Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Превод на програми за сигурност

Featured Replies

Ето я първата програмка, която ще зарадва вашия компютър. Ще го отърве от повечето гадинки, които се лепват на вашия компютър без ваше знание.

Spyware Doctor 5

Spyware Doctor е професионален инструмент за премахване на adware и spyware. Програмата ви дава възможност да изтриете, игнорирате или изолирате намерените шпиони. Притежава също OnGuard система за имунизиране и предпазване на компютъра. Spyware Doctor е изключително бърз и ефикасен продукт, като по някои показатели превъзхожда своите конкуренти.

Main.JPG

Най-новата версия на Spyware Doctor

Скрииншоти на превода:

Скрииншоти

И най-важното линка за сваляне:

Свали български интерфейс за Spyware Doctor 5

Инструкции за инсталиране:

1. Изключете Spyware Doctor (До часовника на менюто 'Старт' има икона на Spyware Doctor. Щракнете с десния бутон на мишката върху нея и изберете ShutDown. После изберете Yes. Изчакайте прозорчето да се затвори САМО)

2. Инсталирайте превода

3. Стартирайте Spyware Doctor

4. Отидете в Settings

5. Потърсете за думата 'Language' под която има падащо меню

6. От падащото меню изберете езика Bulgarian (Български)

Spy Sweeper 5

Spy Sweeper е най-добрата програма за премахване на шпиони, рекламен софтуер, проследяващи бисквитки, руткитове, троянски коне, hijack-ъри(измамници) и блокиране на сайтове източници на злонамарен код.

Home.JPG

Скрииншоти на превода:

Скрииншоти

Свали български интерфейс за Spy Sweeper 5.3.1.2344

Свали български интерфейс за Spy Sweeper 5.5.7.48

Свали български интерфейс за Spy Sweeper 5.5.7.103

1. Рестартирайте вашия компютър в Safe Mode

2. Стартирайте инсталатора

3. След като инсталирането завърши рестартирайте вашия компютър

Agnitum Outpost 4.0

Opupost Firewall Pro е доста мощна защитна стена, която предлага използването на пристанки, които увеличават нейната функционалност. В пакета с програмата идват 7 приставки, които са достатъчни, за да ви пазят от най-злонамерените действия на един хакер. В пакета се включва и модул модул против шпиони, който работи учудващо леко, но върши добра работа.

Някои неща са на руски все още. Няма да ви попречат на работата с програмата.

Main.JPG

Скрииншоти на превода:

Скрииншоти

Свали български интерфейс за Outpost Firewall Pro 4.x

1. От трей иконата на програмата изберете Exit

2. Стартирайте инсталатора и посочете папката където е инсталирана програмата

3. След като завършите инсталацията рестартирайте компютъра

4. От менюто View посочете Language и изберете Russian. Ще се появи един прозорец, който ви казва че езика ще бъде сменен следващия път като стартирате защитната стена. Натиснете ОК.

5. Рестартирайте компютър

XoftSpySE 4

XoftSpySE е най-иновативното приложение за защита от всякакви гадинки включквайки шпиони, троянски коне, червеи, проследяващи бисквитки и др.

Main_Screen.JPG

Скрииншоти на превода:

Скрииншоти

Свали български интерфейс за XoftSpySE 4.33.248

1. Затворете програмата

2. Стартирайте инсталатора и посочете папката където е инсталирана програмата. Завършете инсталацията.

3. Стартирайте програмата

xp-AntiSpy

xp-AntiSpy е малка програма с големи възможности. Предлага бързо и лесно настройване на най-уазвимите части на системата.

Скрииншот на превода:

xp-AntiSpy.JPG

Свали български интерфейс за xp-AntiSpy 3.96.6

1. Затворете програмата

2. Стартирайте инсталатора и посочете папката където е инсталирана програмата. Завършете инсталацията.

3. Стартирайте програмата

Приятно ползване и успех

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

• Автор

Spyware Doctor e готов. Има някои непреведени части, но това е така защото не успях да ги намеря. Скрити са много добре. Сори.

Перфектен превод,както всичките ти до сега разбира се ;):clap:;)

Ползвам повечето от тях и съм изключително доволен.За хората,които имат не голямо познание от

английски(включително и мен) е истинско щастие да има хора,като тебе да правят преводи.

Благодаря ти още един път и успехи в следващите ти начинания.

• Автор

Благодаря. Скоро ще видите на и SpySweeper, която много се издигна в очите ми от момента, в който започнах да я превеждам. Програмата е неописуемо добра и лесна за изпозване. Меко казано бях впечатлен от нея.

За съжаление SpySweeper отдавна го развалиха...Тромав, платен и с много фалшиви тревоги...

Да ми намира Касперски като троянец е недопустимо :)

falsecq8.jpg

Иначе браво за труда cool.gif

• Автор

Може просто Webroot да имат зъб на Kaspersky. Де да ги знам. Всеки си прави защитата така както му харесва. Иначе до сега не съм виждал по-добра програма за защита от спайуеър. Spy Sweeper наистина ме впечатли и продължава да го прави.

Браво много добри програми , а сега и на български :clap:))

Да добре е превода, но за съжаление нещо ми прави сини екрани тази програма и я махнах. За подробности (понеже не тук мястото) вижте темата.

• Автор

Айде и Spy Sweeper е готов. Време е да се пазите от гадинките по-лесно и най-важното да разбирате какво трябва да направите, за да я премахнете. :)

Редактирано от Bfaf (преглед на промените)

Айде и Spy Sweeper е готов. Време е да се пазите от гадинките по-лесно и най-важното да разбирате какво трябва да направите, за да я премахнете. :rolleyes:

От къде да намеря тази версия за която е превода? Актуалната сега е 5.5. Става ли превода за нея?

• Автор

Не не става за нея. За това скоро ще направя и за нея. Трябва да стане до края на тази седмица, но не обещавам. Аз сега съм се концентрирал върху Outpost 4.0 и ще се постарая и двете да са готови по едно и също време, но ще видим какво ще стане.

Ето я първата програмка, която ще зарадва вашия компютър. Ще го отърве от повечето гадинки, които се лепват на вашия компютър без ваше знание.

Приятно ползване и успех

Усилията и трудът ти са похвални.За съжаление на Spyware Doctor 5.0.0.184 не се получава.

Поздрави!

Усилията и трудът ти са похвални.За съжаление на Spyware Doctor 5.0.0.184 не се получава.

Поздрави!

А 5.3 не мога да намеря. За сега карам с 5.5 на английски. За сега се държи прилично. Откри ми разни неща за които аз се погрижих.

Браво за положения труд,особено за Spyware Doctor.Ако не ми даваше няква грешка щях да съм с нея,а преди това бях с по старите му версии и съм много доволен(най-вече от версията 3.5/3.8/4.0)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Хайде хора награбвайте. Дано да ви харесат преводите. Аз отивам да си почина малко.

Мога да дам оценка за преводите на XoftSpySE и Outpost, защото не ползвам другите програми. Всъщност, оценката е ясна - отличен 6 :) .

Казвам това и го мисля наистина, защото е далеч по-лесно да се ползва програма на родния език.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Мога да дам оценка за преводите на XoftSpySE и Outpost, защото не ползвам другите програми. Всъщност, оценката е ясна - отличен 6 :help: .

Казвам това и го мисля наистина, защото е далеч по-лесно да се ползва програма на родния език.

Да и аз мога да дам такава оценка. Много уважавам и ценя труда на преводачите, които правят нашия живот по-лесен.

• Автор

Още една полезна програмка.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Готов е превода на новата версия на Spy Sweeper.

• 2 месеца по-късно...

Искам да благодаря на Bfaf за труда.

Другото което искам е да споделя проблема ми и да потърся помощ.В един етап от инсталирането на бг интерфейс на Outpost ми изписва това

http://img220.imageshack.us/img220/2267/hjhbe1.png

ucoe се крие проблема?Мн моля за отговор щот на англииски ми е трудно!

Редактирано от tedy_bear (преглед на промените)

• Автор

В момента превеждам TuneUp Utilities 2008, която ми е приоритет. Може би после ще видя дали мога да я преведа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.