Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Досега съм се запознал с Rising,Twister,Kingsoft,Jiangmin. Това са китайските водещи - а може и още много други да има, както изглежда.

• Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Досега съм се запознал с Rising,Twister,Kingsoft,Jiangmin. Това са китайските водещи - а може и още много други да има, както изглежда.

Кой е твоят фаворит сред описаните и защо?

Нещо голяма мътилка при тоя Keniu: http://www.chinatechnews.com/2010/11/24/12787-chinas-kingsoft-integrates-keniu-to-form-kingsoft-network

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

За момента - Kingsoft, защото предоставя прекрасна безплатна версия и същата е съвместима дори с корпоративна версия като SEP 12. Че са и за без пари... Нищо няма шанс да спори с тази уж безплатна комбинация - поне така на мен ми изглежда засега...

За момента - Kingsoft, защото предоставя прекрасна безплатна версия и същата е съвместима дори с корпоративна версия като SEP 12. Че са и за без пари... Нищо няма шанс да спори с тази уж безплатна комбинация - поне така на мен ми изглежда засега...

Нали и Rising беше безплаен, как ги намираш двата в пряк двубой?Все пак това са китайчетата с най-големи 'облаци'.

Rising трябва да е сам - несъвместим е с други... А безплатният Кингчо е готов да се сработи с кои ли не ...

Qihoo ползва енджини на битдефендър и авира и ти го знаеш нали?

Да освен тези два, изоплзва още 3.Общо 5 енджина хаха.

1. small download size(only 10mb)

2. has 5 scanning engine(includes Bitdefender and Avira)

3. has the option to opt out any of the scanning engines

4. Fairly good reputation in VB100 test, link and Av-comparative, http://wwww.av-compa...aug2010.pdflink for its older version.

Всъщност тази информация се отнася за Qihoo 360 security 3.0

Не знам коя е последната версия на програмата...

По мои данни последна версия на програмата е 4.0.1.3092, аз съм с тази днеска ъпдейтнах ползва няколко енджина включени наведнъж старите бяха с избиране от потребителя енджините не работеха заедно. По мое мнение е класи над кингсофт само дето е на китайски ама свикнах с менюто по иконите се ориентирам не е много сложно!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

По мои данни последна версия на програмата е 4.0.1.3092, аз съм с тази днеска ъпдейтнах ползва няколко енджина включени наведнъж старите бяха с избиране от потребителя енджините не работеха заедно. По мое мнение е класи над ингсофт само дето е на китайски ама свикнах с менюто по иконите се ориентирам не е много сложно!

Ще те помоля да направиш няколко шота и да дадеш линк за изтегляне.

Ще те помоля да направиш няколко шота и да дадеш линк за изтегляне.

http://dox.bg/files/dw?a=ac410b2624 ето снимка, изтеглих една версия тя после се обнови до тази нещо натисках. След малко ще постна и файла, че нещо се тегли бавно.

Благодаря vasilevsa Като цяло е интересна програма, защо не направиш отделна тема.Ако не те се занимава, аз бих направил въпреки оскъдната информация за програмата!

Качвам шота тук, за да е по-удобно на останалите потребители:

Публикувано изображение

Благодаря vasilevsa Като цяло е интересна програма, защо не направиш отделна тема.Ако не те се занимава, аз бих направил въпреки оскъдната информация за програмата!

Качвам шота тук, за да е по-удобно на останалите потребители:

Публикувано изображение

Замислял съм се по темата, от три дни съм с нея ориентирам се интуитивно затова не мога да дам много информация за нея. Да има 5 енджина между които авира и бит дефендър който е изключен по начало но се включва и ъпдейтите текат. Извинявам се на феновете на кингсофт за разводняването на тази тема, рядко съм толкоз впечатлен от програма при първо тестване. А за лекотата на компа просто нямам думи лека е като перо.

link: http://dox.bg/files/dw?a=d9efda009c

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Да разведрим малко темата с нова информация за предстоящата 2013 версия на Кингсофт:Към момента новата версия се предлага само на китайски...

Промените са:

- Нов евристичен енджин (на име KVM) създаден за да подобри още повече засичането.

- Драматично подобрен K+ Defense (20 нива на защита)

- Защита за Android устройства

Не са известни дати за пускане на английски, когато излезнат, веднага ще и публикувам.Ето и малко шотове от китайчето:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Който има време може да я размята насам-натам...

Ето ви и линк за изтегляне: http://cd001.www.dub...p0921_99_50.exe

В новата (2013) версия е включен енджина на Авира!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Макар и на китайски с програмата се работи много лесно.Тези от вас, които имат инсталиран Кингсофт (англ.) ще се ориентират много бързо.

Аналогична е с английската версия.Както споменах по-горе има много нововъведения, благодарение на които програмата е станала още по-добра!

Направих няколко бързи теста и програмата се справи отлично - 20/20, много добра детекция.Ще я поразуча още малко на виртуалката и без да се замисля ще я метна на лаптоп-а. :)

Kingsoft както са тръгнали, май май ще изместят безплатните лидери и ще влезнат в челната 3-йка ^_^ (ако вече не са влезнали ? :whist: )

Kingsoft както са тръгнали, май май ще изместят безплатните лидери и ще влезнат в челната 3-йка ^_^ (ако вече не са влезнали ? :whist: )

Напълно съм съгласен.Всички знаем, че ядрото на Авира не е за подценяване, като добавим огромния облак, лекотата, и това че е напълно безплатна, програмата заслужава внимание. :)

Според мен Сепчо и Кингчо заедно могат да са в топ 3 - а сам Кингчо не може да влезе дори и в топ 10, засега... Прекалено много пропуска или е с FP... Иначе програмата ми харесва и се надявам да не спрат по финансови причини развитието и .

Скоро ще бъде достъпен SP5.2 и в него ще бъдат интегрирани някои функции от 2013. :clown:

Към момента няма инфо за точна дата..

• 2 седмици по-късно...

Вече е факт SP5.2

Линк за изтегляне: http://softdl.pcdoct...n/kav_setup.exe

Промените:

What's New?

1, Download Shield supports extra 2 software:

Download Accelerator Plus (DAP)

SRWare Iron Browser

2, Filter feature added to Download Shield

Scan complete downloaded files while download through web browser

3, Optional settings for removing downloaded Windows update patches

You can select delete/save Windows update pactches which have been installed

4, Upgrades for Kingsoft Vul Fix

5, Some bug fixes:

Enhance antivirus solutions against Macro viruses

Fixed display error of Cloud Defense

Fixed bugs of popup window

Fixed bug of Application Rules of Defense

Other minor bug fixes

Току-що му дадох ръчен ъпдейт и се обнови до SP2.

Публикувано изображение

Сега ще го сложа Кингчо да го видя и него.Qihoo го оставям на vasilevsa да ни информира за него. :P

Има какво да се желае от програмата, но аз лично й симпатизирам и смятам, че към момента се развиват в правилна посока.Ако ще я слагаш е добре да пипнеш тази опция:

Публикувано изображение

Има какво да се желае от програмата, но аз лично й симпатизирам и смятам, че към момента се развиват в правилна посока.Ако ще я слагаш е добре да пипнеш тази опция:

Публикувано изображение

Добре.

Сега ще го сложа Кингчо да го видя и него.Qihoo го оставям на vasilevsa да ни информира за него. :P

Ок, аз на кингчо му ядох попарата оставам си с Qihoo

Някой запознат би ли направил едно клипче как да им пращам файлове за анализ.Мерси предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.