Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интересни случки, спам, БИРА и празни приказки на тема "защита" V2.0

Featured Replies

Връзка към оригиналната тема(V1.0)

Баси трябва ли да ти се подмазвам че да пиша тук ? Понеже всички сме били комлексари та затова питам .

• Автор

Баси трябва ли да ти се подмазвам че да пиша тук ?

Понеже всички сме били комлексари та затова питам .

Публикувано изображение

С премахването на Михнев като модератор тоя подфорум загуби страшно много . Нищо че той го е поискал аз заставам зад него и искам отново да е такъв .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

С премахването на Михнев като модератор тоя подфорум загуби страшно много . Нищо че той го е поискал аз заставам зад него и искам отново да е такъв .

Аз също искам,..ако Михнев пак е самият себе си, защото сега е "изгубен в..."(Lost in...), само той и близките му знаят защо!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Аз също много го уважавам и искам да се върне.

Разбираше си от нещата в раздела. Дано размисли някой ден...иначе ще му дърпам ушите като го видя на по бира.

Форума много опустял... михнев верно ли не е модератор вече?

Глобални =>> Михнев го върнете,но първо го и чуйте - това е волята на тези които пишат във форума. Предлагам пълна реабилитация на всички които са блокирани и да им се режат канчетата директно тук. Блокирането им е неефективно,пък и виждам,че има двоен аршин. Някои клонинги си пишат и никой не ги забелязва,други ги бастисват. Що тъй?

Модераторите не правят форума,а потребителите. Това е моето мнение.

Накрая ще има само форум и Глобални.Потребители йок,натам е тръгнало май.

Какво имаш впредвид...?Да не би глобалните да са спрели правата на Мишо...казвам Мишо щото и на мен ми е приятел и се знаем от много години...!Правата му на модератор са спрени по негово желание...причини негови,лични...Не създавайте някъква интрига без да знаете за какво става въпрос...!Поздрави и лека вечер..!

icotonev,не създавайте интрига като не знаете за какво става въпрос (то за вас е типично май),това имах ПРЕДВИД:

........Предлагам пълна реабилитация на всички които са блокирани и да им се режат канчетата директно тук. Блокирането им е неефективно,пък и виждам,че има двоен аршин. Някои клонинги си пишат и никой не ги забелязва,други ги бастисват. Що тъй?

За мен ...ти чуваш ли се какви ги говориш ..а..?Нито съм ти на възраста ,нито ти си ми на годините за да ми държиш сметка ..Някога някой да е видял да пиша и да се намесвам някъде...и да говоря против някои...Ти за какъв се мислиш....че да ме обиждаш по този начин...За интригант ли ме вземаш....?Просто не си ми на нивото за да ми държиш сметка..!Ясно ли ти е...?

Излиза,че всички ние (в това число и аз) дето хал хабер не отбираме просто трябва да си мълчим и тва е. С това блокиране на акаунти до къде може да се стигне? Като ми блокирате дори мак адреса на мене или друг например какво ще спечелите? Един празен форум. Не мисля,че това е смисълът и начина. Знам,че мнения на модератори не се обсъждат,но знам и че само с модератори няма форум.

Поздрави и нищо лично към никой. Просто казвам това което всеки си мисли. Нали съм си диване...

Ще започна настоящето свое изказване с няколко въпроса към екипа на форума и с един призив!

Странна работа! Не мога да приема, че интелигентни хора, за каквито се мислим, могат да поддържат подобна кауза!

.Г-да Модератори ,помислете върху следните въпроси:

1. Каква е истинската цел за блокираните български IP адреси?

2.Какво печели форума от това блокиране и какво губи най-вече?

2.Защо постоянно трябва да очаквате да ви слугуват потребителите ?

3. Защо приемате всичко във форума за ваша собственост и искате всичко да е по ваш вкус?

Замислете се! Призива ми към вас като екип,е : "Свалете блокировката на всички IP адреси от България"

С уважение lost in

Колеги,кажете си мението по горните въпроси.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз моето мнение го казах.Поздрави.

Може би да е интересно...да игнорираш SuperAnti... подобно АВАСТ петица...финални версии-реално Бета. Трябва да се изчака няколко месеца за реален финал на Суперата! :P При тотален срив спрямо Малуербитес... нищо,че сканира едновременно в 3 директории... няма качество - само бързина.

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Ти си перфекционист и тука се имаш за най-важния.Това е мания.Както и слабостта ти към Касперски.

Надявам се този път осъзнаваш какво говориш и няма после да се извиняваш.

Приятен ден.

пп. И за в бъдеще не ме цитирай и намеквай разни измислици. Ясен ли съм?

• Автор

Значи, колеги, да си го признаем и да свършим по тази част на въпроса. Всички хора си имат някакви мании, та ако ще да са обикновени хобита. Точка. Дайте сега по темата, ако не Ви е ясно какво да пишете и поствате в нея - прочетете заглавието...

Надявам се този път осъзнаваш какво говориш и няма после да се извиняваш.

Приятен ден.

пп. И за в бъдеще не ме цитирай и намеквай разни измислици. Ясен ли съм?

Не защото аз съм лошото момче на Калдата.Не можеш да ми заповядваш.Ясен ли съм!За Касперски дано фалират.Съжалявам,че ти се извиних.Отменям си думите. :)

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Значи, колеги, да си го признаем и да свършим по тази част на въпроса. Всички хора си имат някакви мании, та ако ще да са обикновени хобита. Точка.

Дайте сега по темата, ако не Ви е ясно какво да пишете и поствате в нея - прочетете заглавието...

Не ми е понятно заглавието.Би ли разяснил?
  • Автор

Не ми е понятно заглавието.Би ли разяснил?

Темата е да се майтапим в нея не да ревем. Ако искаш да ревеш ето тук в този раздел.

Ако много ревеш следва да си в този раздел.

Ако и обиждаш и правиш други нарушения отиваш в тази важна тема по задължение, от 3 дни до живот - зависи...

Това по-горе с клонингите е много интересно! Пък и когато забраниш достъп или банн...се обосноваваш в съответния раздел! С обявени причини... Вече попитах Ваш колега...но ме отпрати към Администратор. Всичко друго говори лошо за модерирането...или поне на тези,които не о б я в я в а т решенията си в раздела за целта! ------------------------------------------------------------------------- Блокираха ник Alain Delon...преди 2 месеца без обосновка и публикуване модераторско решение ...нито причини!

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Темата е да се майтапим в нея не да ревем. Ако искаш да ревеш ето тук в този раздел.

Ако много ревеш следва да си в този раздел.

Ако и обиждаш и правиш други нарушения отиваш в тази важна тема по задължение, от 3 дни до живот - зависи...

И какво ще спечели форума като ме блокира до живот?И реално можеш да се регнеш с друг ник,друго IP.

И какво ще спечели форума като ме блокира до живот?И реално можеш да се регнеш с друг ник,друго IP.

Издават те бисквитките кой си , от къде си ако ще и през хиляда проксита да си се регнал , и ти блокират профила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.