Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Kingsoft Internet Security 9 Features

1. Anti-Virus

2. Network and application firewall

3. Malware/Spyware scanner

4. Update and patch notification

5. Boot clean

6. Fast scanning / low on system resources

7. VB100 accreditation

8. Website trojan blocking

9. Anti-Rootkit Интересна комплексна програма. С безплатно промоционално ползване за 180 дни. В работен режим набъбна до 229 mB, но изобщо не се усеща. Има доста разнообразни настройки и красив интерфейс. Функционира с отворен порт 135 - с обосновка във връзка със стабилно функциониране на Win XP SP3. Засега не съм го затворил - така ми е по-интересно. При опасни адреси блокира свързванията или уведомява със съобщения подобно на Касперски - още не зная как разграничава тези два варианта . И тя автоматично транслира съмнителни файлове към авторите си - изглежда това ще стане повсеместно. Вече с над 10 000 000 сигнатури - нямам представа дали е лидер...Защитната стена работи добре и няма проблеми с тестовете, с които проверявах. Показва впечатляваща стабилност, сравнено примерно с Ikarus- но китайският интегриран пакет е с около 4 пъти по-голяма маса от австрийския продукт. Не са много програмите установяващи вредители, когато са инсталирани след програма като Ikarus. http://www.kingsoftresearch.com/k9/index.aspx Това ми са впечатленията за три дни ползване . Засега ми харесва . Поздрави

Редактирано от mihnev_sz
Заглавието (преглед на промените)

• Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе, то хубаво, ама 300 МВ Публикувано изображение , като прибавя и ОС няма да ми остане РАМ бре...

А и само за 6 месеца...Сложна е!

• Автор

Автоматично регулира ползваните ресурси и системата лети . Наистина е сложна - но може да се ползва и с настройки по подразбиране. За сега съм коригирал на висока сигурност единствено настройките на защитната стена. Вчера я инсталирах при приятел-съсед - той е с RAM 256 - и при него системата лети - пестеливи са китайските продукти спрямо системни изисквания ! Шест месеца е доста време и ще е цяло чудо толкова да ми хареса, че да не бъде сменена. Поздрави

3. Malware/Spyware scanner

Антишпионския модул, само за сканиране ли е, или има и реалновремева защита?

Антишпионския модул, само за сканиране ли е, или има и реалновремева защита?

Това е цялостен пакет - там всичко е с реалновремева защита.

Валя, как ще е само скенер бе, разбира се, че е със защита в реално време! :P

TNN, тази стена щом си я оставил на High, нема ли да бави нета бе?!

Не се ли повишава чувствителността на филтрацията и това да води до известно забавяне?!

Пробвал ли си скоростта на нета при различните му там настройки как е?

Редактирано от IMG (преглед на промените)

• Автор

Никакво забавяне не съм установил през тези 3 дни. Още не съм доразучил всички настройки. Има различни екстри - за тях също трябва време - понататък ще ги пробвам една след друга. Какво ли означава например скрийнсървърно сканиране ? Поздрави

Скрийнсървърно сканиране.... Като чуеш името ти идва на ум, че има възможност за проверка на скрийнсървърите, защото някой заплахи и там удрят.

Какво ли означава например скрийнсървърно сканиране ? Поздрави

Според мен значи, че сканира когато ти се включи скрийнсейвъра, защото забелязах при Rising имаше такава опция, и бях питал за нея дали да я включа. След като никой не ми отговори я включих и след 20 минути след като се бе включил скрийнсейвъра ми в лога на RAV пишеше че е сканирал.

тази опция е направена според мен съвсем да не те притеснява програмата, но не можах да си обясня, ами ако се вклйчи скринсейвъра 10 пъти през деня, 10 пъти ли ще сканира?.... и я изключих......

Според мен значи, че сканира когато ти се включи скрийнсейвъра, защото забелязах при Rising имаше такава опция, и бях питал за нея дали да я включа. След като никой не ми отговори я включих и след 20 минути след като се бе включил скрийнсейвъра ми в лога на RAV пишеше че е сканирал.

тази опция е направена според мен съвсем да не те притеснява програмата, но не можах да си обясня, ами ако се вклйчи скринсейвъра 10 пъти през деня, 10 пъти ли ще сканира?.... и я изключих......

Това ясно, но скрийнсървърно сканиране трябва да е нещо съвсем друго. :)Публикувано изображение
  • Автор

Интересно функционира защитната стена на пакета - при всяка отразена атака се чуват приглушени бълбукащо-подобни звуци, а иконката в трея премигва. Количеството на тези констатации ежедневно нараства , а пакетът запазва стабилност. Поздрави

Интересно функционира защитната стена на пакета - при всяка отразена атака се чуват приглушени бълбукащо-подобни звуци, а иконката в трея премигва. Количеството на тези констатации ежедневно нараства , а пакетът запазва стабилност. Поздрави

Интересно маистина. Той явно ги привлича. Това дали е здравословно ?

Цялото това шоу "Светлина и звук" не отвлича ли вниманието ?

• Автор

Kingsoft е доста различен от Twister и Rising. Пробвам ги от любопитство и не бих променил предпочитанията си към Symantec. Panda също винаги ми е харесвала. Функционирането на кралския китаец не пречи на други занимания - човек може и да не разглежда логовете на защитната стена. Тепърва ще го пробвам при екстремална експлоатация - ако издържи, ще се позадържи по-дълго инсталиран. Поздрави

Ако обичаш малко да преведеш, че френския не ми е силен език.

Предлагам в замяна да преведа това : http://www.mydigitallife.info/2008/07/14/k...tion-period/hu/

Странно...

Милиони дефиниции имал този австралийско/ китайски Kingsoft Internet Security. Това не означава абсолютно нищо. Наистина има шестмесечна промоция, но поддръжката (Support) е сведена до форум. Няма никаква или почти никаква документация.

Форумът за поддръжка на Kingsoft Internet Security има следните характеристики:

Total posts 279 | Total topics 163 | Total members 62

Аз и още един сме в този форум в момента...

In total there are 2 users online :: 1 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)

Най-много посетители: 7 on Wed Jul 16, 2008 9:30 am

Всеки се бори за място под слънцето. Няма лошо, но не мога да разбера все още защо Kingsoft Internet Security продължава да се сравнява с Kaspersky Internet Security.

Ако си я купя, дали няма да се обаждам на телефони в Австралия?

Хм, сбъркал съм. Има нещо като Live Support, с попълване на форма. Ето и телефоните (търсим Simon), както и мейловете:

Публикувано изображение

Това не е ли някакъв офис софтуер ?

Дайте некакви скрийнове да видим от настолна машина.

• Автор

Правилно -всичко трябва да се проверява . А този интегриран пакет работи на някакво си негово фантасмагорично ниво. Нямам друго за добавяне . Справя се . Бих го критикувал - ако има нещо установено...А многото дефиниции-сигнатури подсигуряват предимство и превъзходство над сродни конкуренти. Какво закупуване - цели 6 месеца е промо ... Честно казано ми изглежда нереален - но сигурно и той ще се издъни в нещо. Поздрави

Правилно -всичко трябва да се проверява . А този интегриран пакет работи на някакво си негово фантасмагорично ниво. Нямам друго за добавяне . Справя се . Бих го критикувал - ако има нещо установено...А многото дефиниции-сигнатури подсигуряват предимство и превъзходство над сродни конкуренти. Какво закупуване - цели 6 месеца е промо ... Честно казано ми изглежда нереален - но сигурно и той ще се издъни в нещо. Поздрави

TNN не че искам нещо да те критикyвам но твоите мисли нещо не са подредени искам да разбера какви ги вършиш но не мога нищо да ти разбера.Скачаш от програма на програма(уж си с 1 а после след два часа пишеш че пробваш друга )казваш 1 а после дрyго ......

Не те разбирам.....искам нещо да наyча от твоите EXсперименти но не свашам нищо!!!Може ли да обсъждаш с повече обяснения твоите опити а не само да разказваш че си с тази или онажи програма!!!И ние имаме NET и ние ги виjдаме.......нo ne ги пробваме всичките.....ако имаш желание напиши нещо от този сорт.:

Здравейте,днес реших да пробвам ...... направих това и това .....и ще ви държа в течение ако има нещо интересно!!!!

Извинявай ако си мислиш,че искам да те засегна ....,но наистина искам да чета такива неща тук в този site

.....................

А този интегриран пакет работи на някакво си негово фантасмагорично ниво.

....................

Предполагам, че имаш предвид GUI или нещо друго. Уточни, моля. Не разбирам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.