Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки

Featured Replies

Понеже в друга тема стана въпрос за това кой какво и къде е снимал реших да направя тази тема която не съм сигурен дали е точно за тук.Моля ако някой прецени че не е да я премести.

Почвам аз,ТОВА са снимки снимани в Гърция и Атон през 2004 година с фотоапарат Практика(аналогов) с обикновен обектив и без светкавица.ТОВА са снимани от тъста ми в Гърция с фотоапарат Фотоклип DM334.Снимки от МЕТЕОРА(Гърция)ТУРЦИЯ и ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА в София през последното лято и есента с фотоапарат Konica Minolta Dimage Z2 без допълнителна обработка(само са смалени за да ги кача).

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 128,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук

съм сложил само 5 снимки

които са добри :wors:

другите са от купони и не са за показване :):P

твоите иначе да добри :wors:

И аз снимам от скоро, имам доста снимки, но сега ще постна тези,

с които най-много се гордея първа е тази малка нощна лампа и тази на Петро-Павловсия манастир

Поздравления за прекрасната богата колекция от снимки, които предоставиха dragozow и ivanmar!

а ей тукачка има още мои снимки който има желание може да ги доразгледа ;)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• Автор

@varvarinata,наистина трябва да се гордееш със снимката на лампата.Много е хубава а пък манастира изглежда някак си тъжен,може би заради цветовия режим в който си снимала.

Варварината, при теб наистина си личи, че е пипнато от ръка и гледано от око на графичен дизайнер Публикувано изображение и green touch и in the night... мнооого ми харесват

Ето съвсем случайни снимки, които се получиха що-годе прилично Публикувано изображение другото лято ще се старая повече

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

тези са правени през стъклото на колата в движение и са шумни Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Страхотна тема! И също така много хубави снимки до момента. :P

Ето и нещо от мен тук :)

:)

Вече не знам коя от вас да викна да снима на сватбата ми :P

Въй, аз пък с моята камера...няма как да поствам филмчета. За да са малки ще влоша много качеството Публикувано изображение Остава да си ги нося с мене и като се виждаме да ви ги пускам Публикувано изображение

arti браво и на теб :P Харесва ми първата и последната снимка. На първата миличкия гларус си го хванала страхотно как плува, а на последната небето и облаците са вълшебни! Публикувано изображение

А за госпожица фотографката Destiny няма смисъл да коментирам оставям го на вас, че ние си знаем и дупките на гащите :) хах шигитка

:)

Вече не знам коя от вас да викна да снима на сватбата ми ;)

Въй, аз пък с моята камера...няма как да поствам филмчета. За да са малки ще влоша много качеството Публикувано изображение  Остава да си ги нося с мене и като се виждаме да ви ги пускам Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

:P Юначе, колкото повече фотографи на сватбата ти, толкова по-добре!

Въпроса е кога е тя... ;) , че да сме готови!

Редактирано от Destiny (преглед на промените)

Ето ТУК има малко снимки от мен. Не са много, не са обработвани, не са много добри, но това е от мен;) Надявам се по-нататък да имам още:wors:

:jeer:

Вече не знам коя от вас да викна да снима на сватбата ми :yanim:

Въй, аз пък с моята камера...няма как да поствам филмчета. За да са малки ще влоша много качеството Публикувано изображение  Остава да си ги нося с мене и като се виждаме да ви ги пускам Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

:offtopic_s:

Аз понеже нямам нито камера, нито хубав фотоапарат можеш да ме вземеш да бия ТУПАНЯ :wors:

Спешно ми трябва снимката. ако някой може да помага.PLS. :wors::):wors:

За Klio_didi от Neuton Gimic :

Това е 10-тият ти пост, от който махам 4-ки и 6-ци! Моля, запомни следната зависимост:

4 = ч

6 = ш

6t = щ

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

Разгледай тези (има оригинали, реставриран вариант, копие, което е много чисто...):

http://forum.vbios.com/gallery/data/533/2Last_Supper.jpg

http://www.wga.hu/art/l/leonardo/03/4lastsu2.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:The_Las...er_Da_Vinci.jpg

http://www.mystudios.com/art/italian/davin...upper-1498.html

Някой може ли да ми каже кой е Юда. Бяха ми казали, че човек без да знае кой е веднага си спирал погледа на него ... аз имам прдположение...

Като допълнение на казаното до тук:

Тук има снимки на Тайната Вечеря.

Публикувано изображение - оригиналът

Публикувано изображение - копието

Юда

иначе намерих това като информация за апостолите:

отляво надясно:

- Вартоломей (Bartholomaeus - Вартоломей? Бар=син, Толомей=Птолемей - египетско име, син на Птолемей?)

- Яков младши (Jacobus II, James II, James son of Alphaeus- Джеймс син на Алфеус)

- Андрей (Andreas, Andrew)

- Юда Искариотски (Judas, Judas Iscariot)

- Петър (Petrus, Peter)

- Йоан (Joannes, John)

- Исус Христос ( Jesus Christus, Jesus Christ )

- Тома (Thomas, Thomas)

- Яков Старши (Jacobus I, James I, James son of Zebedee - Джеймс син на Зебедее)

- Филип (Philipus, Philip)

- Матей (Matthaeus, Matthew)

- Юда син на Яков (Тадеуш? - Thaddaeus Thaddeus,a.k.a. Judas not Iscariot or Judas the son of James )

- Симон Зилот -( Simon, a.k.a., Simon the Zealot)

Мдам , същия ... гледа лукаво и се задява с някаква жена ... не го е срам :clap:

По принцип трябва да има 13 апостоли мъже,но има предположения ,че жената

отляво на христос е Мария Магдалена ,която била жена на Христос. Има книги по този въпрос, но доколко са истина не мога да кажа. Все пак вие решете дали това е жена или не, но мисля, че всчики сме на едно мнение. Публикувано изображение

впрочем благодаря на всички за помоща, спасихте ми живота. Имам да ви черпя. :computer2::):down:

Редактирано от mireto (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Мои снимки ще намерите тук.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Ето няколко от слънчева Македония и по конкретно Охрид където бях през празниците:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Който иска да види останалите да цъкне тук

• 2 седмици по-късно...

Опссс, тази тема съвсем не я забелязох, за което се извинявам :)

Публикувано изображение Стокхолм - един прекрасен град.

Публикувано изображение

Навсякаде където виждате бял цвят, това е замръзнала вода.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ето от миналата седмица в Зоологическата градина(пак):

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

Снимки от остров Тасос от последния уикенд със Fuji Finepix S5200(5.2 megapixel,10x optical zoom).

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

Останалите тука

• 7 месеца по-късно...

Търся снимки на вътрешността на паметника на Бузлуджа, преди да бъде зверски разрушен и ограбен. За съжаление не съм имал никога възможността да го посетя докато функционираше. Това което видях и снимах на 25.05.2007 г. ме накара да се замисля много сериозно колко нормални хора са останали да живеят в България. Как е възможно нещо в което са вложени толкова много средства и труд да бъде така зверски съсипано, вместо сега да се изпозва като рядко срещана туристическа атракция? Само глупаците унищожават историческото минало.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.