Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Официална тема /Част ІІ/

Featured Replies

а само да попитам как да си опрая бъга със сградите щот нямам нито една сграда сичко невидимо :cool: и кат си направя Wndows Live accaunt ми иска CD KEY За играта

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 301
  • Прегледи 50,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем с играта - купих си я на оригинал, инсталирах си я и играх - нямаше проблеми!На следващият ден сложих най-новия пач и пак си пускам играта и играя 20 мин. нормално, а после започва много да лаги, това се случва и на Low, Medium, High и всякакви други детайли.

Имам проблем с играта - купих си я на оригинал, инсталирах си я и играх - нямаше проблеми!На следващият ден сложих най-новия пач и пак си пускам играта и играя 20 мин. нормално, а после започва много да лаги, това се случва и на Low, Medium, High и всякакви други детайли.

Ех, кофти, Ивчо... :top secret: Начи ше ми прайш подарък за Коледа а? Публикувано изображение

При мен проблема е следния: С уин7 сам и като я инсталирам, слагам уин лайв обче няма опция за офлайн ацц както преди ... ??? П.П И на уин7 много насича, тоест прекъсва, защо така. Четох за някав пач 1.0.4.0 ама незнам от каде да го изтегля....

При мен проблема е следния: С уин7 сам и като я инсталирам, слагам уин лайв обче няма опция за офлайн ацц както преди ... ???

П.П И на уин7 много насича, тоест прекъсва, защо така. Четох за някав пач 1.0.4.0 ама незнам от каде да го изтегля....

Заповедай...

Човека искаше пач 1.0.4.0 не 1.0.5.0 отностно пача, и аз имам проблема с лагването. Сложих 1.0.4.0 пача и проблема се оправи, но се появи друг проблем не мога да влизам в никакви мисии. Провах 1.0.5.0 пача,но ми показа, че потдържа само 1,3 - 1,4 пачове. Относно линка за сваляне не мога да ти дам защото е забранено.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от MonKa7a3 (преглед на промените)

Така де, но има ли решение на проблема, защото ми върви ПЕРФЕКТНО 30 минути ама после започва да сече яко, пишете на ЛС ако ще давате пачове.

За жалост още не съм намерил решение,ако някой е намерил може да помогне. Благодаря :)

Еха, каква радост, продължава да си лаги (даже понякога с пускането на играта (тоест лоудването), писах на глу*аците от R* и вижте какво ми отговориха :

Sorry for your problem, but we can't fix this now, you should wait 3 months for the next patch, then we will try to fix this, again - sorry.

Йееее и да ги чакам, защото са мързели и не можаха да пуснат такъв фикс с предишните пачове (пуснаха 1.0.4.0, но и той не оправя проблема).Ами как очакват да няма пиратство - купил си игра за 100 лв. и чакаш 3 месеца да ти оправят проблема.

Човека искаше пач 1.0.4.0 не 1.0.5.0 отностно пача, и аз имам проблема с лагването. Сложих 1.0.4.0 пача и проблема се оправи, но се появи друг проблем не мога да влизам в никакви мисии. Провах 1.0.5.0 пача,но ми показа, че потдържа само 1,3 - 1,4 пачове. Относно линка за сваляне не мога да ти дам защото е забранено.

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Ми ако мислиш, че 1.0.0.4 го оправя... То си пише, че оправя само мултито тоя пач. А 1.0.0.5 съдържа всички останали промени в него, тъй че не ми мрънкай.

И на мене ми лагваше, ама сега с GTX260 и 1.0.0.5 си бича айляка...

Кой знае от какво ви е проблема...

реших да драсна и аз

така аз играх гта-то още като излезе в миналата тема писах повече та след като я превартях спрях да я играя сега сам се решил да си упреидна малко видеото

та в момента съм с Публикувано изображение

ше сложа тая и изкам да питам как ше ми варви понеже сам се навил да я купя за да цъкам и мулти плеар

реших да драсна и аз

така аз играх гта-то още като излезе в миналата тема писах повече та след като я превартях спрях да я играя сега сам се решил да си упреидна малко видеото

та в момента съм с Публикувано изображение

ше сложа тая и изкам да питам как ше ми варви понеже сам се навил да я купя за да цъкам и мулти плеар

ИГРАТА НЕ ИСКА ВИДЕО

Видео като мойто от подписа,но 1гб е напълно достатъчно за макс играене.Защото и с 512мб видео се играе обаче като направч хака да ми отвори най-високите настройки и не ми достига видео памет и по-бавно зарежда текстурите.Това видео е по-слабо от мойто,но ако толкова си зарибен по тая игра,която само тя има такова изискване за видео памет и проц. вземи това видео и 4 ядрен процесор.Тогава ще можеш да я играеш добре

преинсталирах играта, отново ми забиваше но успях да стигна до една мисия, обаче и без 1.4 пача пак не мога да влизам в мисиите. И нищо друго не мога да правя, нито игри нито да ида в интернет кафе. В посочения сайт по горе няма такива проблеми и фиксове. :yanim:

Здравейте! Нормално ли е дори на минимум играта да ми сече?!? Phenom II X2 545 2 GB Ram 4770 512 MB? А гледам разни клипове в youtube http://www.youtube.c...gLNBzomEsY&NR=1 я подкарват със същите параметри. Как става тоя фокус? Edit: то се е видяло че няма да мога да я играя, ма даже на 800 x 600 всичко на low сече като за световно...

Здравейте! Нормално ли е дори на минимум играта да ми сече?!? Phenom II X2 545 2 GB Ram 4770 512 MB?

А гледам разни клипове в youtube http://www.youtube.c...gLNBzomEsY&NR=1 я подкарват със същите параметри. Как става тоя фокус?

Edit: то се е видяло че няма да мога да я играя, ма даже на 800 x 600 всичко на low сече като за световно...

ИМа си пачове за тая работа пич!

Как да си подкараме GTA IV и да играем на нея без проблеми?

Правя това мнение с цел да не да се претърсват 150 и кусур страници, а всичко това да е в 1 пост и да се намира по-лесно!

Стъпка 1:

Първо трябва да проверите дали играта ще ви тръгне от ТУК!

Стъпка 2:

Изтегляте си играта от кой да е тракер, но според мен, най-добре е от ТУК(иска регистрация!!!).

Стъпка 3:

Следвате инструкцийте за инсталация.Ако сте изтеглили горепосочения торент те са:

0. Инсталирайте Service Pack 3 за Windows XP или Service Pack 1 за Vista ако ги нямате!

1. Изпечете на диск или маунтнете с Daemon Tools.

3. Инсталирайте играта, както и Rockstar social club и xlive.

4. Копирайте крака от DVD1 в инсталационната папка.

5. Стартирайте играта, когато ви поиска да се логнете в Rockstar Social Club натиснете Skip.

6. Когато ви поиска, изтеглете и инсталирайте Xlive update-а.

7. Стартирайте играта.

7. Натиснете Home бутона и създайте нов Xlive Offline Account.

8. Играйте!

Стъпка 4:

Инсталирате играта си и си слагате крака в торента, но според мен най-читав е на DarkC0de - можете да го намерите в Интернет.

Забележка: за най-добра и оптимална графика трябва да сте с инсталирани най-нови драйвъри за видео-картите си!

nVidia

ATi

Стъпка 5:

Рестартирате системата си.Сега трябва да си сложите най-новите пачове за играта.Ето и линкове за тях:

GTA IV Patch 1

GTA IV Patch 2

GTA IV Patch 3

GTA IV Patch 4

Стъпка 6:

НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ!!!

При повече проблеми или нужда от информация: клик, клик..

• 3 седмици по-късно...

Незнам,но на мен играта си ми върви перфектно без лаг или нещо подбно.Конфигурацията ми е CPU:AMD athlon x2 4400+ RAM:2gb 667mhz Video:9800 gt 512mb със най новия пач съм днес ъпдейтнах и пак нямам проблеми.Иначе играта е УНИКАЛНА :whist:

Такаа.. Значи имам следния проблем. Наложи ми се да си преинсталирам компютъра и сега когато пусна GTA IV ми иска да се log-на в Games For Windows Live (аз имам профил от преди преинсталацията и всичко си беше ОК). Пиша си потребителското име и паролата и ми иска product key, за да свали профила, а аз нямам такъв key и сега не мога да сейвам и е много тъпо. Пробвах да си направя нов профил и пак ми иска тоя тъп product key. Някой да има идея как мога да се справя с тоз тъп проблем??? :whist:

Благодаря предварително!

Супер просто е:

1.Пропускаш логването в RSK (Rockstar Social Club).

2.Правиш си нова регистрация от Make an offline profile или нещо такова и ще можеш да сейфаш!

Ей го, то даже Рокстар са ти показаликак става...

Супер просто е:

1.Пропускаш логването в RSK (Rockstar Social Club).

2.Правиш си нова регистрация от Make an offline profile или нещо такова и ще можеш да сейфаш!

Ей го, то даже Рокстар са ти показаликак става...

Благодаря за walkthrough-та аз просто не сам видял от къде се прави offline account.

Редактирано от DesTruCtiveBs (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте търся работещ сейф за GTA IV. Ако може да не е от интернет някаде намерен.Ако има някой моля да ми помогне. Може ли някой който е на около 30 % да ми качи тук сейфовете му. Просто ми трябват 2-те папки Rockstar Games и XLive . Пробвах над 20 сейфа и всеки един не работи. Инсталирах си версията на RazoR не съм слагал пачове ако има някой като мен просто ще съм му мн благодарен ако ми ослужи с неговия сейф

Здравейте търся работещ сейф за GTA IV.

Ако може да не е от интернет някаде намерен.Ако има някой моля да ми помогне.

Може ли някой който е на около 30 % да ми качи тук сейфовете му.

Просто ми трябват 2-те папки Rockstar Games и XLive .

Пробвах над 20 сейфа и всеки един не работи.

Инсталирах си версията на RazoR не съм слагал пачове ако има някой като мен просто ще съм му мн благодарен ако ми ослужи с неговия сейф

Тя как ти тръгва изобщо..аз като сложих сейф и заместих xlive.dll не ми тръгна,и аз не знам защо така...

Попринцип има някакви затруднения на тая игра.

И има бъг-напиши код за хеликоптера и отиди до моста с келикоптера део се минава за другяи град.Но се извиси на високо.

Виж как,въпреки,че не си го минал се пуска движение,все едно си минал всички мисии.Обаче като слезеш надолу....движение нямаима само полицейска блокада :angry:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте имам един малък проблем понеже си бях сложил Winter Mod и вече ми писна реших да си сложа оригиналните файлове сложих ги но по моя грешка изтрих папката maps тази която се намира в Grand Theft Auto IV\common\data и не мога да вляза в safehouse в един от градовете ;) та ако някой качи папката ще съм му благодарен. Edit:Всичко е оправено :biggrin:

Редактирано от TonIC_ (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам GTA IV и използвам Spark IV за добавяне на коли , но след като добавя някоя игра след това играта не иска да тръгва.Правя всичко както пише в readme-то - дори игледах клипчета как става и всичко си правя както трябва , но след като добавя някоя кола играта не иска да тръгва.И искам да попитам дали това е от играта , Spark IV или от самия мод за кола !!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.