Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка при Windows XP - "Run Time Error '13' Type Mismatch"

Featured Replies

След зареждането на операционната система се появява "Run Time Error '13' Type Mismatch". На какво се дължи това, и има ли нужда от преинсталация на ОС? След това компа работи значително по - бавно, като не иска да отваря Skype. Благодаря предварително!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Автор

След разговор в Skype с стационарен абонат в Англия и игра на Pro Evolution Soccer. Нищо не е пипано по хардуера.

Редактирано от hattamotto (преглед на промените)

Хм,питам ,защото обикновенно такава грешка е свързана с офис пакета на Уиндоус или с промяна на настройките на часа и датата на компа (т.е. формата на датата). Като казваш ,че това се е получило след разгавор със Skype ,това ме навежда на мисълта за грешка някаква при шрифтовете . Я погледни тук и виж какво ще направи препоръчаната от Майкрософт кръпка .

• Автор

10x, kokomil, вече с нов windows. И компа си работи без грешка....

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, моят проблем е - след пускане на пограма Rhidge launcher , това е exe на играта Mu online и след 2-3 секунди излиза прозорец на който пише Run-time error '13': type mismatch

Ето и скийн ->

Публикувано изображение

Как мога да го оправя ?

Това май беше проблем с регионалните настройки,направи го на english и пробвай пак.

Правилно ето и други кодове за грешки:

http://www.computerhope.com/issues/ch000380.htm

Make sure your system regional settings are setup correctly and that the program you're running is made for your version of Windows.

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, преди малко инсталирах IE7 и тъй като накрая инсталацията изисква да се рестартира компютъра, рестартирах го и ми изкочи следната грешка:

http://img120.imageshack.us/img120/2105/80885460bk4.png

Някой може ли да ми помогне.. как да го оправя?

• 9 месеца по-късно...

Има и по-лесен начин от преинсталация и каквото и да е,аз имах същия проблем но просто дадох командата въстановяване на системата и всичко се оправи.Дано да съм помогнала Публикувано изображение

Редактирано от gals_1991 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

добре де тва за възтановяване на систената в цмд ли го пишиш и ако да след тва какво правиш ;(;(;(

направих го! В локален диск Ц в програм файелс или в уиндоус,забравих, трябва да има папка "schedule" . Намерете я и я изтрийте. При мен така стана и при мой приятели. Поздрави от мен Публикувано изображениеПубликувано изображение:);) ;) :P :P :P

Редактирано от arliok (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Има и по-лесен начин от преинсталация и каквото и да е,аз имах същия проблем но просто дадох командата въстановяване на системата и всичко се оправи.Дано да съм помогнала Публикувано изображение

Моля те кажи нещо изтрива ли се след това освен това там .... няма значение ! Благодаря предварително ако може ми отговори на е-майл [email protected]

или пиши на скайп nikos4eto !

• 2 месеца по-късно...

Аз имам този проблем от няколко дни. Да, бях си настроил регионалните настройки на България, но има и друго. Дава ми се и друга грешка. Липсва ми файл 'SYSTEM' от папката 'WINDOWS'. Но пък се оправи някак си магически като сложих CD-то, минах през конфигурацията и ребуутнах. Но все пак ме е страх, да не би да се случи нещо. А не искам да правя преинсталация, че в C: имам няколко хубави програмки, а и в D: имам сума си игри, 3Ds Max, PhotoShop, дрън-дрън.

Аз имам този проблем от няколко дни. Да, бях си настроил регионалните настройки на България, но има и друго. Дава ми се и друга грешка. Липсва ми файл 'SYSTEM' от папката 'WINDOWS'. Но пък се оправи някак си магически като сложих CD-то, минах през конфигурацията и ребуутнах. Но все пак ме е страх, да не би да се случи нещо. А не искам да правя преинсталация, че в C: имам няколко хубави програмки, а и в D: имам сума си игри, 3Ds Max, PhotoShop, дрън-дрън.

Понякога тази грешка се появява и заради зловредни приложения. Един лог от HijackThis няма да е излишен. Виж тази тема и пусни лог от HijackThis в нея.

Бих препоръчал и профилактично сканиране със SUPERAntiSpyware Free и Malwarebytes' Anti-Malware (по-надолу в темата за HijackThis има описание за работа със софтуера).

• 11 месеца по-късно...

След рестарт ми дава следната грешка,сори за лошото качество но нямах друг апарат под ръка

в превод пише

shedule

runtime eror 13

page mismach

Как да я поправя тази грешка?

Утре ако съм сгрешил с написването ще го поправя и ще сложа по хубава снимка

Публикувано изображение

Редактирано от super_angel (преглед на промените)

Нека позная инсталирал си Prince of Persia the Sands of time нали така ? Ако е така влез в иконата "Ubisoft Product Registration" трябва да я имаш на Декстопа и като влезеш в нея избираш езика разбирасе даваш "Next" и като цъкнеш след това "Cancel" изписва кога да я регистрираш отново и даваш на "Never Register" и даваш "Quit" и си готов :eek::P;)

Редактирано от SlaYeR-BG (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

Здравейте!

Значи имам в Excel една програма писана на Visual Basic и ми дава тази грешка която сте показали Rum time error '13' mismatch .. Ъпдейтхнах Visual Basic но не се оправи, когато му дам Debug ми маркира един ред в жълто, в който не виждам грешка! :)

Моля помогнете :) Ще съм ви много благодарен

Редактирано от Цветан Николов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.