Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за конкурсите:Моето любимо куче и сладка писанка

Featured Replies

По случай новият ни подфорум е време да спретнем едно конкурсче.

Той ще бъде разделен на две:

- Моето любимо куче

- Моята сладка писанка

За целта ще бъдат създадени две теми.

an001105b15dib2.gif

Условия за участие:

1. Сладката топка да е ваша, а не произволна снимка от интернет.(Направо сте дискфалифициран ако ви надушим, пък и какъв е смисъла да поствате снимки, с които нямате нищо общо.) В този ред на мисли снимки "на кучето на моя приятел Пешо" също не се приемат. Домашният любимец трябва да е Ваш или поне да е бил Ваш.

2. Снимките да са най - много три, техни редакции не се приемат. И моля Ви, не прекалено големи.

3. Снимките трябва да са три, но на едно и също коте/куче. Тоест Вие не можете да участвата с цялата си животинска галерия от в къщи. Изберете си един от тях и участвайте с него. Ако конкурса има успех ще го повторим, така Вие ще имате възможността да покажете и останалите си красавци.

4. На снимката можете спокойно да позирате с вашия любимец, но животното на снимката да е едно (не визирам човека).

6. Клипчета не се позволяват.

7. Нека кратка информация бъде приложена към изображението на вашия глезльо.

- Пол/име/възраст

8.Осма точка е пожелание ако искате разкажете някоя весела история за вашия любимец или просто нещо, което искате да споделите. Тук изборът си е ваш ако не желаете - не го правете.

9. Всеки регистриран потребител след 29.08.2007г. няма право да участва. Искрено се извиняваме на евентуалните нови потребители, но на тях ще им бъде даден шанс да участват при евентуално повтаряне на конкурса. Мярката е взета с цел да няма спекулации.

!10. Снимки обработени на Фотошоп и други програми не са желателни. Не всеки участник може да си позволи тяхното използване, така че моля Ви въздържайте се.

11. Оставям тази тема за спамене, а по останалите две освен постнати снимки и кратките текстове не желая да виждам нищо друго. Коментари от вида: "Лелелле колко е сладко" и т.н - само тук.

Бъдете добри и спазвайте правилата.

Забележка: За хората не знаещи как да прикачват снимки прилагам един сайт, чиято употреба е повече от елементарна за целта:

All you can upload

Ако има нещо, което ви затруднява или пък не ви е ясно - използвайте тази тема за въпросите си.

Успех, на всички любители на косматите топчовци. Искрено се надявам да се насладим на прекрасни фотоси.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 101
  • Прегледи 21,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Я ето го и първия участник браво stilrex, Рекс е много сладък...Особено на първата снимка обира всички точки biggrin.gif

Аре очакваме и следващите хубавци biggrin.gif

AciDBurn: Не се ослушвай, ами обувай късата пола и давай снимка на твоето съкровищеbiggrin.gif

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

А за птици няма ли да има ? :)

AciDBurn: С dindi обсъждахме варианта за попови лъжички, но се отказахме ;)

А как ще се определи победителя?

След като се постнат всички кандидати се започва гласуване. Всеки гласува (без право да гласува за своя любимец) за 3 животинки.

1-во място - 3т.

2-ро място - 2т.

3-то място - 1т.

И накрая сумираме резултатите от вашето гласуване и обявяваме победителя:)

Малии, какви кучета се появиха на фронта biggrin.gif

Нещо писаните ги няма много на хоризонта, само едно красавица се появи засега biggrin.gif

• Автор

Аре и аз се включих с моя дзвер. Чакам Бианка с нейния...и естествено и други потребители да се включат. Особено много искам да видя някоя от маците на haidukpikaso biggrin.gif

Аре и аз се включих с моя дзвер. Чакам Бианка с нейния...и естествено и други потребители да се включат. Особено много искам да видя някоя от маците на haidukpikaso biggrin.gif

Мани го това лудото biggrin.gif

Днеска пак понесе една хавлия без разрешение. biggrin.gif

Само да спипам фотоапарата и ще й направя една прилична фотосесия, че снимките ми дето ги имам са правени с телефон, а като гледам онова коли с какви снимки се явява направу се плаша от конкуренцията biggrin.gif

И аз искма да видя на Албена някое от писетата в конкурса - купон ще става ;)

Така, и аз включих моята писана в конкурса :speak: .

Незнам доколко е вярна поговорката, че "котка по гръб не пада", но моята писана само по гръб спи, пък било то и на ръба на шкафа biggrin.gif !

gallery_57_5_71555.jpg

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Почивни дни, колежке;)

Аз днеска се връщам от почивка. Тея дни ще включа и моето дзверче в конкурса:beer:

• 2 седмици по-късно...

Аууу, Бианче, голяма ти е сладурана, да е жива и здрава! ;)

Аууу, Бианче, голяма ти е сладурана, да е жива и здрава! ;)

Тя от живот и здраве ще се пръсне бе. То това е толкоз лудо, че няма накъде;)

Ама на кой го приказвам, нали и ти си на моето дередже biggrin.gif

• Автор
А кога ще се гласува бе? Само аз ли не съм чел както трябва или наистина не го пише?

Вече можеш biggrin.gif

Не сте честни biggrin.gif Досега гледах кучетата, а преди малко и писаните - вие нормални ли сте, аз как ще си избера за кое да гласувам, тъкмо си харесам едно, следващото пък още повече ми харесва biggrin.gif

Вече можеш biggrin.gif

Много сте бързи бе :)

А наградата за победителя каква ще е? Аз мисля после да си искам дяла, ако спечели някой от хората за които съм гласувал biggrin.gifbiggrin.gif

• Автор

А наградата за победителя каква ще е? Аз мисля после да си искам дяла, ако спечели някой от хората за които съм гласувал biggrin.gifbiggrin.gif

Ако е от сф, ще черпи тук,хаххаха ако е от Плевен - там. Въобще, в който край е там ще черпи. Тъй, че можеш и ти да почерпиш biggrin.gif

Усмивка от организаторките на конкурса :Pbiggrin.gif

Ако е от сф, ще черпи тук,хаххаха ако е от Плевен - там. Въобще, в който край е там ще черпи. Тъй, че можеш и ти да почерпиш biggrin.gif

Аз пък за какво ще черпя ohmy.gif Всеки се чуди как да намаже нещо :)

Усмивка от организаторките на конкурса :Pbiggrin.gif

Тогава гответе част от усмивките и за мен biggrin.gif

Тогава гответе част от усмивките и за мен biggrin.gif

Ти къде се буташ бре biggrin.gif

Да беше пуснал някое куче или коте в конкурса, да беше спечелил, пък тогава ще ти се усмихваме biggrin.gif

Ти къде се буташ бре biggrin.gif

Да беше пуснал някое куче или коте в конкурса, да беше спечелил, пък тогава ще ти се усмихваме biggrin.gif

Имах предвид, че ако спечели конкурса някой от хората за които съм гласувал ще искам част от наградата. Нали наградата е усмивка от организаторките...и за това викам да гласите усмивки и за мен :)

Имах предвид, че ако спечели конкурса някой от хората за които съм гласувал ще искам част от наградата. Нали наградата е усмивка от организаторките...и за това викам да гласите усмивки и за мен :)

Айде, за тебе ще направим компромис biggrin.gif

Може и по две усмивки даже да ти дадем :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.