Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Официална тема /Част ІІ/

Featured Replies

Имам GTA IV и използвам Spark IV за добавяне на коли , но след като добавя някоя игра след това играта не иска да тръгва.Правя всичко както пише в readme-то - дори игледах клипчета как става и всичко си правя както трябва , но след като добавя някоя кола играта не иска да тръгва.И искам да попитам дали това е от играта , Spark IV или от самия мод за кола !!!

пробвай с някоя друга кола...и....4 ,и се струва че има някаква защита против тия модове.

Но е нормално да има.

Заради мода ''горешо кафе'' който отключва 18+ сцени съдиха рокстар,което е неправилно-модерите са виновни че са го направили ама..

затова от R* май са си взели поука...

• Отговори 301
  • Прегледи 50,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Sorry, ама hot coffee си и е официален пач. Друг е въпроса дали са имали намерението до го пускат или не ... и как им се отрази :hush:

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Оф, хора инстралирах пача и играта ми се прецака, неиска да се пусне .. к'во да права. Да тегля наново 14 ГБ ?!

Здравейте! Имам проблем с GTA-то... Качвам се в някоя кола, карам 2 минути и камерата започва да се клати, и колата сама се движи??? със пач 1.0.3.0 с крака от пача...

Защо като инстралирам пачовете играта неиска да се пусне? Сега съм я пуснал на макс и върви с 25 кадъра .. на някои места пада на 15 .. На минимални настройки даже пада под 15 ФПС ..

Защо като инстралирам пачовете играта неиска да се пусне?

Сега съм я пуснал на макс и върви с 25 кадъра .. на някои места пада на 15 ..

На минимални настройки даже пада под 15 ФПС ..

Като за начало върви да си оправиш правописа.След това върви малко по-назад в темата да видиш как да си подкараме играта без проблеми и обяснявай повече от "не иска да се пусне", вас това ви интересува, цъквате два пъти на иконката, като се пусне - добре, като не се пусне - помощ елате да ми го оправяте.

Като за начало върви да си оправиш правописа.След това върви малко по-назад в темата да видиш как да си подкараме играта без проблеми и обяснявай повече от "не иска да се пусне", вас това ви интересува, цъквате два пъти на иконката, като се пусне - добре, като не се пусне - помощ елате да ми го оправяте.

Г-н Sydie, направил съм всичко по ващите оказания, инсталирвам пачовете, цъкам на иконката, давам Play и така си седи всичко.

5 минути по-късно все още седи.

Г-н Sydie, направил съм всичко по ващите оказания, инсталирвам пачовете, цъкам на иконката, давам Play и така си седи всичко.

5 минути по-късно все още седи.

Не виждаш ли, че се шегувам... Иначе не разбрах забива ти като си влязъл и дал Play или изобщо не те пуска в играта?

Не виждаш ли, че се шегувам... Иначе не разбрах забива ти като си влязъл и дал Play или изобщо не те пуска в играта?

Не ми пуска играта ..

Обнови си DirectX-a.

Обнових го преди 2 дни.. хаха, т'ва тука стана леко на говорилния .. ако искаш дай ЛС-та. ;д

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Имам проблем, стигам до мисията в която трябва да идеш на някакво интервию за работа и нали влизам следвам тая от рецепцията отивам при шефа распитва ме, взимам фаиловете убивам го и идва проблема, оная идва и почва да пищи и Нико и казва, да забрави, че е бил тука и играта ми забива и ми изкарва този ерор: Публикувано изображение

На Windows 7 Ultimate x86 сам и със машината от подписа.

П.П Оправих се, рестартирах компа и се оправи.

Редактирано от Philippsa (преглед на промените)

Знаете ли кога излизат episodes from liberty city за PC?

Пише в сайта ! В България идват на 16-ти април. Може да си направиш пре-ордър в Пулсар и Озон. :P

• 2 седмици по-късно...

http://######/details.php?id=7eb35bc4256f1ef6c80950bec23a9bc91ed50fc2&comms#trcomments

ЕТО ГИ!!! Episodes of Lyberty City в арена. Изобщо нямах представа, че ще се появят за PC. Идва ми като гръм от ясно небе, а така е най-хубаво. Приятна игра ... ако работи.

Работи. Преди малко цъках само Lost and Damned. Не ми харесва само тия "снежинки" дето са.. все едно антената на ТВ-то ми съкс ;)

Искам да питам за episodes from liberty city. Ако нямам инсталирана играта , мога ли да ги играя , т.е като отделни игри ли са направени?

Искам да питам за episodes from liberty city. Ако нямам инсталирана играта , мога ли да ги играя , т.е като отделни игри ли са направени?

2 отделни игри са 4-ката и episodes from liberty city - доколкото разбрах в интернет

БАЖНО!!!! На всички, на които след като им зареди логото на Рокстар и ги изхвърля значи са с 64 битова система. Проблема се оправя като направите тази папка Рокстар Геймс-> ЕФЛС не в HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Rockstar Games-> EFLC aми HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node->Rockstar Games-> EFLC !! Там трябва да оправите регистрите на играта по същия начин. Създавате тези 2 папки Рокстар Геймс и след това ЕФЛС, правите това с Инсталл Фолдър и задавате пътя където сте инсталирали играта. Трябва задължително да е с 2 черти навсякъде. Примерно : "InstallFolder" = "D:\\Games\\GTA Liberty Stories\\EFLC" Понеже аз съм с Уин 7 64 бита по този начин се оправя проблема. ако някой не му е ясно да пише. Старая се да съм го обяснил по най-простия начин.

БАЖНО!!!!

На всички, на които след като им зареди логото на Рокстар и ги изхвърля значи са с 64 битова система. Проблема се оправя като направите тази папка Рокстар Геймс-> ЕФЛС не в HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Rockstar Games-> EFLC aми

HKEY_LOCAL_MACHINE->SOFTWARE->Wow6432Node->Rockstar Games-> EFLC

!! Там трябва да оправите регистрите на играта по същия начин. Създавате тези 2 папки Рокстар Геймс и след това ЕФЛС, правите това с Инсталл Фолдър и задавате пътя където сте инсталирали играта. Трябва задължително да е с 2 черти навсякъде. Примерно : "InstallFolder" = "D:\\Games\\GTA Liberty Stories\\EFLC"

Понеже аз съм с Уин 7 64 бита по този начин се оправя проблема. ако някой не му е ясно да пише. Старая се да съм го обяснил по най-простия начин.

... цитат от Замунда (съобщавай ги тия работи)

Така като чета коментарите в тракерите много хора имат проблеми. Или ни тръгва, или крашва, или върви на снежинки като телевизор с кофти антена ... или нещо друго. Някой да я е качил и да има/няма проблеми?!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

... цитат от Замунда (съобщавай ги тия работи)

Така като чета коментарите в тракерите много хора имат проблеми. Или ни тръгва, или крашва, или върви на снежинки като телевизор с кофти антена ... или нещо друго. Някой да я е качил и да има/няма проблеми?!

Да цитат от замунда.нет

е

И работи

Сега да попитам епизода с гея Тони по-добър ли е като история и др. от този с моторите,защото ако е толкова зле,да трия играта

Да цитат от замунда.нет

е

И работи

Сега да попитам епизода с гея Тони по-добър ли е като история и др. от този с моторите,защото ако е толкова зле,да трия играта

Тоя с моторите е тъпъчък, да ... Другият мисля, че е на ниво ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.