Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с шумни съседи

Featured Replies

Дайте акъл какво да правя с купонджиите над мен. Ужасни оргии стават всяка седмица. Виках полиция 3-4 пъти. Трябва ли да подавам официална жалба и къде . Въобще има ли надежда да ги усмирят.

Качвай се горе с едно шише ракия. Мани майтап. Кофти е. Под мен са 2 луди. Майка и дъщеря. То са скандали, то са крясъци, то е чудо. Тази сутрин в 6 ме събудиха. Стонове от банята. Едната паднала (старата) и не може да стане, а другата спи. Майката е с тежка форма на деменция. Грам не помни. Дъщерята не е добре психически. Кога ли ще стане белята там се чудя. Слизах долу, звънех, тропах, събудих блока. Няма ефект. Старата си вика от банята, другата не отваря. Не мога да вляза. Абе ужас. Сега се омълча бабата, която беше паднала в банята. Дано всичко е наред. Трябва да подадеш жалба в полицията. За друго просто не се сещам. А дали ще има ефект... ще разбереш и сам.

Качвай се горе с едно шише ракия.

Мани майтап. Кофти е.

Под мен са 2 луди. Майка и дъщеря. То са скандали, то са крясъци, то е чудо. Тази сутрин в 6 ме събудиха. Стонове от банята. Едната паднала (старата) и не може да стане, а другата спи. Майката е с тежка форма на деменция. Грам не помни. Дъщерята не е добре психически. Кога ли ще стане белята там се чудя.

Слизах долу, звънех, тропах, събудих блока. Няма ефект. Старата си вика от банята, другата не отваря. Не мога да вляза. Абе ужас.

Сега се омълча бабата, която беше паднала в банята. Дано всичко е наред.

Трябва да подадеш жалба в полицията. За друго просто не се сещам. А дали ще има ефект... ще разбереш и сам.

Чета и се смея с глас, знам че е кофти ама така си го описал че..... голем смех

Това с викането на полицията май не е много ефикасно. Живеем на 3-тия етаж, проблемен е апартамент на 7-мия. И то толкова проблемен, че през 3 етажа, не можахме да мигнем до сутринта. В 4 часа нервите ми съвсем се скапаха под напора на бесните чалги, крясъци и тряскане на врати и викнахме полицията. Резултат - йок. Добре, че в 5 им се скапа купона.

Мани,мани.Аз съм на 6-тия етаж и под нас на 5-тия има едно семейство.Казвам ви тея са направо ПСИХИЧНО БОЛНИ не малко ами тотално болни.Те там са майка,баща,ТЪЩА и 1 дъщеря.Майката братко в 03:00 сутринта не знам как е станала от кревата ама излязла на вънка точно пред блока със кучето си и то там направило май някаква беля и тя вика на кучето:

- Ша та накажа,ша та накажа,как можеш,как можеш,ша видиш,ша видиш неска мамка ти ша спиш на вънка мамка ти (ама крещи направо сигорно НАСА са я чули и са си мислели че това е някакав зов).

Бащата след седмица нещо какво станало забравил си резервните ключове за колата във колата а тези във него ги изгубил.И вечерта пак някаде кък 02:30 човека пред колата и с бухалка чупи вратата само и само да влезне,целия блок излиза на терасите си викат:

- Ей Уюо ко праш уа.

- Ауе еи некъдърник спри уе.

- Ехоо ти луд ли си уе.

Забравих да допълня всичките без дъщерята имат жълти книжки от болницата.

Тъщата изглежда една млада ама иначе като я питаш на колко години си тя ти вика на 65.И така нашето семейство сме си тука и по едно време се звъни аз викам на татко:

- Тъз ако не е онъз лудата аз трактор ставам.

И отварям вратата и какво виждат очите ми ТЪЩАТА пак крещи:

- Защо има вода във терасата ми.Ама вие добре ли сте ама вие луди ли сте как можете да си сложите там килимите.

Викам си аз:

- Какво и става на тая,нормална ли е,или найстина нещо е ДОБЪР ДЕН (Луда)

В този миг отивам при мама питам я - мамо да си простирала килими.

Тя ми казва:

- Не не съм.

Очуден и изперкал вече от това семейство си викам:

- Абе няма да направим лошо ако се преместим някаде във друг град.Поне да стойм по на далече от това семейство.

И тази тъща след 20 минути идва,звъни на вратата,отварям:

- О, много се извинявам то дъжд валяло.

Е тогаз вече...

Дъщерята е добре ама като я видиш как се облича.Ще си кажеш "Това е ебаси звяра"

1.Къса черна пола.

2.Обувки,кубинки от страни със пирони.

3.Блуза,със някакви черепи по нея.

4.Кожено яке

5.Побойница

6.И какво ли Още Не

Това е,според мен трябва да се вземат драстични мерки.Със POLICE малко вероятно да стане.

Лелелел смяла съм се на глас. Сега разбирам предимствете да живееш в къща и да нямаш съседи, а тези, които имаш да ти правят закуска. От няколко месеца живея в една кооперацийка 13 апартамента и всичките пенсионери не мож ги чуеш, не мож ги видиш. Явно съм уцелила 6- тица от тотото. За това пък за блока кинти не дават и си имаме други проблеми. Външната врата е с надпис "вход свободен" и месните пияници ползват входа за тоалетна...Има моменти дето миризмата може да те убие...Страшно е гот като слезнеш сутрин и да видиш едно хубаво г...но на пътеката :) Общо взето всеки с проблемите си...

Ако имаш мощна уредба ,след като имат купон сутринта в 6часа им пускаш с пълна мощност съветски военни маршове,хорът Александров върши чудесна работа,а може и комунистическия и партизански епос да използваш. Ако след това оживееш да знаеш че действа,след 6 сутринта имаш право да дигаш гюрлотия така че няма да имаш проблем с полицията. успех

Преди години живях в една гадна квартира с още по-гадни луди над мене-то всяка нощ запои и после нанкат Нямаше сън,ни полиция,нищо не ги укротяваше ;) Гадното обаче беше после за тях-в 6 ставах за работа и им пусках Уайтснейк до 7 и 30-час и половина волумето на мах Аз тия не ги слушам изобщо ама това беше най-зверски гадната плоча която имах После се укротиха,пък се и изнесоха след време-така че имаше ефект ;)

Живеем в такъв свят, в който думите не винаги решават проблема! Силовите методи не са демоде :):speak:

Не мога да разбера какъв е проблема вие сте 4 етажа качвате се при тях и културно им обеснявате че ако дигат гирлотия след да речем 11 следвъщият път партито им ще е в пирогов.

Редактирано от nameZx (преглед на промените)

има по хитро решение за купонджиите в блоковете казва се "липса на бушон" 100% ефективно да видиме другия път след първо предупреждение какво ще става а честито на печелившите :speak:

има по хитро решение за купонджиите в блоковете казва се

"липса на бушон" 100% ефективно да видиме другия път

след първо предупреждение какво ще става

а честито на печелившите :inlove1:

Допълвам,реакцията е да вземат първият попаднал им съседски бушон и да продължат . За това ако са с желязна врата заварете с електрожен вратата за касата пак после махайте бушонът.

Да живеят здравите сили!

Ааа.... Недейте така.Какви са тези лесните начини,даваите по трудната част,влизате вътре,крещите,крещите,както каза Стоби заварявате вратата,НО преди това един пластичен експлозив във на шефа на купона га*ъ и тогава вече заварка.

ПЛАСТИЧНИЯ ЕКСПЛОЗИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ЧРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

А,да видим сега някой ще прави ли купон,шумни саседи ама ЕКСПЛОЗИВ

Редактирано от djemobg (преглед на промените)

Ааа.... Недейте така.Какви са тези лесните начини,даваите по трудната част,влизате вътре,крещите,крещите,както каза Стоби заварявате вратата,НО преди това един пластичен експлозив във на шефа на купона га*ъ и тогава вече заварка.

ПЛАСТИЧНИЯ ЕКСПЛОЗИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ЧРЕЗ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН.

А,да видим сега някой ще прави ли купон,шумни саседи ама ЕКСПЛОЗИВ

Излизаш от добрият тон, пък и призоваваш към насилие, попадаш под ударите на закона,не е хубаво така.

То и аз си имах проблемни съседи. Типичните проблеми - чалга, малка скромна оргийка, разни гадости се изсипваха на балкона ми...

Последният път им звънях на врата около час... След като нямаше никакъв резултат си изхвърлих боклука на терасата им (интересно

замятане беше ;)). След като и това не даде никакъв резултат, просто им пуснах Ethernet killer :) Демек им пуснах 220V по ethernet кабела

за нет-а... Има компютър => има музика - има проблем, няма компютър => няма музика, няма проблем...

Дъщерята е добре ама като я видиш как се облича.Ще си кажеш "Това е ебаси звяра"

1.Къса черна пола.

2.Обувки,кубинки от страни със пирони.

3.Блуза,със някакви черепи по нея.

4.Кожено яке

5.Побойница

6.И какво ли Още Не

Що бре, добре звучи описанието Публикувано изображение
  • 2 месеца по-късно...

Хахаха дадаха темата по бтв Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кога било това

:ph34r:

Хаххах...и аз гледах новините по БТВ и дадоха някаква тема от нета и само като видях емотиконките какви са ..и ми стана ясно, че е от форума на калдата Публикувано изображение Не бях чела темата...ама честито на Arcopix - вече е известен! Публикувано изображение:huh:

абе спираш им тока и готово ако има от каде да им го спреш де Публикувано изображение при мене има ;)

след това им залепяш шялтерчето с лепило бързо залепващо и здраво и си готов Публикувано изображение:speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.