Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Дам, така е!Използвам го редом със Симантек и се сработват чудесно.

А не се ли увеличава количеството на фалшивите тревоги?

Редактирано от NEY (преглед на промените)

• Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

А не се ли увеличава количеството на фалшивите тревоги?

Не!Почти не дава фалшиви тревоги...

А реално как стоят нещата с енджина на Авира.

Доста хора във форума им се оплакват че не забелязват "участие" на Авира въобще в работата на Кингсофт...КАВ не засича файлове, които Авира засича, или ако засече са с друго наименивание...

Интеграцията на сигнатурите на Авира не била в облака а локална... Не били ползвали еджина а само сигнатурите на Авира...

Нищо не мога да разбера... Някой (@dokalorm) може ли да провери и поясни...

А може ли да се ползва и без да го комбинираме с друго?

А може ли да се ползва и без да го комбинираме с друго?

Да, може.Като самостоятелна не я препоръчвам...

А реално как стоят нещата с енджина на Авира.

Доста хора във форума им се оплакват че не забелязват "участие" на Авира въобще в работата на Кингсофт...КАВ не засича файлове, които Авира засича, или ако засече са с друго наименивание...

Интеграцията на сигнатурите на Авира не била в облака а локална... Не били ползвали еджина а само сигнатурите на Авира...

Нищо не мога да разбера... Някой (@dokalorm) може ли да провери и поясни...

Доколкото все пак ми стана известно е, че при SP 3.5 енджинът е бил Авира, но след SP 4... тъмна Индия. Във официалния им форум много-много не се разисква тази тема с ядрото, т.е. модераторите/администратора мълчат... което кара немалко потребители да мислят, че се "изземва" оттук-оттам. Но това са само приказки... засега.

Постът от форума не е от официалния такъв, но все пак го е написал т.нар. доверено лице. Цялата тема тук

Публикувано изображение

Редактирано от dokalorm (преглед на промените)

There is one exception however...

Kingsoft Antivirus 2012 is NOT compatible with ANY product that is using VIPRE scan engine (GFI, Ad-aware, UnThreat and others).

Авира ама юли

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Слагате защитна стена и се вижда от къде се ъпдейтва :tongue2:

Слагате защитна стена и се вижда от къде се ъпдейтва :tongue2:

Прекалено лесно, за да е истина. :P

Но явно по това може най-елементарно да се открие ключа към загадката...

Прекалено лесно, за да е истина. :P

Но явно по това може най-елементарно да се открие ключа към загадката...

Outpost ще ви покаже :P

Ще го пусна на виртуалката.

И какво като виждам откъде се ъпдейтва. Много е странна тази безплатна програма - нищо не ми намери при стандартен скан, но ми откри толкова уязвимости... та сега се мотам с тях... една по една.

Защо не се препоръчва сама за ползване? Пропуска много ли?

Не.И за самостоятелно ползване става.

Личен опит

Ще разкажа своя опит преди бях с комодо и като я пуснах засече няколко вируса които комодото бе отървал. Пусках я и за чистене на един ком справи се много добре, но нямам по траен опит с нея и незнам. Засега считам, че би било глупаво да сменя касперски с нея!

Ще разкажа своя опит преди бях с комодо и като я пуснах засече няколко вируса които комодото бе отървал. Пусках я и за чистене на един ком справи се много добре, но нямам по траен опит с нея и незнам. Засега считам, че би било глупаво да сменя касперски с нея!

Всички пропускат ;)

Всички пропускат ;)

Вярно е и това. Все пак ако трябва да изберем безплатна облачна защита да заложим на kingsoft или на панда клоуд?

Защо не ги пробваш заедно? При мен се получи със SEP 12 и сега два облака ми помагат. За азиатския ми са още недостатъчно впечатленията. Затормозяване няма.

Вярно е и това. Все пак ако трябва да изберем безплатна облачна защита да заложим на kingsoft или на панда клоуд?

Kingsoft :)

Просто тестове си правих.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Kingsoft :)

Защо? Те kingsoft и панда клоуд ще са съвместими - защо човек да не експериментира едновременно с два безплатни облачни антивируси? И аз бих го пробвал, ако не ми влияеха многогодишните навици със Сепчо / Symantec EP 12/.

В Kingosoft Antivirus 2012 SP5 няма помен и от каквото и да е на Авира...

Това е добре.

Обновявам се до VMWare и сега не мога да покажа нищо.

Трябва да са самостоятелни.

Защо? Те kingsoft и панда клоуд ще са съвместими - защо човек да не експериментира едновременно с два безплатни облачни антивируси? И аз бих го пробвал, ако не ми влияеха многогодишните навици със Сепчо / Symantec EP 12/.

Аз карам без антивирус и нищо ми няма, а вие карате хората да слагат 2.

Безмислено е. Акронис и Хирен са достатъчни.

Иначе можеш да прибавиш и този и пак да се заразиш ама карай http://www.immunet.com/main/index.html

Защо пък не и с три безплатни облачни антивируса!? Пробвал съм с 4 защитни стени - но да им разглеждаш логове една по една си беше направо наказание. Тези комбинаторики са си реални и човек сам следва да си преценява. SEP 12 на мен ми е достатъчен и нищо в повече не му е нужно. Но тук си говорим за други програми и естественото любопитство надделява.

Защо пък не и с три безплатни облачни антивируса!? Пробвал съм с 4 защитни стени - но да им разглеждаш логове една по една си беше направо наказание. Тези комбинаторики са си реални и човек сам следва да си преценява. SEP 12 на мен ми е достатъчен и нищо в повече не му е нужно. Но тук си говорим за други програми и естественото любопитство надделява.

Пробвай и с 4 :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.