Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за възстановяване на икони (обединена)

Featured Replies

Без да искам си изтрих Show Desktop от Quick Launch-а. Някой има ли идея как да го възстановя? С WinXP съм.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ctrl+Z не помага ли ?

Ако не то :

Отвори NOTEPAD и копирай следните редове в него

[shell]

Command=2

IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

Съхрани файла на десктопа си като Show Desktop.scf.

Изтегли файла с мишката в Quick Launch.

• Автор
Ctrl+Z не помага ли ?

Ако не то :

Отвори NOTEPAD и копирай следните редове в него

[shell]

Command=2

IconFile=explorer.exe,3

[Taskbar]

Command=ToggleDesktop

Съхрани файла на десктопа си като Show Desktop.scf.

Изтегли файла с мишката в Quick Launch.

cecov супер си благодаря. :)

cecov супер си благодаря. :)

Същата команда се извършва и като натиснеш клавиша със знака на Уиндоус и бутон D, а това което cecov ти е дал е точното съдържание на този файл :)

• Автор
Същата команда се извършва и като натиснеш клавиша със знака на Уиндоус и бутон D, а това което cecov ти е дал е точното съдържание на този файл :)

Благодаря tigertron. :)

• 6 месеца по-късно...

Здрасти хора!

Преди седмица някъде си махнах 2 програми - Style XP и Vista Icons Pack. Само че де после се оказа,че липсват икони.Сега някои основни неща като иконка на кошчето и текстовите файлове липсват sad.gif .Сложих наново двете програми,ама нещо не се получава и сега нямам икони за горепосочените файлчета. Можете ли да ми дадете идея как да върна иконите обратно?

Редактирано от stanley56
Непълно и неясно заглавие (преглед на промените)

Здрасти хора!

Преди седмица някъде си махнах 2 програми - Style XP и Vista Icons Pack. Само че де после се оказа,че липсват икони.Сега някои основни неща като иконка на кошчето и текстовите файлове липсват sad.gif .Сложих наново двете програми,ама нещо не се получава и сега нямам икони за горепосочените файлчета. Можете ли да ми дадете идея как да върна иконите обратно?

Ами виж от Control Panel дали няма да стане. Отвори Display properties и иди на Customize Desktop. Там май имаше бутон Restore Defaults.

А каква ще е иконата на текстовите файлове зависи от програмата с която ги отваряш.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Подобни проблеми най-лесно оправям с помощта на Tune up Utilities 2006. Има си вграден tool repair icons, който работи безотказно.. ;)

Edit: ето и линкче

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Подобни проблеми най-лесно оправям с помощта на Tune up Utilities 2006. Има си вграден tool repair icons, който работи безотказно.. ;)

Само дето трябва да си го купи човек ;)

Само дето трябва да си го купи човек ;)

Мисля, че се сещаш , че има начин да не се купи програмата и пак да я използваш !!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry.gif;) ;)

Има и доста безплатни алтернативи:

TweakUI (инструмент с доста функции въпреки малките си размери)

TweakUI_1.png

Download:

http://download.microsoft.com/download/f/c...wertoySetup.exe

Отиваш на REPAIR...

ShellIconFix - (поправя некоректно показвани икони...Въпреки че инструменти като TweakUI и TuneUp Utilities 2007 имат подобни модули тази програмка също може да се окаже особено ценна в някои случаи).

Download:

http://windowsxp.mvps.org/utils/ShellIconFix.zip

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Пич, ти без пари би ли работил ?

Аз лично не,ама ти ми даде безплатен съвет,пич.

... за което мерси :wors: обичам го тоа форум.

Мерси! :)

• 4 седмици по-късно...

Къде ми изчезнаха командите - в смисъл като слагам дикс или връзвам фотоапарата ми излизаше едно прозорче което ми питаше какво действие да се извърши ........ или нещо от рода. А сега това прозорче е празно

20609397ax8.png

П.П. Ако заглавието ми не е формулирано правилно - моля поправете го.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Опитай следното: свали този .reg файл с десен клик и Save target as..., стартирай го -> Yes -> OK. Опитай отново да свържеш четеца или фотопарата. Ако няма ефект, можеш да опиташ да рестартираш компютъра.

Ако и тогава няма ефект, можеш да пробваш Microsoft AutoPlay Repair Wizard (77KB). Свързваш проблемното устройство, стартираш програмата, кликаш Next, докато видиш списъка с устройства, избираш проблемното устройство, кликаш Next, после бутона Begin Test. При натискане на бутона програмата ще следи за активност, а през това време се опитай да пресъздадеш проблема (т.е. да изключиш и включиш устройството или да извадиш и вкараш обратно диска).

Ако и това не помогне, кажи дали само на конкретното устройство ли създава проблем или на всички и откога е така.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• 2 години по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Изтрих си иконата на Internet Explorer. Как мога да я възстановя? Благодаря предварително! Операционната ми система е WindowsXP.

Редактирано от terminator5 (преглед на промените)

Изтрих си иконата на Internet Explorer. Как мога да я възстановя? Благодаря предварително! Операционната ми система е WindowsXP.

Start - All Programs - десен бутон на Internet Explorer - Send to - Desktop (create shortcut)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.