Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Осъдиха жена за лоша шега в интернет, довела до самоубийство

Featured Replies

Лори Дрю, дъщеря й и нейна служителка се представили за 16-годишно момче в сайта MySpace и от негово име започнали флирт с момиче на 13г. След като фиктивното момче прекратило връзката, момичето се самоубило

27.11.2008/netinfo.bg

f55e4827dd.jpg

Американка Лори Дрю от щата Мисури беше осъдена на три години затвор и 300 хил. долара глоба заради злонамерена шега в интернет, която довела до самоубийството на 13-годишната Меган Майер, пише БГНЕС.

Дрю, заедно с дъщеря си Сара и своя служителка, които не са обект на съдебно преследване, се представили за 16-годишно момче на име Джош Евънс в сайта MySpace и от негово име започнали флирт в интернет с тяхната съседка Майер.

Идеята била да проверят дали Меган разпространява слухове за Сара.

В един момент Джош отхвърлил Меган, като й написал, че светът би бил по-добро място без нея. Същият ден Меган се самоубила.

Според прокурора Томас О'Браян, Лори Дрю е тормозила Мегън, въпреки че е била наясно, че момичето е лесно ранимо.

"Обвиняемата е знаела, че Мегън Майер е депресивна, със склонност към самоубийствени мисли и обсебена от момчетата, но въпреки това я е тормозела, притеснявала и унижавала - тя се подиграла с нея и я е наранила (психически)", заяви той по време на процеса.

Дрю беше призната за виновна по три дребни обвинения за нарушаване на условията за използване на сайта MySpace. Съдебните заседатели обаче не успели да стигнат до съгласие по по-сериозните обвинения за участие в престъпна група.

Това е първото съдебно преследване заради случай на тормоз в интернет в историята на американското правосъдие.

Понякога съм горд, че съм българин, за съжаление това е по-рядко. Но в този случай защо? Ако беше някое нашенче щеше да изсипе куп псувни нали? Може да не сме много умни, но поне не сме с толкова крехка психика и най-важното горе-долу сме наред с главата. За мен лично е спорен въпроса дори дали има косвена подбуда към самоубийство.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Ако беше някое нашенче щеше да изсипе куп псувни нали? Може да не сме много умни, но поне не сме с толкова крехка психика...

Не бъди толкова сигурен.

Не знаеш какво се случва по тинейджърките форуми,

и колко момичета се чувстват като парцали заради един ник на някой си

стават анорексички заради ,,комплименти,,

от втория пример има един смъртен случай за който знам.

Пък колко си режат вените и се тъпкат с хапчета....това ако не са опити за самоубийство..

Това,че не са по медиите,не значи,че не съществуват

за съжаление

Такива работи преди нямаше, това идва от запада, на мен ми прилича на едно от "модерните" движения. Но комент, хора без избор на идентичност, къде са родителите питам аз?

Такива работи преди нямаше, това идва от запада, на мен ми прилича на едно от "модерните" движения. Но комент, хора без избор на идентичност, къде са родителите питам аз?

Родителите ли, не са виновни само те.. обществото като цяло.. всичко води до това.. технологиите ограничиха до минимум общуванията на живо, и сегашните младежи, пубери общуват и учат от телевизията, интернет...и в същото време виждат и какво е реалното.. комплексират се, затварят се в себе си...

Tricho. благодаря за предоставената новина във Форума .. а по темата .. новината е ужасна и не за 1 път се случва.

Бъкано е с изроди в тоя нет

Нормалните са рядкост-игли в купа сено

И не е място за раними души-определено

sad.gif

къде са родителите питам аз?

В този случай - до децата си,за съжаление като съучастници. :P

Чак пък да се самоубие, защото някой я е зарязъл...

Да живее американската простотия...

Не бъди толкова сигурен.

....

стават анорексички заради ,,комплименти,,

...

за съжаление

само че компрементите не са от момчета ами от други момичета... бас държа... едно момиче се интересува много повече от мението на дуги момичета за нея от колкото както мислят момчетата за нея... а при мочетата - повечето 5 пари не дават какво си мислят другите за тях, независимо от кой пол са другите...

Хора квото и да ми говорите бългаин/българка за такова нещо няма да се самоубие,2-3 псувни и работата е квит ;)

ПФАХАХАХА.Баси простото момиче.Ще се самоубие заради момче което не е виждала.Прости хамериканци.

Мога да кажа само едно нещо - УЖАС!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.