Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SpyBot Search & Destroy - въпроси, мнения и препоръки

Featured Replies

Здравейте ,

Вчера и онзи ден антивирусната ми програма - Nod32 , ми откри троянци(Всякакви видове Win32/Agent троянци)

Та понеже някои казват , че Nod32 не ловял много "Троянчета" , ме е страх да не е останало нещо.

Мисля да си инсталирам SpyBot , но тя лови ли троянци?[може да е глупав въпрос , но...] :)

• Отговори 57
  • Прегледи 15,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако си с Windows Vista/7 нали знаеш, че ще ти трябват администраторски права (т.е. да стартираш SpyBot, като администратор, преди да започнеш)? Освен това, това което правите е пълна глупост, според м

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Отдавна им мина времето (за съжаление) на Spybot S&D, ad-aware (не версията с антивирусната, а от онова време), Spyware Terminator, SpySweeper, CounterSpy, Ewido, AVG Anti-spyware и т.н.

• Още от "време оно.." не я харесвам тази програма...предполагам,че не искаш да я ползваш за основна защита... Разкарай я и ползвай Emsisoft Emergency Kit (можеш да си избереш-с двигател на Ikarus

Слагай " Spybot - Search & Destroy" и не му мисли-това е както в рекламата "избива ги до крак"

Може да сложиш и" Trojan Remover "

Редактирано от dred (преглед на промените)

• Автор

А ще си пречи ли с нод32?

А ще си пречи ли с нод32?

За сега няма информация SpyBot да си пречи с някое антивирусно приложение,разгледай тези теми ЦЪК ЦЪК

Поздрави! :sobbing:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Автор

SpyBot ми хвана 15 шпионина и 3 троянски коне. Много съм доволен от програмата!

Здравейте!

Имам проблем с инсталацията на SpyBot - Search & Destroy.

1-2.jpg

Някакви идеи как да го реша?

SDHelper.dll се идентифицира с Browser Helper Object (BHO), който стартира автоматично всеки път, когато пуснеш Internet Explorer. Aко желаеш, може да спреш SDHelper.dll през идентификационното BHO: 53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F

За целта може да използваш HijackThis.

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

Да, деинсталирах я. Остана обаче SDHelper.dll и не мога да го махна.

Ако все пак някой се реши да деинсталира продукта след процедурата от Add/Remove Programs от Control Panel-a може да стартира този ключ за премахване на остатъци от нея.А въпросната библиотека можеш да пробваш да изтриеш с Unlocker.

http://www.safer-networking.org/files/remo...sd-settings.reg

http://www.kaldata.com/comments.php?id=156...hlight=unlocker

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Благодаря на всички. Остатъците от старата версия са премахнати, новата не се инсталира! sad.gif

Благодаря на всички. Остатъците от старата версия са премахнати, новата не се инсталира! sad.gif

Какво съобщение ти изписва? Ако е като на картинката просто махни отметката да не проверява за UPDATE-ти...След като си я инсталираш тогава ще провериш ръчно!

98341790ex4.jpg

Свали последната версия оттук:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=292...ighlight=spybot

http://www.cit.cornell.edu/security/spywar...ot/install.html

Edit: А иначе има доста добри и безплатни негови алтернативи (SUPERAntispyware Free Edition , Avg Anti-spyware, Malwarebytes' Anti-Malware и т.н.)...без защита са в реално време, но и SpyBot TeaTimer не е кой знае колко добър.Ако искаш имунизация за браузъра подобна на тази в SpyBot Search & Destroy се насочи към Advanced WindowsCare и Spyware Blaster.Ще намериш програмите на главната страница на KALDATA.

... просто махни отметката да не проверява за UPDATE-ти...След като си я инсталираш тогава ще провериш ръчно!

Закъде съм без теб... :help wanted3:

Редактирано от Nadi (преглед на промените)

• Автор
SpyBot и NOD32 си лягат перфектно от много време ползвам комбинацията много е ефективно

Мда и аз ползвах SpyBot..., но при стартиране на Windows трябваше да чакам по 10 мин да ми се зареди надписа Welcome и я махнах

Мда и аз ползвах SpyBot..., но при стартиране на Windows трябваше да чакам по 10 мин да ми се зареди надписа Welcome и я махнах

Няма такова нещо,Tea Timer модула на SpyBot си зарежда нормално,проблема ти не е бил в програмката,да не говорим ,че новата финална версия ЦЪК ,зарежда много бързо и надмина доста AntiSpyware програми дори и платени.

Поздрави!

• 2 седмици по-късно...

И аз съм доволна от програмата,но не е в излишък да имаш още една подобна.

• 1 месец по-късно...
Определено е добра. Започна със силен старт тази година, модулите и са барнати и работи доста добре.

И на мен не ми е откривала нищо от около 2 месеца, но се оказа, че съм имал 4 гадинки от типа Rogue Anti-Spyware product, които бяха засечени само с Malwarebytes' Anti-malware и SmitFraudFix

• 1 месец по-късно...

Какво е това? Преди няколко дни инсталирах програмата ,но при сканиране на няколко пъти ми излиза следният надпис ,който посочва папакта в която се намира програмата и :

Search Destori )Include ) Troians.sbi

Как е възможно и какво да направя ?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Какво е това? Преди няколко дни инсталирах програмата ,но при сканиране на няколко пъти ми излиза следният надпис ,който посочва папакта в която се намира програмата и :

Search Destori )Include ) Troians.sbi

Как е възможно и какво да направя ?

Проблем с TROJANS.SBI файл деинсталирай я тази и сложи такава, актуална :SpyBot - Search & Destroy 1.5.2.20 Final

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Проблем с TROJANS.SBI файл деинсталирай я тази и сложи такава, актуална :SpyBot - Search & Destroy 1.5.2.20 Final

:speak: Здравейте,

При опит да деинсталирам Spybot Search ми и излиза следният надпис на английски ,но понеже не боравя много добре с този език ,се плаша да не изтрия нещо важно Ако може някой да преведе ,за какво става дума ,за да мога спокойно са натисна Yes !

Не мога да разбера как може тази програма да е заразена със троянец и да се предлага свободно за теглене Препоръчаха ми Калдата ,но вече не съм сигурен Ето и надписа на английски :

If you gust do undo changes that you have made with Spybot Search

has created backups to allow you to undo any changes it has

made Please start Spybot Search and use the Recoverny section

Also you may try to undo any protections you have applicol in the

Imunize section Are you really sure you wont to completly remove

Spybot Search and aii of its components instaled of trying the Undo

functions first?

Ако има грешки те са неволни при преписването Благодаря предварително на всички ,които ще ми помогнат

Просто ти казва, че не е необходимо да деинсталираш програмата, ако искаш да възстановиш някои изтрити неща да използваш създадените резервни копия съхранени в панела Recovery.Ако си сигурен, че искаш да продължиш с деинсталацията на продукта просто избери YES.

За пълна деинсталация на продукта използвай този файл.Изтегли го и го стартирай и избери YES:

След това си инсталирай последната версия на продукта и я актуализирай с последните дефиниции :speak:

Просто ти казва, че не е необходимо да деинсталираш програмата, ако искаш да възстановиш някои изтрити неща да използваш създадените резервни копия съхранени в панела Recovery.Ако си сигурен, че искаш да продължиш с деинсталацията на продукта просто избери YES.

За пълна деинсталация на продукта използвай този файл.Изтегли го и го стартирай и избери YES:

След това си инсталирай последната версия на продукта и я актуализирай с последните дефиниции ;)

Здравейте ,

Вчера не можах да открия ,че са ме преместили тук ,но така или иначе деинсталирах старата версия и инсталирах новата За съжаление не можах да използвам онзи файл Сканирах с новата версия ,но не ми откри нищо ,но сега се появи друг проблем Диск С от тогава постоянно ми се пълни ,изтривам ,деинсталирам ,но пак се пълни и в момента и в критично състояние

Дайте съвет какво да направя и не се ли дължи това на Spybot Search ?

Постоянно също ми излизат искания за ъпдейтване на Уиндоус ,но май нещо не се получава

Изобщо от както инсталирах първата версия на тази програма ,компютърът ми се държи странно

Идвайте на помощ !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.