Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се работи с Acronis Disk Director Suite ?

Featured Replies

Купих си нов PC и като му инсталирах windows има само C:

Как да направя да има и D: ?

Разбрах, че ставало с Acronis Disk Director Suite,

обаче незнам как се работи с тази програма.

Може ли някой да ми обясни ? ;)

Редактирано от yibo (преглед на промените)

програмата има интерфеис за малоумници и ако все пак не може да се оправиш без обяснения по добре не се хващаи с това начинание, иначе е много интелигентна програма и поне на мен нокога не ми е скапвала нищо за разлика от останалите подобни в тоя профил

а и работи само от CD-то или флашката , кактто си само с С дял да не се подлъжеш под win да го цепиш , макар че ще те подкара към рестарт по добре направо от CD-то

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Проблема е, че не разбирам много английски и не базикам по програмата за да не оплескам нещо...

Проблема е, че не разбирам много английски и не базикам по програмата за да не оплескам нещо...

даваи смело и да се скапе нещо пак ще го инсталираш на ново , нали каза че е нов и се предполага че нямаш още важна информация по харда

• Автор

То няма важна информация ама съм инсталирал доста програми и игри и не ми се играе наново да тегля и инсталирам.

Просто кажи къде да цъкна да направя друг дял.

Редактирано от yibo (преглед на промените)

1. Избери Manual Mode.

2. Даваш RESIZE на (C:\) и след това посочи колко GB да се източат от него...След това избери Create Partition от получения unallocated space и посочваш размера на новия дял...Можеш да зададеш цялата големина на unallocated space или да си оставиш място за да направиш още няколко дяла по избор. Избираш типа на дяла, файловата система, буква, име и т.н.

Там вече с опцията Increase free space върху различните дялове ги донаглася, ако желаеш по-голяма точност...

Накрая избери Commit...Ще се наложи компютъра да се рестартира за да се извършат зададените процедури и воала :)

diskdirector14.jpg

Едно ръководство, но без стъпките с unallocated space, тъй като вече то е налично...

http://www.whatsabyte.com/P1/diskdirector.htm

Като се замисля, май не съм пробвал функцията за разделяне SPLIT

...а и работи само от CD-то или флашката , кактто си само с С дял да не се подлъжеш под win да го цепиш...

Всъщност, няма никакъв проблем да правиш корекции по дял C:\, при това под Windows, разбира се - правил съм го много пъти, а рестартът е неизбежен.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

здравейте ! искам да пипитам B-Boy[style] дали после може пак да си върна отделената част от дяла пак в/у старата и как става това. и дали цялата операция може да омаже някои фай..

• 1 година по-късно...

здравейте ! искам да пипитам B-Boy[style] дали после може пак да си върна отделената част от дяла пак в/у старата и как става това. и дали цялата операция може да омаже някои фай..

Изминала е една година, но все пак ще пиша, защото може да е полезно за някой:

Т.е. да си ги слееш пак на едно ли ? Мисля, че имаше опция Merge partitions, но винаги е добре да се прави бекъп на файловете преди подобни процедури.

Ако не се получи с Merge partitions, ти остава да копираш файловете от дяла който си създал допълнително някъде, да го изтриеш за да се получи (Unallocated space) и след това да добавиш това място обратно към дяла към, който желаеш с опцията Resize...При този вариант трябва обаче да си сигурен, че дяла, който подлежи на изтриване не съдържа системни и boot файлове !!!

Можеш да видиш и този линк...тук се използва и една допълнителна стъпка (Move) за преместване на Unallocated дяла, до този към който ще се съединява:

http://www.geeksdo.com/extend-c-drive-pc-acronis.html

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.