Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Някой запознат би ли направил едно клипче как да им пращам файлове за анализ.Мерси предварително.

От тука става ли: http://www.pc120.com/fileident/

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ок, аз на кингчо му ядох попарата оставам си с Qihoo

С какво конкретно Qihoo

е за предпочитане пред Кингчо? При мен безплатният Кингчо продължава седмици наред да e с руска сандбокс подкрепа и още не виждам кусури.Версиите се доразвиват, радващо е.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Сега трябва да проверим дали Авира и Кингчо класифицират еднакво конкретни заплахи. То и досега безплатната Авира си беше съвместима с безплатния Кингчо - можеха и съвместно да си работят... От подобна гледна точка - нищо ново не се е случило...P.S.Добавям резултат от сканиране при мен с безплатната програма на индийския eScan: 10 Октомври 2012 21:16:23 - Total Objects Scanned: 48612 10 Октомври 2012 21:16:23 - Total Critical Objects: 0 10 Октомври 2012 21:16:23 - Total Disinfected Objects: 0 10 Октомври 2012 21:16:23 - Total Objects Renamed: 0 10 Октомври 2012 21:16:23 - Total Deleted Objects: 0 Чисто е и е налице някакво мнение за работата на Кингчо с DW 2.56.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Ами как да стане това. Не се знае дали енджина на Авира ще е вграден в резидентния модул, или само при ръчно сканиране. С облака ли ще е свързан?... Нека следващите проби в темата за подпомагането да са със сканирания във тотала и ще разберем какво става.

Официално е вече Kingsoft използва енджина на Avira вижте тук - http://www.avira.com...ntegrates-avira !

Има известна неточност в новината.Ядрото на Авира си беше вградено отдавна, но в Kingsoft 2013 (китайския!).

Във версия 2012 Авира не е включена, ето и отговор от офиц. форум:

the SP5.2 does not contain avira engine

Ще ги питам за какво иде реч!

С какво конкретно Qihoo

е за предпочитане пред Кингчо? При мен безплатният Кингчо продължава седмици наред да e с руска сандбокс подкрепа и още не виждам кусури.Версиите се доразвиват, радващо е.

Облака на Qihoo е по-добър включения енджин на битдифендър също си оказва влиянието. Лови определено повече.

Румънецът е като немката Авира - нерядко прекаляват в количествен план с наловеното... FP колкото искаш... Дори и с изключен Кингчо и с активна сама DW 2.56 съм си по-добре или поне така ми се струва.Нямам причини за промени.Облакът на Qihoo едва ли скоро ще е съпоставим с този на Кингчо!

Румънецът е като немката Авира - нерядко прекаляват в количествен план с наловеното... FP колкото искаш... Дори и с изключен Кингчо и с активна сама DW 2.56 съм си по-добре или поне така ми се струва.Нямам причини за промени.Облакът на Qihoo едва ли скоро ще е съпоставим с този на Кингчо!

Добре че го ползваш заедно с DW 2.56 , иначе ще разбереш от къде изгрява слънцето. Пак ще мрънкаш че всички файлове са ти криптирани , но на тебе така ти е по-интересно.

Добре че го ползваш заедно с DW 2.56 , иначе ще разбереш от къде изгрява слънцето. Пак ще мрънкаш че всички файлове са ти криптирани , но на тебе така ти е по-интересно.

Вероятно си прав - обаче Комодо надминава по FP немката и румънеца - дори взети заедно... Сега сериозно - досега не бях виждал безплатен антивирус на подобно ниво. Кингчо може с още много други програми да се комбинира - сработва се дори и с CIS Premium Free. Китайски уникат си е!

Да, че се сработва с CIS 5.12, сработва се... Заедно са при мен вече 21 дни на Windows 8 Pro - няма конфликти. Това което потвърждавам също е, че антивируса на варана е по-добър от кралския. Чудя се за какво ли не съм махнал Кингчо още, така и така много рядко му се дава шанс... Виж , ако добавят дефиниции на Авира - тогава ще си заслужава... За да добавиш антивирус към CIS, поне да е по-добър от неговия собствен, а той е на все по-високо ниво...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

SEP 12 и CIS Premium Free продължаваме да ги ползваме при други компютри. Кингчо няма да го деинсталирам, защото пази регистрите на ОС, a антихакер-системата възпрепятства външно сканиране на портове. Модулът за контрол на възможните и необходими ъпдейти още не съм го виждал при друг безплатен антивирус.

С какво конкретно Qihoo

Не съм срещал по-влюбен ползвател от теб на антивирусен софтуер и то доста полигамен. Qihoo има много по-бърз и динамичен облак и по-голям има данни затова ако искаш седни и прочети. Какво става с Кингчо като нямаш интернет а? Мислил ли си по този въпрос, май си съвсем беззащитен. Къде му е на Кингчо хипса и виртуализацията? Всички тези неща ги има Qihoo затова предпочетох да го тествам. Кингчо го ползвах но не го харесах.

Да, че се сработва с CIS 5.12, сработва се... Заедно са при мен вече 21 дни на Windows 8 Pro - няма конфликти.

Това което потвърждавам също е, че антивируса на варана е по-добър от кралския. Чудя се за какво ли не съм махнал Кингчо още, така и така много рядко му се дава шанс...

Виж , ако добавят дефиниции на Авира - тогава ще си заслужава... За да добавиш антивирус към CIS, поне да е по-добър от неговия собствен, а той е на все по-високо ниво...

Kingsoft Internet Security Software Integrates Avira Anti-Malware Engine:

http://www.avira.com/en/press-details/nid/691/news/kingsoft-integrates-avira

В безплатната версия обаче не ми се струва вероятно, поне на първо време.

Kingsoft Internet Security Software Integrates Avira Anti-Malware Engine:

http://www.avira.com...ntegrates-avira

В безплатната версия обаче не ми се струва вероятно, поне на първо време.

За коя безплатна версия говориш?Както казах по-напред, Авира не е включена в Kingsoft 2012 (английския).

Попитах ги в офиц. форум за какво все пак става въпрос и от там ми отговориха лаконично,

Well, the news mostly like a PR article. :)

P.S. Ето ревю на Kingsoft 2013:

http-~~-//vimeo.com/49171436

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

За коя безплатна версия говориш?

За тази с облака SP 3.5, която обсъждате тук. А това, че е обявено в сайта на Авира според мен едва ли е просто маркетинг. Ясно е, че не може просто от днес за утре да интегрират енджина, но явно ще го направят.

За тази с облака SP 3.5, която обсъждате тук. А това, че е обявено в сайта на Авира според мен едва ли е просто маркетинг. Ясно е, че не може просто от днес за утре да интегрират енджина, но явно ще го направят.

Ама Кингсофт платен няма бе приятел...! ;)

А това какво е? 30 days trial, buy KIS:

http://www.kingsoftr...om/products.php

Пробвай да го купиш. ;)

Открий разликите: http://www.softpedia...hot-112964.html

В историята е, просто не си правят труда да обновят страницата!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Пробвай да го купиш. ;)

Открий разликите: http://www.softpedia...hot-112964.html

В историята е, просто не си правят труда да обновят страницата!

Не знаех, явно съм назад с материала. Мислех, че все още си поддържат платената версия.

Не съм срещал по-влюбен ползвател от теб на антивирусен софтуер и то доста полигамен. Qihoo има много по-бърз и динамичен облак и по-голям има данни затова ако искаш седни и прочети. Какво става с Кингчо като нямаш интернет а? Мислил ли си по този въпрос, май си съвсем беззащитен. Къде му е на Кингчо хипса и виртуализацията? Всички тези неща ги има Qihoo затова предпочетох да го тествам. Кингчо го ползвах но не го харесах.

А аз го харесах. При полигамност е невъзможно влюбване. С DW 2.56, дори без антивирус, съвсем не си беззащитен. Плюсовете на тази сандбокс-програмка са всеизвестни - а Кингчо ми е интересен заради своите си плюсове. За недостатъците на Кингчо при мен е налице предварителна преценка за компенсиране и необходимото е направено. Може да съм странен, но наистина харесвам хубавото при всичко, което инсталирам.

За недостатъците на Кингчо при мен е налице предварителна преценка за компенсиране и необходимото е направено.

Абе човек, имам чувството, че постоянно си в някаква апстиненция.Хайде моляте, преведи за всички нас горното!

Абе човек, имам чувството, че постоянно си в някаква апстиненция.

Абсурд, гарантирам, аз съм имал (доста отдавна, бях млад и глупав). По скоро е постоянно на друсан.

пп. Предполагам че имаш предвит NEY Публикувано изображение, понеже съм го блокирал да не му чета нещата

Редактирано от nikval (преглед на промените)

пп. Предполагам че имаш предвит NEY Публикувано изображение, понеже съм го блокирал да не му чета нещата

:offtopic_s: За същия става въпрос...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.