Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Официална тема /Част ІІ/

Featured Replies

И отново ...

линк към старата тема

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=19996

• Отговори 301
  • Прегледи 50,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, имам проблем.преинсталирах уина(ХР) и сега гта4 съм инсталирал на друг дял не на системният.преди това си запазих папката"savеgames" .след преинсталацията сложих сейвовете в: XP: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00000db5b20ee2f като пусна играта и отворя сейвовете ,там си ги има но като пусна някой не ми се зарежда и изписва: load failed.pleace check your hard drive and try again.как да оправя това?

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Направих теста, всички минимални ги покривам, както и някои от препоръчителните максимални.

Драйвърите за видео картата са ми последните излезли в сайта на nvidia.com

Активатора за SP1 не сработва при SP2 Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хорааа помагайте появи се онази пияна камера дето ме заболява главата от нея и само дава гас и колите изпушват като вляза ... със 3-тия официален пач съм и крак на Рейзър ... тъпото е че успях да превартя играта 2 пъти на Win Vista Ultimate SP1 x64 без никакви проблеми след като преинсталирах ОС-а(пак същия) и ми се появи тоя проблем дайте акъл чи мн брада :)

Редактирано от NikoBellic (преглед на промените)

Хорааа помагайте появи се онази пияна камера дето ме заболява главата от нея и само дава гас и колите изпушват като вляза ... със 3-тия официален пач съм и крак на Рейзър ... тъпото е че успях да превартя играта 2 пъти на Win Vista Ultimate SP1 x64 без никакви проблеми след като преинсталирах ОС-а(пак същия) и ми се появи тоя проблем дайте акъл чи мн брада :angry:

Пускай играта през лънчара!

Направих теста, всички минимални ги покривам, както и някои от препоръчителните максимални.

Драйвърите за видео картата са ми последните излезли в сайта на nvidia.com

Активатора за SP1 не сработва при SP2 Публикувано изображение

Публикувано изображение

К'ъв активатор, бе пич? К'ъв СП1 и СП2 като си с Бета на Уин7?

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

Казвам, че затова съм с Win7 - понеже имам проблеми с активирането на Виста! И тъй като тлачи под Win7 рекох да попитам дали някой не се е сблъсквал с подобен проблем, че барем реши да удари едно рамо :)

Казвам, че затова съм с Win7 - понеже имам проблеми с активирането на Виста!

И тъй като тлачи под Win7 рекох да попитам дали някой не се е сблъсквал с подобен проблем, че барем реши да удари едно рамо :rolleyes:

При мен на win7 7229 си върви както трябва

ей, тая игра цяла вечност се тегли, ама два пъти по-бавно се инсталира... баси зора... то аз за какво ли я свалях, като едва ли ще върви като хората на моята хубостница... ама здраве да е, стискайте палци за поне 800х600

За резолюцията душа не бери...

По моя преценка ще я играеш на медиум без проблеми... За High - не знам щото ти е 128бит картата.

Пфф... Сега след пре-инстала ще трябва да я тегля за още една вечност.

Но определно си заслужава, това е игра номер 1, която инсталирам на компа Публикувано изображение

За резолюцията душа не бери...

По моя преценка ще я играеш на медиум без проблеми... За High - не знам щото ти е 128бит картата.

с големи клизми и чат-пат насечки ми върви на 800х600 и ВСИЧКО НА МИНИМУМ, както и предположих, като я пусна на нативна 1680x1050 и става нетърпимо! и тва на E7300, 4 гиги рам и току-що инсталирана Vista х64 след пълен формат! тая игра за уъркстейшъните на NASA ли са я правили, бе!!?? верно, че видеото ми е в гз, ама чак па толко... последни драйвъри и всичко... ебаси разочарованието... играе се, ама през известно време - лека зацепка, артефактче, туй-онуй... не мога да разбера как играя FlatOut-и и прочее уж "капризни" игри на макс, а тая изгъзица се опъва!! еми не знам вече, тия педали от Rockstar Games не стига, че са направили сделка с Чичко Бил (Windows LIVE), ми и с хардуерните компании явно!!

Като заключение: Който смята, че ще успее да подкара нормално играта на неклокната карта като моята или на по-слаба, ДА ЗАБРАВИ! Изискванията са НЕЧОВЕШКИ! Иначе играта е невероятна, особено реално е управлението на превозните средства, абе всичко е ок, но няма да си купувам ново видео заради една игра, да забравят!!

с големи клизми и чат-пат насечки ми върви на 800х600 и ВСИЧКО НА МИНИМУМ, както и предположих, като я пусна на нативна 1680x1050 и става нетърпимо! и тва на E7300, 4 гиги рам и току-що инсталирана Vista х64 след пълен формат! тая игра за уъркстейшъните на NASA ли са я правили, бе!!?? верно, че видеото ми е в гз, ама чак па толко... последни драйвъри и всичко... ебаси разочарованието... играе се, ама през известно време - лека зацепка, артефактче, туй-онуй... не мога да разбера как играя FlatOut-и и прочее уж "капризни" игри на макс, а тая изгъзица се опъва!! еми не знам вече, тия педали от Rockstar Games не стига, че са направили сделка с Чичко Бил (Windows LIVE), ми и с хардуерните компании явно!!

Като заключение: Който смята, че ще успее да подкара нормално играта на неклокната карта като моята или на по-слаба, ДА ЗАБРАВИ! Изискванията са НЕЧОВЕШКИ! Иначе играта е невероятна, особено реално е управлението на превозните средства, абе всичко е ок, но няма да си купувам ново видео заради една игра, да забравят!!

абе странна работа е таз игра.и аз я подкарвам с леки насечки (и не толкова леки когато завали дъжд например) на мин.настрийки а съм с ебати смешната конфиг. amd dual 2.1 2gb ram ati 1600 но като гледам хора с по сериозни машини пак се оплакват!!!??? но си прав ,да забравят да си купувам хардуер заради нея Публикувано изображение .

аз обаче имам един проблем с който не се справям нещо...

имам проблем.преинсталирах уина(ХР) и сега гта4 съм инсталирал на друг дял не на системният.преди това си запазих папката"savеgames" .след преинсталацията сложих сейвовете в:

XP: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00000db5b20ee2f

като пусна играта и отворя сейвовете ,там си ги има но като пусна някой не ми се зарежда и изписва:

load failed.pleace check your hard drive and try again.как да оправя това?

давайте съвети хора че не ми се преиграва

Здравейте,

имам проблем.преинсталирах уина(ХР) и сега гта4 съм инсталирал на друг дял не на системният.преди това си запазих папката"savеgames" .след преинсталацията сложих сейвовете в:

XP: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e00000db5b20ee2f

като пусна играта и отворя сейвовете ,там си ги има но като пусна някой не ми се зарежда и изписва:

load failed.pleace check your hard drive and try again.как да оправя това?

Теглиш това, разархивираш и го копираш в папката на GTA-то.

Явно не съм натиснал като хората бутона "Цитирай"... =/

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

тоя пач за моя проблем със спичането ли е или за пича след мен?

тоя пач за моя проблем със спичането ли е или за пича след мен?

да наистина за кого е ? :angry:

да наистина за кого е ? :blink:

За тебе е, не виждаш ли, че тебе цитира Публикувано изображение

@Демончо - пиши как се държи GTA4 след преинстал, че един френд вика, че пияната камера пак се появявала... Сега пак я тегля и се насирам от страх Публикувано изображение

За тебе е, не виждаш ли, че тебе цитира Публикувано изображение

@Демончо - пиши как се държи GTA4 след преинстал, че един френд вика, че пияната камера пак се появявала... Сега пак я тегля и се насирам от страх Публикувано изображение

незнам дали ще съм ти от помощ,но ще ти кажа че аз изтеглих GTA4[KINGS] от замунда и никога не съм имал този проблем с камерата.

Явно не съм натиснал като хората бутона "Цитирай"... =/

сложих двата файла в папката гта но сега не се стартира играта.всичко е както трябва накрая излиза и черният прозорец,после се скрива и не става нищо...просто играта не започва.

При мен не е имало проблеми. Неведнъж съм запецвал на мисии, които не можеха да се минават със втория патч и съм си теглел сейфовете, слагал съм си ги, нищо не ми е правило проблем.

При мен не е имало проблеми. Неведнъж съм запецвал на мисии, които не можеха да се минават със втория патч и съм си теглел сейфовете, слагал съм си ги, нищо не ми е правило проблем.

аз не съм слагал никакви пачове до сега изтеглих ,инсталирах я и само джиткам.данеби да трябва да слагам няк'ви пачове?

Може да си сложиш 1.0.3.0, с нещо върви горе-долу по-добре, иначе малко ме съмнява да я подкараш, само ако го сложиш - явно си омазал нещо... =/

Може да си сложиш 1.0.3.0, с нещо върви горе-долу по-добре, иначе малко ме съмнява да я подкараш, само ако го сложиш - явно си омазал нещо... =/

с пача си тругна екстра ама тия ебани сейвове не мога да ги подкарам...

с пача си тругна екстра ама тия ебани сейвове не мога да ги подкарам...

Ако не си слагал никакви пачове, сейфовете ти са завряни в г*за на географията. Ако си на Виста натисни на Start => Games, десен бутон на GTA IV и избери Saved Games. Мързи ме да ги търся сега Публикувано изображение

@демончо - бачи играта... Един френд си преинстална вистата 32бит и каза, че си е пушка и след това ;) Стига си се подготвял, ами карай напред! ;)

Ако не си слагал никакви пачове, сейфовете ти са завряни в г*за на географията. Ако си на Виста натисни на Start => Games, десен бутон на GTA IV и избери Saved Games. Мързи ме да ги търся сега Публикувано изображение

@демончо - бачи играта... Един френд си преинстална вистата 32бит и каза, че си е пушка и след това :lol6: Стига си се подготвял, ами карай напред! :headphones:

С XP съм и ги знам къде са ама не ми тръгват,сложих и пач.пак не тръгват

@демончо - бачи играта... Един френд си преинстална вистата 32бит и каза, че си е пушка и след това :lol6: Стига си се подготвял, ами карай напред! :headphones:

Епа аз вече преинсталнах и даже съм почти приключил с инсталацията на хилядите простотии, накачулени ми по компютъра. Така де, GTA-то и WoW-а още не съм ги сложил, тъй като са с бая дълъг инстал и... А я перефразирай малко, че нещо не го разбрах тва - приятеля ти е бил с 32-битова глиста, но е минал на 64-битова и си върви добре, така ли? И какво ще рече "бачи"? xD

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.