Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Измерете коя религия би ви подхождала най-много!

Featured Replies

Религиометър ще ви покаже коя религия съответсва на вашия мироглед.И понеже при мен се получи интересен резултат, за сега няма да го побликувам.Нямам представа доколко е точен теста, но определено е интересен.

П.П. теста е на руски.

• Отговори 77
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Атеист - нормално за морален човек за какъвто се смятам.

Агностицизъм - 82% Агностицизъм е възгледа, че съществуването на Бог е невъзможно да се разбере или да се докаже. Думата „агностик” в същността си означава „без знанието”. Агностицизмът е по-интелектуално правдивата форма на атеизъм. Атеизмът твърди, че Бог не съществува – абсолютна позиция. Агностицизмът твърди, че съществуването на Бог не може да бъде доказано или недоказано – че е невъзможно да се знае дали Бог съществува. В това си схващане агностицизмът е прав. Съществуването на Бог не може да бъде емпирично доказано или опровергано. Агностицизмът в основата си е нежелание да се вземе решение за или против съществуването на Бог. Той е позиция на „идеалната среда”. Теистите вярват, че Бог съществува. Атеистите вярват, че Бог не съществува. Агностиците вярват, че ние не трябва да вярваме или не вярваме в съществуването на Бог – защото е невъзможно да се разбере това така или иначе.

Иудаизм: 50%

Буддизм: 50%

Агностицизм: 82%

Атеизм: 70%

Христианство: 22%

Сатанизм: 92%

Ислам: 47%

Язычество: 64%

Индуизм: 22%

Ваши убеждения наиболее точно соответствуют убеждениям сатанистов. Прежде, чем ужаснуться и закричать от ужаса, исследуйте, что же представляет собой сатанизм. Большинство сатанистов не убивают кошек и не разрушают могил, к тому же, они на самом деле не верят в существование Сатаны как личности. Философия сатанизма обычно концентрируется на саморазвитии человека, а не на посвящении себя служению какому-то богу или богам. Сатанисты не признают внешние моральные законы, якобы данные нам свыше.

Край, разконспирираха ме :)

Вярно си е, признавам без много бой....

• Автор

Агностицизъм - 82%

Агностицизъм е възгледа, че съществуването на Бог е невъзможно да се разбере или да се докаже. Думата „агностик” в същността си означава „без знанието”. Агностицизмът е по-интелектуално правдивата форма на атеизъм. Атеизмът твърди, че Бог не съществува – абсолютна позиция. Агностицизмът твърди, че съществуването на Бог не може да бъде доказано или недоказано – че е невъзможно да се знае дали Бог съществува. В това си схващане агностицизмът е прав. Съществуването на Бог не може да бъде емпирично доказано или опровергано.

Агностицизмът в основата си е нежелание да се вземе решение за или против съществуването на Бог. Той е позиция на „идеалната среда”. Теистите вярват, че Бог съществува. Атеистите вярват, че Бог не съществува. Агностиците вярват, че ние не трябва да вярваме или не вярваме в съществуването на Бог – защото е невъзможно да се разбере това така или иначе.

Следващата стъпка е неверометъра.

Там резултата ми е следния:

агностик-75%

войнстващ атеист-33%

теист-17%

апатеист-50%

научен атеист-42%

озлобен атеист-25%

Съжалявам че не запазих тия резултати в текстови файл и се налага да ги преписвам.:)

Според теста, не съм от "Стария континент", а пътувам към него.

• Автор

Иудаизм: 50%

Буддизм: 50%

Агностицизм: 82%

Атеизм: 70%

Христианство: 22%

Сатанизм: 92%

Ислам: 47%

Язычество: 64%

Индуизм: 22%

Ваши убеждения наиболее точно соответствуют убеждениям сатанистов. Прежде, чем ужаснуться и закричать от ужаса, исследуйте, что же представляет собой сатанизм. Большинство сатанистов не убивают кошек и не разрушают могил, к тому же, они на самом деле не верят в существование Сатаны как личности. Философия сатанизма обычно концентрируется на саморазвитии человека, а не на посвящении себя служению какому-то богу или богам. Сатанисты не признают внешние моральные законы, якобы данные нам свыше.

Край, разконспирираха ме :whist:

Вярно си е, признавам без много бой....

Ха-ха-ха! Сатанистите са си готини хора- вид атеисти.Мойте убеждения не съответстват на сатанизма, но процента ми сатанизъм е точно колкото твоя.Така че споко. :)

Ха-ха-ха! Сатанистите са си готини хора- вид атеисти.Мойте убеждения не съответстват на сатанизма, но процента ми сатанизъм е точно колкото твоя.Така че споко. :)

7 няма нищо общо с 92%.

Пак си объркал сметките май :whist:

• Автор

7 няма нищо общо с 92%.

Пак си объркал сметките май :whist:

Не знам за какви сметки говориш, че да съм ги объркал.Това са резултатите които се получиха, нито съм измислил аз теста нито нещо съм смятал.Ако намекваш за други разговори, грешката е изцяло твоя. :)

И не правя никави провокации, а се опитвам да съживя малко форума, че съвсем заспа.;)

Кени, пусни си резултата от неверометъра , ако не се е получил и там интересен резултат.;)

Не знам за какви сметки говориш, че да съм ги объркал.Това са резултатите които се получиха, нито съм измислил аз теста нито нещо съм смятал.Ако намекваш за други разговори, грешката е изцяло твоя. :cool:

И не правя никави провокации, а се опитвам да съживя малко форума, че съвсем заспа.;)

Кени, пусни си резултата от неверометъра , ако не се е получил и там интересен резултат.;)

Не каза ли първо нещо за брой постове, публикуване, най-висок процент ?

Идеята да будиш мечка посред зимен сън не е много добра :)

# Иудаизм: 56%

# Буддизм: 20%

# Агностицизм: 57%

# Атеизм: 70%

# Христианство: 19%

# Сатанизм: 100%

# Ислам: 50%

# Язычество: 57%

# Индуизм: 25%

Ссылки на русскоязычные ресурсы, которым могут вас заинтересовать:

Black Fire Pandemonium

:cool:

Иудаизм: 55%

Буддизм: 53%

Агностицизм: 79%

Атеизм: 90%

Христианство: 28%

Сатанизм: 83%

Ислам: 36%

Язычество: 71%

Индуизм: 13%

Че съм атеист, знаех го и преди да мина през теста, но изброените религии, към които се оказа, че имам уклон почти ме шокираха с количеството си. Е, езичеството как да е ще преглътна, все пак ние сме си номади, или поне така казват, но останалите...

Успокоих се чак когато прочетох текста по-надолу:

...Пожалуйста, не забывай, что религиометр не определяет твою религию, а лишь показывает совместимость с теми или иными религиями/учениями!...

• Автор

:eek:

;) ;) :wors: :wors: :wors: :wors: Първия шампион е Mistress Linda! Линда трябва да се запознаваш с евентуалната си религия виждам по учудването ти. :cool: Но твоята задача е сравнително лесна.

Не каза ли първо нещо за брой постове, публикуване, най-висок процент ?

Идеята да будиш мечка посред зимен сън не е много добра :)

Зимата си отива вече, мечките са отдавна будни. :)

;) ;) :wors: :wors: :wors: :wors: Първия шампион е Mistress Linda! Линда трябва да се запознаваш с евентуалната си религия виждам по учудването ти. :) Но твоята задача е сравнително лесна.

Философия сатанизма обычно концентрируется на саморазвитии человека, а не на посвящении себя служению какому-то богу или богам. Сатанисты не признают внешние моральные законы, якобы данные нам свыше.

това определение в пълна сила се отнася за мен :eek:

иначе винаги съм била атеистка, но явно нещата са по-различни. Ще прочета за сатанизма, и благодаря на Нео за теста :cool:

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

:)

:cool:

# Иудаизм: 44%

# Атеизм: 100%

Вы - атеист, хотя вы наверняка и сами знаете об этом. В атеизме существуют два основных направления - "позитивный атеизм", представители которого уверены, что бога не существует, и "слабый атеизм", представители которого, хотя и не верят в существования бога, не отрицают, что он может на самом деле существовать. Последние полагают, что поскольку доказательств существования бога нет, следую принципам "бритвы Оккама" удобней считать, что бога нет, пока не доказано обратно. Таких атеистов часто называют агностиками.

# Христианство: 25%

# Сатанизм: 83%

# Язычество: 29%

# Индуизм: 13%

Какво са атеистите?Може да не е точен защото не разбирам почти нищо от руски и използвах гугъл...

Какво са атеистите?Може да не е точен защото не разбирам почти нищо от руски и използвах гугъл...

Вярващите в бог Атей се наричат атеисти.

Моля!Аз не вярвам във нито един бог!!!Луди!!!

Агностицизм: 89%

Хмммм.... Публикувано изображение

Знаех си, че сме от една порода :cool:

А от "неверометъра" ( баси името дето са изпраскали) , резултатът ми е :

НЕВЕРОМЕР

Тест определил, что наиболее близким для вас типажом является:

Агностик: 67%

Агностики серьезно рассматривают возможность того, что они неправы в своем решении относительно существования или несуществования бога. Они скептичны до умопомрачения, при этом чаще всего не смеют полностью отбрасывать даже самые нелепые доказательства.

Остальные типажи:

Воинствующий атеист: 50%

Теист: 58%

Апатеист (равнодушный атеист): 42%

Духовный атеист: 25%

Научный атеист: 58%

Озлобленный атеист: 17%

Пройти тест!

# Иудаизм: 44%

# Атеизм: 100%

Вы - атеист, хотя вы наверняка и сами знаете об этом. В атеизме существуют два основных направления - "позитивный атеизм", представители которого уверены, что бога не существует, и "слабый атеизм", представители которого, хотя и не верят в существования бога, не отрицают, что он может на самом деле существовать. Последние полагают, что поскольку доказательств существования бога нет, следую принципам "бритвы Оккама" удобней считать, что бога нет, пока не доказано обратно. Таких атеистов часто называют агностиками.

# Христианство: 25%

# Сатанизм: 83%

# Язычество: 29%

# Индуизм: 13%

атеизъм

Вярващите в бог Атей се наричат атеисти.

глупости :cool:

Я ми кажи тогава как попълни теста, след като не разбираш руски ? :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.