Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся превод на TuneUp Utilities 2007

Featured Replies

Благодаря на зеленото око за превода !!!

Работи перфектно !!!

• Отговори 88
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Да благодаря и аз! :clap: Оказа се явно от версията ми. Сега всичко си работи нормално и е изцяло на български без маймуници и без външни кирилизатори или по-точно антикирилизатори. Има някои разминавания като липсващи букви в края на изречениета понеже дължината им явно е по-дълга от предвидената, но това е малък кахър. :wors:

Сега аз и моя приятел gaffer гледаме всичко под лупа и тестваме. Надявам се и ние да забележим тези неща и да ги оправиме. За сега сме пооправили някои фйлове. Изглеждат наистина добре след редактирането. Довечера ще ви дадем линк за сваляне на опавените за сега файлове. Дано да ви харесат промените.

Съжалявам, но няма да стане. Много съм изморен от работа.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Незнам каква е причината ,но след инсталацията на БГ файла програмата ми не работи.... :ph34r:

еееееееее егати и повредите ми нанесе тоя БГ файл...

Незнам каква е причината ,но след инсталацията на БГ файла програмата ми не работи.... :ph34r:

еееееееее егати и повредите ми нанесе тоя БГ файл...

С коя версия на туне юп си?

6.0.1255.0

Явно превода става само за версия 6.0.2200, ако някои е пробвал на друга и става , да пише тук....

няма смисъл да се скапват програми ...

Вече има сериозни подобрения в някои модули. Можете да ги видите като си свалите превода от предишния линк предоставен от gaffer. Приатно използване.

Чудесна работа сте свършил,благодаря!Дерзайте все така!С нетърпение очаквам превода на фотошоп :lol6:

Превода е готов. Броя на правописните грешки е намален до минимум. Все още има тук там. Но е доста по-добре от бетата. Ето го готовия превод е за Vista. Вече работи нормално и всичко се чете нормално. Няма маймуница.

TuneUp Utilities 2007 6.0.2200 BG Final Working with Vista

Само ще кажа че с gaffer се постарахме превода да е лесен колкото е самата програма, за да не се изгуби цялостта й. Според мен стана много добре. Все още има някои неизгладени неща, но опрделено не дразнят. Приятно използване и му се радвайте максимално.

Превода е готов. Броя на правописните грешки е намален до минимум. Все още има тук там. Но е доста по-добре от бетата. Временно ще си сваляте провода от www.data.bg, докато се засечеме с gaffer. Ето го и него:

TuneUp Utilities 2007 6.0.2200 BG Final

Само ще кажа че с gaffer се постарахме превода да е лесен колкото е самата програма, за да не се изгуби цялостта й. Според мен стана много добре. Все още има някои неизгладени неща, но опрделено не дразнят. Приятно използване и му се радвайте максимално.

Обновен е превода на TuneUp 2007, сваляне тук

Сърдечни благодарности на Bfaf и gaffer за положените усилия и отличния превод!!! :yanim::yanim::yanim:

не знам дали аз нещо греша,но след като инсталирам пакета трябва ли нещо допълнително да правя защото не е преведена програмата ?

Не трябва да провиш нищо. Трябва да си изключил програмата преди да инсталираш пакета на български. Включително всичко, които е в трея от нея, като MemOptimizer, например. По време на инсталацията трябва да посочиш точния път до папката, където си инсталирал програмата. Това е всичко, което трябва да направиш.

да,точно така го правя но не се получава,инсталира се в отделна папка вътре в инсталационната на програмата,а иначе ми дава че е инсталиран езиковия пакет

От кога искам някой да направи превод на тази програма и ето, че вече е факт. :) Искрени благодарности за превода и за положения труд. :wors:

С уважение: Biskata

Здравейте,

Относно превода, забелязах един проблем, за който искам да питам дали има решение?! Става въпрос за една част, която ми излиза на йероглифи, подчертал съм ги с жълто:

8792_579_m.JPG

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Здравейте,

Относно превода, забелязах един проблем, за който искам да питам дали има решение?! Става въпрос за една част, която ми излиза на йероглифи, подчертал съм ги с жълто:

8792_579_m.JPG

Аз имам същият проблем под Vista!

Аз имам същият проблем под Vista!

По-напред има линк за версия за Виста. Ако проблема се появява не на Виста много е възможно кодировката на неуникода да е 1252, а трябва да е 1251 или ползвате антикирилизатор от сорта на ФлексТайп.

По-напред има линк за версия за Виста. Ако проблема се появява не на Виста много е възможно кодировката на неуникода да е 1252, а трябва да е 1251 или ползвате антикирилизатор от сорта на ФлексТайп.

Аз съм свалил превода точно от последния линк, който става и за Vista. Проблема е под Vista. Отделно имам проблем с превода и под Windows XP. Проблема се състои в това, че след инсталирането му, при опит да стартирам TuneUp се появява следното съобщение:

9760_841.JPG

Как може да се реши този проблем? Проблема се появява вече на три различни компютъра, на които го инсталирам.

Пробвай следното:

1. Рестартирай си компютъра

2. След като всичко зареди инсталирай превода

3. Стартирай TuneUp Utilities

Това е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.