Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Официална тема /Част ІІ/

Featured Replies

Абе гладко си върви, просто цялата графика е един голям артефакт.

• Отговори 301
  • Прегледи 50,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Четох че играта е лакома откъм процесор, а аз там не покривам изискванията

Еее така ми се играеше, а на минимална графика няма ли да е по добре ??

Не. GTAIV е тежка игра. Ако не покриваш максималните изисквания по-добре не я инсталирай. Нищо напротив нали да пробваш, но от приятели, а и самия аз съм забелязал че минималните изисквания са написани май колкото да има такива...

• 2 седмици по-късно...

Може ли да ми кажете защо игрите на Rockstar Games, на моята конфигурация, която е: Core 2 duo E3400 2.6gHz 4GB RAM A-DATA ATI RADEON HD 5570 1GB Някои от новите заглавия Grand Theft Auto IV и L.A. Noire примерно, забиват.. Тоест те вървят и изведнъж fps-to, пада яко .. Не знам защо е така, но на доста места чета, че на някои конфигурации, игрите вървят трагично.. На много по - слаби компютри съм гледал, че играят дори и на max ..

Колко по-слаб компютър от твоя за GTA IV :) . Играта не е претенциозна към видеокарта, но откъм процесор да. Трябва ти поне нещо четириядрено и пак не е гаранция, че няма да имаш проблеми. Има много изписано по въпроса за тая игра. Забравете вече за тия Core2Duo. И аз съм с такъв, но определено не става за по-новите игри. Просто се примири с факта, че твоята конфигурация е слаба. Recommended Specifications: OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 Процесор: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz Памет: 2 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista) и 18 GB свободно място на твърдия диск Видео карта: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870 Не е гаранция, че като покриваш минималните изисквания, няма да ти сече. А и едва ли е нужно да споменавам, че са излезли доста пачове и на мен все още не ми е много ясно, кой е най-добрия. един казва едно, друг друго. Аз не играя тая игра, затова и не съм се занимавал да решавам проблемите си. Пускал съм я само за проба колкото да видя за какво иде реч, след като един колега тук ми се оплака че му сече с Phenom II и HD5770.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

А дали не е възможно да е от някои версии само, защото аз съм играла на компютри, които са били с доста по-всисоки показатели и пак ми е засичало...

GTA IV е много некадърно портната конзолна игра и това как ще върви на дадена конфигурация не зависи много от хардуера - просто си е такава играта. Те Рокстар(както и много други) отдавна се ориентираха към конзолите, пък за PC каквото стане.

Изчезват ми а съм със видео Интел ХД 2гб при положение че подкарвам БатълФилд 3 и Дъ Рън плс помогнете

Здравейте,извинявайте че пиша тук но повече хора ще го видят ако намерите за добре преместете темата :) Значи проблема е следния отварям да инсталирам GTA IV (Razor 1911) и като цъкна на инсталирване нищо не става смисл не ми се появява инсталацията на играта.. Благодаря на всеки отзовал се :)

Трябва ми емулатор за Хбох 360 или ПС3,на който да играя GTA IV,но пък разбрах че компа трябва да е няколко пъти по - мощен от конзолите,вярно ли е,че нещо много ми се играе играта , пък на компа ми лагва малко

Откажи се, щом ти лагва PC версията която е конзолен порт, емулираната версия ще ти лагва още повече.

Въпросът ми е дали ето на този компютър : Intel Pentium Dual CPU E2180 2.00GHz,version-x86 Family 6 Model 15 Stepping 13,speed-1995Mhz

NVIDIA Ge Force 8400 GS memory size-512 mb

RAM-2GB на минимални настройки на графиката и там на всички глупости ще ми върви гладко играта,мисля да изтегля тази в замунда която е 6.21 гига байта , и инсталацията е разбита на 2xDVD5.

Благодаря на всички отзовали се ! ! !

Преди пробвах играта на максимални настройки и ми лагваше , но тогава не знаех че ако намаля графиката няма да лагва,затова ви питам вас дали ще е по различно

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Директно се откажи- това е моят съвет. Дори и да тръгне ще е мъка да се играе.

Директно се откажи- това е моят съвет. Дори и да тръгне ще е мъка да се играе.

Дори и да намаля графиката ?

До сега щеше да пробваш 5 пъти поне вместо да задаваш въпроси. По принцип едва ли ще ти върви добре, но с оптимизирана ОС и невероятен късмет може и да я поиграеш. Аз съм я подкарвал и на едноядрен компютър с вградена видеокарта на 1024х768, но това не значи, че става за играене.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,наскоро си инсталирах gta iv и реших да си сложа 100% сейв на играта,поставих го ето тук C:\Documents and Settings\911\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000010cff5f872d и в самата игра го има,но не може да го зареди,прочетох,че като сложа xlive.dll ще стане но тогава ми изчезват всички сейфове,а като го махна се появяват отново,но не мога да го отворя,помогнете моля ви !! Благодаря....

• 3 седмици по-късно...

здравейте значи като я пусна ми излзи3a dont send и пише нещо за Securom преди я бях играл но сега незнам защо стана така моля помощ

С каква операционна система си. Пробвай да сложиш съвместимост с някоя друга.. Почти съм сигурен, че от това би могъл да ти се оправи проблема :)

• 1 месец по-късно...

Като цяло играта дори и на 4+ ядрен процесор на максимални настройки, кадрите пак падат до под 24FPS, но и на двуядрен се играе приемливо, на минимални детайли дори може да е гладко.

Аз съм я играл на Е2200 @3Гхз на тези настройки:

Публикувано изображение

че падаше до ~15-17FPS на моменти - да ама все пак беше приемливо.

Със Е8400 @4Гхз я мъчех на тези настройки:

Публикувано изображение

При което пак падаше на моменти до ~15-17FPS, но пак си беше приемливо.

Редактирано от Brujerizmo (преглед на промените)

Здравейте, преди време бях си я свалил и един приятел преди година ми беше казал за 1 пач, който по малко лагва (засича) може ли да ми дадете линк към него, че моето фр го няма, а ми трябва сега благодаря.

Здравейте, преди време бях си я свалил и един приятел преди година ми беше казал за 1 пач, който по малко лагва (засича) може ли да ми дадете линк към него, че моето фр го няма, а ми трябва сега благодаря.

Пачовете са няколко-ето ти един http://thepiratebay.se/torrent/4963515/Grand_Theft_Auto_IV_-_Patch_1.0.4.0 , слагаш крака към него и си готов,но не е сигурно колко по-добре ще ти върви а и може да ти даде грешка като стартираш играта

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.