Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Официална тема /Част ІІ/

Featured Replies

Добре, де, и аз да попитам нещо. Значи играя GTA IV: Episodes From Liberty City. След като е рекорднато нещо и цъкна F2, за да се сейфа, то е в друг формат. Някакви настройки, нещо?

• Отговори 301
  • Прегледи 50,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте има следният проблем:Играя Grand Theft Auto IV Episodes From Liberty City и се опитвам да я играя с gamepad-a на Genius

А ето и самият проблем: След като ми е включен в USb-то играта не ми го разпознава и не знам как да го настроя?

Моля ако някой знае как да си настоя джойстика да пише в темата или на ЛС.

П.П В момента съм с пача който може да се свали от сайта на RockstarGames [Линк към пача]

версия:1.1.2.0

• 2 седмици по-късно...

Имам пробем с резоляцията. На пълна резолюцип 1366х768 ми сече,но като я смъкна по-малко не ми е full screen, а с две черни ленти отстрани. Видеото ми е ati radeon mobility 4250 hd :? Идеи как на по-малка резолюция, да имам full screen :?

• 1 месец по-късно...

Ако сте сигурни, че играта е на английски (може да е мултиезична), разгледайте тази тема и направете регионалните и езикови

настройки (ако не сте), за да си кирилизирате правилно Windows 7.

След това опитайте да инсталирате наново играта.

Обаче ако играта е на китайски (няма опция на английски), това няма да помогне! В такъв случай намерете си английската версия.

• 4 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Аз имам странен проблем с играта :speak: Когато се кача да карам кола, на някои завои се налала да си намествам аз камерата, а не тя автоматично. Има ли отпция да го изключа това и тя автоматично да се намества? :baby:

Хора имам един доста гаден проблем.Значи аз си изтеглих GTA IV от замунда http://######/details.php?id=150288&hit=1 После си купих два диска от по 8ГБ и записах играта.После сложих ДИСК1 на лаптопа ми и всичко си вървеше как трябва до средата и ми поиска ДИСК2 сложих и него ,инсталацията продължи до някъде и по едно време ми изписа Feature Transfer Error Feauture: Grand Theft Auto IV Component: GTAIV_Dynamic File: G:\GTAIV\data3.cab Някои знае ли какъв е проблема защото аз опитах да отварям фаила на ДИСК2 data3 чиито формат показва че се отваря със WinRAR и ми изписва че фаила или е повреден или е от неизвестен формат ,опитах да го отварям със други прогарами и нестава :cool: .Опитах да изтеглям наново играта и този път без да ги записвам на диск.Пак го имало този проблем!Надявам че ме разбрахте и че ще ми помогнете!

Здравейте!Преди два дена си инсталирах Grand Theft Auto IV обаче мн се влачи :Д нз как точно да го обясня все едно съм пуснал филм на бавен кадър някво такова и е мн гадно нито може да се кара нито мисии да се вършат като хората...от какво може да е това?Не вярвам да е от компа отговаря си на системните изисквания на играта... ОС: XP SP3 Дъно: ASRock N68-s Процесор: DualCore AMD Athlon 64 X2,2300 MHz 4400+ Видеокарта: ATI Radeon HD 4550 Монитор: Hannstar HH181 [18"LCD] RAM: 3 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

• 2 месеца по-късно...

Значи ето параметрите ми: Рам: 4ГБ ДДР2 Процесор:Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 Видео карта: Nvidia Geforce GTX 590 1GB Хард: 500 ГБ Върви доста гладко,но често сече и лагва иначе като няма много движение и скорос и т.н върви супер преди време пак я бях инсталирвал и го нямаше тоя сеч някой да препоръча нещо малко да оптимизирам играта?

Редактирано от PorKi (преглед на промените)

Значи ето параметрите ми:

Рам: 4ГБ ДДР2

Процесор:Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200

Видео карта: Nvidia Geforce GTX 590 1GB

Хард: 500 ГБ

Върви доста гладко,но често сече и лагва иначе като няма много движение и скорос и т.н върви супер преди време пак я бях инсталирвал и го нямаше тоя сеч някой да препоръча нещо малко да оптимизирам играта?

Айде прегледай темата като хората за моя пост как да играем играта без проблеми, а?

Добре, някой може ли да направи урок как се слагат скинове на коли в гта 4 разбрах,че не е само да си свалиш SparkIV и да ги сложиш ми трябва нещо допълнително щото тк и се опитах си сменя нико с друг модел но не може нищо не става

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, с лаптоп Lenovo g550 съм и имам видеокарта Intel GMA 4500MHD(пише Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family) . Инсталирах си GTA IV, но ми сече много и започнах да търся помощ от Интернет. Като гледам клипчетата на никой друг не му сече, както и на този

. Как е направил така, че да не му сече?

Като максимизираше играта се видя в какво малко прозорче е, т.е. пусната е на много малка резолюция, освен това споменатите 10-20 fps хич не са много - за комфортна игра ти трябват стабилно над 30. GTA IV е доста тежка игра, която дава зор даже и на дискретните видеокарти, пък какво остава за вграден Intel...

Като максимизираше играта се видя в какво малко прозорче е, т.е. пусната е на много малка резолюция, освен това споменатите 10-20 fps хич не са много - за комфортна игра ти трябват стабилно над 30. GTA IV е доста тежка игра, която дава зор даже и на дискретните видеокарти, пък какво остава за вграден Intel...

На мен ми е всичко на Low и минимум и..... 210/213 mb..... Пробвах с един пач, ама играта се бъгна и ще трябва да я преинсталирам. Ще я преинсталирам и пак ще продължа търсенето си. Това, че е вградена картата, означава ли, че не може да се сменя?

"Картата" е просто чип, който е част от дънната платка (запоен към нея), а особено в лаптоп всичко е събрано в доста малко пространство и смяната на нещо повече от диск, памет или процесор е голяма занимавка. Сигурно може, но да си намериш първо някого, който ще се навие да я смени и второ - подходящ чип, ще ти струва вероятно колкото целия лаптоп. Дано не те разочаровам, но за такива работи се мисли преди покупката.

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Забрави да играеш GTA IV с този лаптоп. Според мен не е добре изобщо да играеш игри с него, но избора колко дълго искаш да го имаш е твой. GTA IV е тежка игра. Версиите от нашите торент тракери не са добре оптимизирани за windows 7, но за без пари - толкова. На моя лаптоп с i3 процесор и 5470 ddr3 видеокарта не върви добре, а мисля че е по-добра от твоята. Абе пак ще се повторя - избий си го от главата, защото няма да се получи. Най- много да ти прегрее лаптопа от безсмислени опити. Съжалявам, че така рязко го казвам, но това е истината.

Интересувайте се малко преди да купувате и не слушайте какво ви говорят в магазините- все пак работата им е да си продадат стоката, без значение дали ще ви излъжат. Можеш да прочетеш тази тема , която е толкова важна , но "след дъжд качулка" ...

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

Забрави да играеш GTA IV с този лаптоп. Според мен не е добре изобщо да играеш игри с него, но избора колко дълго искаш да го имаш е твой. GTA IV е тежка игра. Версиите от нашите торент тракери не са добре оптимизирани за windows 7, но за без пари - толкова. На моя лаптоп с i3 процесор и 5470 ddr3 видеокарта не върви добре, а мисля че е по-добра от твоята. Абе пак ще се повторя - избий си го от главата, защото няма да се получи. Най- много да ти прегрее лаптопа от безсмислени опити. Съжалявам, че така рязко го казвам, но това е истината.

Интересувайте се малко преди да купувате и не слушайте какво ви говорят в магазините- все пак работата им е да си продадат стоката, без значение дали ще ви излъжат. Можеш да прочетеш тази тема , която е толкова важна , но "след дъжд качулка" ...

С Екс Пи съм. Преди беше с 7, но си сложих Екс Пи.

"Картата" е просто чип, който е част от дънната платка (запоен към нея), а особено в лаптоп всичко е събрано в доста малко пространство и смяната на нещо повече от диск, памет или процесор е голяма занимавка. Сигурно може, но да си намериш първо някого, който ще се навие да я смени и второ - подходящ чип, ще ти струва вероятно колкото целия лаптоп.

Дано не те разочаровам, но за такива работи се мисли преди покупката.

Купен е миналата година, лятото. Тогава дори не знаех, че съществува такава игра и въобще не погледнах паметта на видео картата.

Редактирано от Vasilian (преглед на промените)

С Екс Пи съм

Дадох го като информация просто и то за съответната игра. Мисля, че си с вградена видеокарта и искаш тежки игри да играеш- невъзможно .

С Екс Пи съм. Преди беше с 7, но си сложих Екс Пи.

Купен е миналата година, лятото. Тогава дори не знаех, че съществува такава игра и въобще не погледнах паметта на видео картата.

Паметта на видеокартата изобщо не е най-важния фактор, а мисля че твоята е вградена (мързи ме да проверявам). Щом си взел лаптопа преди година поне няма да те е яд (мислех, че скоро си го купил). За съжаление просто няма да ти върви играта, а и едва ли някоя тежка игра би ти вървяла добре (GTA IV макар и от 2008-а си остава доста тежка игра).

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

Дадох го като информация просто и то за съответната игра. Мисля, че си с вградена видеокарта и искаш тежки игри да играеш- невъзможно .

Паметта на видеокартата изобщо не е най-важния фактор, а мисля че твоята е вградена (мързи ме да проверявам). Щом си взел лаптопа преди година поне няма да те е яд (мислех, че скоро си го купил). За съжаление просто няма да ти върви играта, а и едва ли някоя тежка игра би ти вървяла добре (GTA IV макар и от 2008-а си остава доста тежка игра).

Тя тръгва, но много сече. В началото като я пусна си върви по-гладко, но след 2-3 минути започва яко да сече. Чудно, как ли ги правят тези чудеса от клиповете, като онова от първия ми пост...

Имай предвид, че на това клипче 2/3 от екрана през цялото време е черен и тя картата не е толкова натоварена. Отделно сигурно има и някои други разлики с твоя хардуер - по някакъв начин е разтоварена паметта и е клокнато нещо.

Тя тръгва, но много сече. В началото като я пусна си върви по-гладко, но след 2-3 минути започва яко да сече. Чудно, как ли ги правят тези чудеса от клиповете, като онова от първия ми пост...

И на мен преди 3 години с един HP ми тръгваше, но не вървеше :) - толкова насичаше, че беше неприятно да се опитвам да играя. Другото, което е съм сигурен, че лаптопа ти загрява доста при тази игра. Скоро чистен ли е от прах? Не знам как ги правят и наистина ми е чудно.

Имай предвид, че на това клипче 2/3 от екрана през цялото време е черен и тя картата не е толкова натоварена. Отделно сигурно има и някои други разлики с твоя хардуер - по някакъв начин е разтоварена паметта и е клокнато нещо.

Как да я разтоваря? Пробвах с Turbo Mode на TuneUp, но както писах само 3 МБ ми се освобождават....

Да те "успокоя". На клипа който си показал направо си сече играта. Не знам дали си я играл на друг компютър, но изобщо не върви така играта.

тук също сече доста ... и кадри от порядъка на 10-15 fps си е чист тормоз. Посъветвах те с факти от личен опит. Ти решаваш дали да продължаваш с опитите. Все пак никой не те спира, а просто те съветвам да не си губиш времето. Дори и с много тормоз да подкараш играта на 15-20 кадъра ( което е малко) ще се отрази значително на лаптопа ти в отношение на температурата. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.