Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся превод на TuneUp Utilities 2007

Featured Replies

До 1 седмица, ако имам късмет ще съм готов с програмата. Тя е много рахврълена. За това може да им отнеме даже и малко повечко време.

• Отговори 88
  • Прегледи 25,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Браво,Браво! Аз англииския го знам сравнително добре, но въпреки това винаги се радвам когато нещата са на български!

Определно ще ми отнеме повечко време. Не мога да кажа колко. Останаха само някои модули. Те са: System Information, Undelete, Update Wizard, Uninstall Manager, WinStyler и SystemControl. Общо взето това най-сложните за превеждане. Изключвам Undelete и Update Wizard. Всички други са много разхвърляни и трябва доста подреждане. За щастие не се налага да съкращавам и да се чудя как да сместя нещата. Като всичко стане готово ще бъде доста препълнено с информация и ще има доста размествания. Те по никакъв начин няма да ви объркат. Защото те са минимални. Примерно някой бутон е удължен, за да се побере текста вътре или пък някой чекбокс е преместен надолу и наляво. Тов аще са ная-големите промени от този тип. Иначе програмката се получава много добре. За сега всичко върви нормално.

Определно ще ми отнеме повечко време. Не мога да кажа колко. Останаха само някои модули. Те са: System Information, Undelete, Update Wizard, Uninstall Manager, WinStyler и SystemControl. Общо взето това най-сложните за превеждане. Изключвам Undelete и Update Wizard. Всички други са много разхвърляни и трябва доста подреждане. За щастие не се налага да съкращавам и да се чудя как да сместя нещата. Като всичко стане готово ще бъде доста препълнено с информация и ще има доста размествания. Те по никакъв начин няма да ви объркат. Защото те са минимални. Примерно някой бутон е удължен, за да се побере текста вътре или пък някой чекбокс е преместен надолу и наляво. Тов аще са ная-големите промени от този тип. Иначе програмката се получава много добре. За сега всичко върви нормално.

От мое име и от всички други които обичат родния си език ти благодаря за труда който полагаш. :eek:

TuneUp Utilities 2007 е един от най-добрите Tweaker-и. Ако се преведе на български ще бъде чудесно.

Ще бъде преведен съвсем скоро. Проблема е че в началото може да го гледате малко като извънземен. Всичко ще е на български. В това е проблема.

Всичко ще е на български. В това е проблема.

:yanim:;) Не е проблем, проблема е, че не е на български! :)

Ако не ме хване мързела може да е готов най-късно до първите 3 дена на другата седмица. Не обещавам нищо все пак.

Ако не ме хване мързела може да е готов най-късно до първите 3 дена на другата седмица. Не обещавам нищо все пак.

дано да не те хваща.А ако те хване кажи да ти помогнем да те пусне :clap:

Ще ви дам да видите до къде съм стигнал. Това е нещо като RC1 на превода. Има недовършени неща и правописни грешки. Версията е за 6.0.2200

Сваляне от data.bg

Data.bg

Инсталатора не е много впечатляващ. Но за сега върши работа. Като свърша с програмата ще направя по подобаващ инстлатор. Пиятно използване и умната.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Браво Bfaf! Преводът е много приличен, само някои менюта излизат с маймунски знаци, но съм сигурен, че ще ги оправиш. Още веднъж, поздрави за това, което правиш.

На Windows Vista някои неща излизат на въпросителни. На Windows XP не съм забелязъл такова нещо, но ти все пак го виждаш. Свали си Cyra. Можеш да я намериш с търсачката на форума. За Windows Vista трябват някои допълнителни оптимизаций, защото някои неща не са поместени както трябва при нея. Просто има други опций за Vista. В края на превода всичко ще е както трябва. Ще има още правописни грешки де, но няма да са толкова колкото са сега.

Имам една много добра новина. Завърших превода. Сега остава само да прегледам всичко и да поправя правописните грешки. Малко оптимизация за Vista. Ще потърся решение на маймуницата при Vista. Ако има още нещо ще ви информирам.

Имам една много добра новина. Завърших превода. Сега остава само да прегледам всичко и да поправя правописните грешки. Малко оптимизация за Vista. Ще потърся решение на маймуницата при Vista. Ако има още нещо ще ви информирам.

Супер!

Превода само за тази версия ли е 6.0.2200? При мен нещо не стана. Когато го инсталирах повече въобще не тръгна. Ще отбележа, че преди да го бях на руски. Ако в това е била причината трябва да се отбележи.

Само за 6,0,2200 е. На по-стари версий не знам дали ще работи. Също не знам дали може да работи, ако преди това е бил инсталиран русификатор.

1. Работи върху инсталиран руски интерфеис. При деинсталация на българския обаче се възстановява руската версия.

2. На по стари версии не съм я пробвал.

линк за сваляне: тук

Първо, да благодаря за превода ;) , защото ще облекчи ползващите програмата, а тя е нужна за всеки компютър. Но имам някои забележки, които смятам за нужно да посоча, убеден съм, че авторът няма да ги приеме като неблагодарност.

От последните постове останах с впечатление, че преводът е завършен, а и линкът не сочи към бета версията, за която стана дума по-горе. Но ето какво се получава при мен (версията ми е точната за превода):

Категориите не се превеждат, освен първата, и то частично (тя всъщност не е преведена) - видно е от снимката. И ... пише се категориИ, а не категориЙ - такава грешка има на няколко места, в българския език в множествено число никоя дума не завършва на й.

tuneupya6.jpg

При мен всичко е ОК. Ето вижте http://bfaf.data.bg/TU/OK.JPG . За да ви е наред и при вас трябва да си изтеглите тази програмка http://www.dgstudios.com/nick/download/cyra/cyra.zip а и за грешките сега ще ги оправям така че давайте мнения и съвети.

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Първо, да благодаря за превода :ph34r: , защото ще облекчи ползващите програмата, а тя е нужна за всеки компютър. Но имам някои забележки, които смятам за нужно да посоча, убеден съм, че авторът няма да ги приеме като неблагодарност.

От последните постове останах с впечатление, че преводът е завършен, а и линкът не сочи към бета версията, за която стана дума по-горе. Но ето какво се получава при мен (версията ми е точната за превода):

Категориите не се превеждат, освен първата, и то частично (тя всъщност не е преведена) - видно е от снимката. И ... пише се категориИ, а не категориЙ - такава грешка има на няколко места, в българския език в множествено число никоя дума не завършва на й.

tuneupya6.jpg

Показаната непреведена част я има и при русификатора ! това явно е проблем,който е непреодолим и е свързан с кирилизацията !

Първо, да благодаря за превода :eek: , защото ще облекчи ползващите програмата, а тя е нужна за всеки компютър. Но имам някои забележки, които смятам за нужно да посоча, убеден съм, че авторът няма да ги приеме като неблагодарност.

tuneupya6.jpg

Показаната непреведена част я има и при русификатора ! това явно е проблем,който е непреодолим и е свързан с кирилизацията !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.