Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся превод на TuneUp Utilities 2007

Featured Replies

Търся превод на TuneUp Utilities 2007. Ако някой го има ще съм му благодарен да го сподели. :wors:

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

• Отговори 88
  • Прегледи 25,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Търся превод на TuneUp Utilities 2007. Ако някой го има ще съм му благодарен да го сподели. :sobbing:

Има само русификатор, който е перфектен: http://soft.winsov.ru/russofiles/10387/rus...2007v601255.rar

:help wanted3:

• 4 седмици по-късно...
  • Автор
Има само русификатор, който е перфектен: http://soft.winsov.ru/russofiles/10387/rus...2007v601255.rar

:hush:

Фаилът не съществува или поне не на този адрес!

оригиналния превод на руски го има на този адрес но при опит за теглене дават линк който важи само вашия ИП адрес.

По тази причина има шанс форума да се напъни постове с линкове и постове за опровержения.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Загруженные файлы:

TuneUp_Utilities_2007_version_6.0.1255.0_Rusifikator.exe 845.4 Kбайт

--------------------------------------------------------------------------------

Доступ по FTP:

Для загрузки большого количества файлов или файлов размером более 5 Мбайт на сервер, рекомендуем использовать доступ по FTP к созданной интернет коробке.

Доступ по FTP открыт в течение 24 часов.

сервер: ftp.ibox.org.ua

логин: f48178

пароль: SdUD36Y7

ftp://f48178:SdUD36Y7@

и да почерпиш.. :*

Редактирано от tigertron
Не пиши с 4-ки! (преглед на промените)

Не мога да схвана как се сваля. Цъкам на връзката и после нищо не се получава. Не иска потребител нито парола.

Русификатора работи перфектно !!!!!!!!!!!!!

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Няма , но има много добър русификатор ! виж във форума !

Скъпи ми приятелю,при мен русификатора проработи от раз ! Явно проблема е при теб и при правилното му инсталиране ! При версия 2007 няма никакъв проблем !

Четеш това , което е написано в readme и всичко би трябвало да е наред ! Аз го правих преди половин година и съм забравил точните стъпки ! Принципно русификатора е патч и след неговото стартиране се следват инструкциите , рестартира се програмата и това е !

Обърнах половината НЕТ за превод но не попаднах на такъв.Ще се радвам и аз ако някой каже от къде може да го намеря.

За момента няма , но има добър русификатор ! Това е ! Понагоре е обяснено неговото използване !

• 1 месец по-късно...

Имам добра новина. Прави се с пълна сила. Ето поразгледайте малко тук да видите какво съм направил за сега.

Имам добра новина. Прави се с пълна сила. Ето поразгледайте малко тук да видите какво съм направил за сега.

Ами добре е! :) Само остава да споделиш файла. :clap:

Трябва да има повече хора като "Bfaf" които обичат българския език и помагат на такива като мен където не искаме ( или не можем ) да учим чужди езици. Както казва един мой колега "напиши го на Български та та го разбере цял свят" :wors:

Трябва да има повече хора като "Bfaf" които обичат българския език и помагат на такива като мен където не искаме ( или не можем ) да учим чужди езици. Както казва един мой колега "напиши го на Български та та го разбере цял свят" :clap:

Точно така с пояснението, че става дума за целия български свят! :blink:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.