Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Официална тема /Част ІІ/

Featured Replies

Някой може ли да ми каже как беше инталацията на торента в замунда, който беше 16гб. Изтрили са го. :cool: п.п Готово, но ми иска някъкъв сериел?

Редактирано от diwaka (преглед на промените)

• Отговори 301
  • Прегледи 50,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А в Ballad of Gay Tony с гей ли играеш? :)

Да.

---------------------------------------------------------

1. Искам да ви попитам, защо като си сложа patch 1.0.4.0 не ми тръгва, т.е. като пусна играта ми излиза грешка... ;[ Ако може ми дайте някакъв друг линк към patch-а.

2. Защо като търся в LAN (нали съм с Hamachi)ми показва "1 results found", а пък не ми излиза нищо?

Редактирано от VstR (преглед на промените)

Да.

НЕ!!! Играеш охраната му.

НЕ!!! Играеш охраната му.

Oпа, извинявам се, моя грешка. : )

Епизода с тоя Тони изглежда много по-интересен Там с моторите не можах да го играя до края,не е изобщо интересен,не го играйте

Офф... :@ Сега бях си инсталирал нов пач и сейфовете ми ги няма.. :@ Видях някъде, че се слагат в C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\ , но я нямам тази папка "Local Settings". :@ Edit : Оправих се с Local Settings, но иска XLIVE Wrapper. Сложих го, както беше описано и играта не ми тръгва. Няма грешки, но просто не тръгва.

Редактирано от VstR (преглед на промените)

Абе не знам пачове-мачове ... ама вчера как мазно ме изхвърли (тамън бях си направил гаврата с блогъра и се беше нас*ал). И аз понеже съм забравил да си включа Auto save-a ... земи тия няколко часа назад :) После влезнах, почнах да правя едно по едно там квото бях направил, БУМ! син екран, dumping memory и му теглих една майна :help: Проблема обаче не е в играта, компа ми е за смяна (поне основния хард или най-малко WIN-a). TBoGT е супер яка. Историята е много силна, клубовете, колите, оръжията ... плюс това, че можеш да играш нещо като голф и други такива нови работи супер много разнообразяват играта. Е да, не е много дълга, но аз от 6-7 часа геймплей 3 съм ги прекарал в клуба. Като фен на NYC ... мога да изиграя 15 000 истории в тоя град. Тва с рокерите още преди година като видях първия трейлър казах, че ще е много тъпо ... но и него ще го мина по-натам.

• 2 седмици по-късно...

Изтеглих си GTA 4, инсталирах го и всичко си бе наред но когато влезна да играя започва да засича ама много, наистина много. Windows XP, Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+, Video Card NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB), RAM 4GB. Незнам защо цепи така тая игра. И то в началото си бачка нормално и след 2-3 мин започва да цепи. Кажете къде може да е проблема. :)

Изтеглих си GTA 4, инсталирах го и всичко си бе наред но когато влезна да играя започва да засича ама много, наистина много. Windows XP, Procesor DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+, Video Card NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB), RAM 4GB. Незнам защо цепи така тая игра. И то в началото си бачка нормално и след 2-3 мин започва да цепи. Кажете къде може да е проблема. :)

По принцип съм чувал, че играта, още от предишната четворка, е оптимизирана за четириядрени процесори. Първата GTA IV я играех на Phenom 9950 x4 2600MHz, както виждате, видеото ми не е най, но върви на 1600х1200 и всичко на макс. Вероятно процесора играе важна роля. Видях малко зор с инсталацията на Win7 х64, трябваха ми допълнително 5-6 dll-ла, за да запали, но сега е бетон. Възможно е и при теб да липсва нещо и затова да не върви гладко.

По принцип съм чувал, че играта, още от предишната четворка, е оптимизирана за четириядрени процесори. Първата GTA IV я играех на Phenom 9950 x4 2600MHz, както виждате, видеото ми не е най, но върви на 1600х1200 и всичко на макс. Вероятно процесора играе важна роля. Видях малко зор с инсталацията на Win7 х64, трябваха ми допълнително 5-6 dll-ла, за да запали, но сега е бетон. Възможно е и при теб да липсва нещо и затова да не върви гладко.

Не, по принцип тази игра сече ако е без пачовете, затова има проблем.

Да имате лек за следния проблем? Тегля аз играта , релийза на Razor1911, инсталирам, скипвам регистрацията на Rocksar Social Game Club или нещо такова , цъкам Play чакам 2-3 минути и нищо, все едно нищо не съм правил? Мерси предварително ;) Edit: Оправих го. :(

Редактирано от Moonfall (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Хора аз реших да си истегля играта да видя за к'во става въпрос,малко късно ама преди не можех поради разбираеми технически приини :yanim: .Та свалих играта инсталирах и като натисна плей ми изписва т'ва !

Публикувано изображение

Някой знае ли как да стартирам пустата игра ? :huh:

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Хората четат, преди да направят нещо. Абсолютно съм сигурен, че в коментарите под играта всичко е обяснено от-до. Прочети го, защото версии много, а само ти знаеш коя си изтеглил.

та то има 15 коментара и всички са от сорта на "благодаря" "евала" и ейтакива хаахах

Та то ти ръсиш глупости на всеки 2-ри коментар... - няма кой да отвори речника малко да провери какво пише на грешката и да се сети да си преинсталира RSC-a...

Какъв ти е проблема пък на теб ? Не ми пука каква е грешката вече защото играта я няма вече ама мерси все пак :biggrin:

Става дума за пиратската версия,дали може да се играе в мулти,без да изисква лиценз.Тоест нещо като SAMP,ако има де. Мерси предварително.

Става дума за пиратската версия,дали може да се играе в мулти,без да изисква лиценз.Тоест нещо като SAMP,ако има де.

Мерси предварително.

Може, сложно е, но според правилата на форума не мога много, много да говоря за това. Направо в гугъл пиши "GTA IV Razor1911 multiplayer".

• 4 седмици по-късно...

Здравейте всички. Реших да изтегля играта и да видя какво представлява , но имам следния проблем. Играта зачича доста и се играе малко трудно. Конфигурацията ми е следната : Windows 7 - 32 бита Видео карта - ATI Radeon HD 4600 Series Процесор - Pentium® Dual Core CPU E6300 2.80 GHz RAM - 2 GB Мисля че покривам изискванията но , явно има някакъв проблем. Някакви идей?

Малко рам, слаб процесор (за тази игра) и слаба видео картата (ако е не е с DDR3 даже пада в графата прекалено слаба). :blink:

Публикувано изображение

Проблемът са тези трептящи "точки", ако мога така да ги нарека. При обикновенната GTA IV го нямаще това, но сега е налице. Имате ли някакви идеи, къде може да е проблема. Драйвъра на видео картата ми е 191.07 :rolleyes:

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.