - в крайна сметка ... цент по цент те се натрупват)

6. колкото повече фаилове качваш... толкова по-голям е шансът ти те да се теглят, а ти да печелиш

7. малка подробност - ако имаш блог който се посещава от много хора това е идеалният начин да промотираш фаиловете си ... и шансът за теглене (печалба е още по-голям)

Успех!

ето моя баланс ... първия ми файл е качен на 07.05.2009 това е до момента 30.05.2009

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Malcho_Ch знаеш ли какво. Прати ми едно ЛС аз ще ти кажа един начин.Верно PTC е ама мисля че е стабилен вече 3 пъти ми плащат. Аиде чакам :yanim:

Искам да попитам дали има сигурни начини за печелене на пари от интернет, независимо от вида на действията(стига да са законни) благодаря предварително :):P:P:clap::clap::clap::wors::wors::wors:

Има начини, говоря от личен опит. В зависимост от това дали имаш сайт или не, дали си готов да инвестираш пари или само време и труд, има и различни варианти. Има и рискове, разбира се. Повече по темата виж в тия статии. Смятам, че ще са ти полезни.

- Пари от Интернет - проверените начини

- Тайните и заблудите за печеленето от Интернет

- Как да направя Интернет бизнес от нулата

Има и други полезни материали, но тези са такива, с които си струва да започнеш.

Успех! :)

Не си губете времето,а започнете да печелите!!!

Няколко добри възможности да печелите от вашият сайт или блог -парите може и да са малко, но поне ще са съобразно посещаемостта ви. Колкото повече посещения имате, на толкова повече доходи можете да се надявате.

По-долу има няколко добри алтернативи за печелене на пари.

1) Google AdSense

2) Bidvertiser

3) Adbrite

Следва кратък преглед на всяка програма. Съветвам ви да ги съчетавате, с цел по-голямо разнообразие за посетителя - колкото по-различни реклами въртите, толкова по-възможно е да привлечете вниманието му и той да кликне. Естествено, давайте превес на рекламите от първите позиции.

1) Google AdSense - “класика в жанра”. Тази програма се използва и от малки, и от големи сайтове. Имат строги правила, които е добре да изчетете и спазвате. Можете да разположите общо 6 елемента по страниците си - 3 банера и 3 блока с връзки. Бъдете изобретатели! Например, след като Google AdSense са най-доходоносни, можете да направите и комбинация от елементи, за да постигнете сходни на стандартните размери и запълване на стандартни пространства из страницата ви.

https://www.google.com/adsense/?hl=bg

2) Bidvertiser - отскоро има рекламодатели, насочили реклами към сайтове от България чрез тази платформа. Пълна свобода на цветове, форма на банера, който ще създадете. Доходност, сходна на тази от Etarget.Цената на клик започва от 0.05$ до към този момент е 1.95$.Най -хубавото е че при направени над 10$ парите ви се превеждат в ПейПал,ако нямате регистрация може да си направите от тук:

https://www.paypal.com/bg/mrb/pal=ZMG8EJEVANYPQ

Ако рекламирате получавате 20$ безвъзмезно при регистрацията:

http://srv.bidvertiser.com/bidvertiser/ref...html?pid=254150

3)Adbrite-е още една добра алтернатива за реклама,но тука сумите се изплащат с чек.Ако сумата по сметката ви достигне 50$ може да поискате издаване на чек.Свободно може да се регестрирате от тук:

http://www.adbrite.com/mb/landing_both.php?spid=125352

Двете компании по горе абсолютно си приличат с Гугъл адсенс,лично аз предпочитам Гугъл.

Успех

Странно ми е това - пари от интернет... Има хора, които печелят от реклама, но има ли найстина друг начин?

ето моя баланс ... първия ми файл е качен на 07.05.2009 това е до момента 30.05.2009

http://uploadbox.com/

благодаря ти, че споделяш колко се печели. $7 за 20 дни ми се вижда не просто малко, а направо безсмислено. освен това се броят само свалянията от някои държави, като България не е сред тях. и както виждам, другият сайт вече го няма.

@all: някой може ли да сподели опита си при работа по freelance проекти през сайт? аз се занимавам с php програмиране като freelancer, като засега проектите, които съм правил, са за български клиенти, обикновено намерени offline. ако някой е работил или в момента работи през някой от сайтовете за freelancer-и, ще съм му благодарен да сподели впечатленията си.

• 5 седмици по-късно...

Ако искаш пари от интернет без да правяш нищо,аз спечелих 990$ благодарение на 1 програма която ти клика рекламите и ти печелиш без да правиш нищо.Единственото нещо е да се регистрираш в www.alertpay.com и да имаш mozilla firefox.Сайтът за парите не позволява повече от 1 регистрация,но като регистрираш,кликаш в мозилата Инструменти-изчистване лични данни-бисквитки. вече можеш да се регистираш още 1 път.Аз така се регистрирах 70 пъти и сега получавам по 300-350 $ на месец.Успех ! за да Ви дам сайтът и програми за него без да правите почти нищо и да печелите добре,напишете ми e-mail [email protected] и ще ви ги дам Безплатно

Редактирано от deandx32 (преглед на промените)

Ако искаш пари от интернет

без да правяш нищо,аз спечелих 990$ благодарение на 1 програма която ти клика рекламите и ти печелиш без да правиш нищо.Единственото нещо е да се регистрираш в www.alertpay.com и да имаш mozilla firefox.Сайтът за парите не позволява повече от 1 регистрация,но като регистрираш,кликаш в мозилата Инструменти-изчистване лични данни-бисквитки. вече можеш да се регистираш още 1 път.Аз така се регистрирах 70 пъти и сега получавам по 300-350 $ на месец.Успех !

за да Ви дам сайтът и програми за него без да правите почти нищо и да печелите добре,напишете ми e-mail [email protected] и ще ви ги дам Безплатно

ще се зарадвам ако дадеш един скрииншот на твое плащане от тоя сайт дето ти ги е платил тея пари !

Но силно се съмнявам че ще ти е възможно !

Не пиши така преди да си получил пари в акаунта си защото това са сайтове които никога няма да ти платят и по този начин отказваш много потребители да се занимават с този вид дейност !

Не напразно пиша това изпитал съм го защото от 5 години се занимавам с това и пределно ми е ясно всичко!

Редактирано от chenev77 (преглед на промените)

ето това е сайтът,ако искате да печелите достатъчно пари от интернет.на мен вече ми платиха. www.bux.to ,а това е програма,с която печелите парите.който иска да му дам програмата безплатно да ми напише е-маил [email protected].аз вече получих 900 $ за 1 месец. Успех!

Редактирано от deandx32 (преглед на промените)

ето това е сайтът,ако искате да печелите достатъчно пари от интернет.на мен вече ми платиха.

www.bux.to ,а това е програма,с която печелите парите.който иска да му дам програмата безплатно да ми напише е-маил [email protected].аз вече получих 900 $ за 1 месец.

Успех!

Ще покажеш ли снимка на плащането.

Или просто са пари в акаунта ти в бъкса които никога няма да ти преведе.

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Благодаря ти много чудех се дали да се захващам 1) защото нз каква да е темата на сайта 2) малко ме съмнява тази работа, защото едва ли ще платят А ти знаеш ли някакъв начи защото ми трябват пари за ново PC

Ще подкрепя колегата по горе, вероятно има нещо общо с споменатите сайтове, които лично уважавам и препоръчвам на всички, които искат сериозно да се занимават с онлайн бизнес. Аз лично съм низвергнат от Гугъл АдСенс и да почна ли да пиша сега, че не могат да се правят пари от интернет - заради моята простотия в акъла да взема да ги пробвам доколко им е добра системата срещу фалшиви кликания. Но за това по-подробно ще пиша друг път. Просто предложението беше много примамливо когато си в чужбина да цъкаш от някъде другаде. Тези които пишат тука, че парите от Мрежата са измама явно са попрепатили доста от опитите си да мамят с автоматични програми за кликане, които са ерест за всяка програма плащаща за гледане на реклами или от кликане по собствените си реклами ако са участвали в програмата на Гугъл. Всичко в Мрежата е като в реалния живот - има си измами и е нормално те да са много - защото не е много трудно да създадеш сайт за гледане на реклами например, да прибереш парите от рекламодателите и накрая да не платиш нищо на участниците под една или друга причина - такива сайтове не съществуват обаче дълго време, защото в интернет си има хора и институции и за това, колкото и на някой да не му се вярва - особенно ако интернет за него е нереален свят. Ако някой е участвал в подобни пирамиди - и тук в интернет пространството на печалбите от реклама по какъвто и да е начин е - че сайтове, които не плащат или не ти дават възможност да достигнеш до определения минимум бързо си отиват. Това са така наречените скам. И както в реалния живот си има сайтове, които си плащат на честните потребители, но такива сайтове е нормално да са по-малко от фалшивите, защото зад един такъв сайт стои як контрол, той гарантира на рекламодателите, че си плащат за това което им се обещава. Никой уважаван сайт няма да пусне мижавите ви роботчета да кликат автоматично по рекламите. Или просто няма да ви платят или в един момент ще се окаже, че не можете да влизате в този сайт като потребител, но това няма да е защото сайта го няма, а защото IP-то ви е блокирано. И вие си казвате - "поредната измама" - Кой мами? Има си начини за проучване на сайтовете. Прочетете малко, поровете се, проучете сайта и ако има репутация, бъдете честни и никой няма да ви откаже плащане. НО такова понятие лесни пари няма. Всичките пари са трудни, особенно ако почваш от нулата. Така че някой ако говори за лесни пари - може и да ви ги даде, но не и лесно. Почнах да правя един сайт с големи амбиции относно бизнеса вообще, но за в бъдеще ще се развие най-вече относно онлайн бизнеса и маркетинга - сайт със смислена информация на тема онлайн бизнес - Бизнес идеи TAPCu.info

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

здравейте на всички аз доста четх в тази тема и реших да споделя как стоят при мен нещата.От няколко месеца се занимавам с програмите за кликане върху реклами.Аз работя с доста програми около 40 които периодически намаляват защото някои скамват и аз запалвам дупките с нови тоес това е една въртележка --като при търговията некъде изгарях некъде печелиш.Вярно е не се изкарва много но при повече четене и ровене относно рекламите ще разберете че трябват реферали без тях е трудно аз лично имам няколко стари сайта с доказани плащания и съм взела от тях до 2-3 долара дори и без реферали трябва много да се чете къде точно човек да се регистрира и ако има разбирасе платежно нареждане.Аз избягвам да пускам в пространството всеки сайт само такива от които съм взела пари.Първо ще ви предложа най-добрия сърф сайт и ще ви опиша как се работи с него защото е по особен просто първоначалното започване не е като при другите птц сайтове.Сайта е от години и си плаща редовно.Тук ще напиша някои инструкции които се надявам да ви улеснят.Така да видим ,значи преди да започнеш да сърфираш е нужно да влезеш в My Sites от менюто в ляво където да впишеш рефералния си линк от друга програма в която кликаш.Важно е сайта да е на английски и най добре някой от рода на Необукс ,БуксП ,или БуксГс -такъв някакъв,може да бъде и сърф сайт.Когато направиш това срещу сайта си ще видиш празно поле където ще трябва да впишеш със цифри брой кредити с които го захранваш-това всъщност помага твоя сайт да се гледа от други потребители с което при добър късмет можеш да си спечелиш реферали.Съвета ми като за начало е да сложиш рефералния си линк към 1 сайт докато свикнеш.Значи след като впишеш с цифри броя кредити ще видиш бутон Assighn credits ,натискаш го и си готов за сърф.Аз сърфирам на 2:1 тъй като там продължителноста на рекламите е 15 секунди.На 1:1 е 20 секунди там сърфирам тогава когато са започнали да ми свършват кредитите които са нужни да си захранвам сайтовете.Когато започнеш да гледаш реклами ще видиш прозорец с 3 думи ти трябва да избереш правилната.Под тях е оставащия брой реклами написан с цифри които след като свършат и преди да се заредят другите ще получиш някаква награда .Появява се зелен бутон по средата на екрана и трябва да го натиснеш за да потвърдиш и да си видиш наградата.При по-продължително сърфиране излизат и по-големи награди от17,18, 20 и.тн цента така че парите до заявка се правят лесно но сърф му е майката. За да си активираш акаунта са нужни поне 100 страници сърф да направиш.В Account stats ще можеш да следиш докъде с кое си стигнал.Важно-проверявай да не ти свършват кредитите към твоя сайт.В началото е трудно но се свиква.От никой друг сайт не съм взела толкова пари и то бързо и коректно.Тези са сигурни и си плащат.Когато заявиш плащане има условие в сайта че парите ги изпращат до 1 работна седмица-няма да се притесняваш.Аз бих добавила също и това че има реклами които вървят например по 30 ,40 секунди.За да избегнете излишна загуба на време можете да влезете в Account info --Account Profile където ще видите таблица със данни за вашия профил.Погледнете там където пише Display sites with 30 and 40 second surfing timers със квадратче до него.Ако има отметка в квадратчето я махнете и потвърдете с Save Profile.С тази процедура вече се подсигурявате че няма да ви излизат реклами с времетраене 30 и 40 секунди,което доста пести време . По просто казано за да можеш да работиш с тази програма Easyhits4u.com трябва да си набавиш няколко сайта за реклами и да ги захранваш с кредитите които натрупваш при сърфиране.Акаунта се активира при първите 100 кликания а в баланса влизат центовете като направиш 1000 кликания. Ето и моето платежно нареждане с което доказвам че съм взела пари..след достигане на минимума от 3 долара Payment Details Date: November, 05 2009 9:56:22 AM Amount Sent: $3.20 USD Sender Name: Relmax, Inc. Sender Email: [email protected] Reference Number: 0686F-7790F-BFB85, Message: Payout from EasyHits4U.com View the details of this transaction by logging into your alertPay account. незнам дали мога да пускам линк но в повечето форуми щом е в подписа няма проблем но ако изчезне пишете на пощата ми и ще обясня всичко [email protected] --------------------------- http://www.easyhits4.../?ref=.....

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Аз от покер и спортни залози си печеля по 25000$ годишно...а това с рекламите е тотална простотия стегнете се малко.

здравейте,реших да сложа моят блог за ваше улеснение за да не пълня темата от форума.Блога се следи внимателно всеки ден.В него ще актуализирам всички плащания и ще пусна и скам секция ако има евентуално такива.Запазете и следете блога ми и ако решите се регистрирайт в някой сайт.

------------------------------

.....

Пространството е за всички

Редактирано от capnemo
реферали!!! (преглед на промените)

Аз от покер и спортни залози си печеля по 25000$ годишно...а това с рекламите е тотална простотия стегнете се малко.

Да му вярваме ли на тоя пич :wors:

Не се връзвайте изобщо!!!

Пускам търсачката за надомна или почасова работа на компютър - е само такива обяви излизат.

Аман от пирамиди,печелите грънци.

Как ли не ще чукам като ненормална за жълти стотинки да пълня гушата на рекламодателя - няма начин!

:)

Да му вярваме ли на тоя пич :D

Само погледнете това

-http://www.igrach.com/Interview_Raider.aspx или това

-http://www.igrach.com/Interview_Levs1Sofia.aspx

И после да благодарите,че съм ви открехнал.

Забравих и рекордъора

http://www.sportal.bg/news.php?id=168092

Редактирано от bra74eda (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.