Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Трябва ли да се деинсталира старата версия и след това да се качи новата или може направо върху старата да се инсталне? Благодаря. Аз съм от 1 година с нея и не че съм очарован, но поне лаптопчето и операционната му системе не ми пишат, че нямам антивирусна програма. Старичко е лаптопчето, затова съм с нея.   LG GE50  и XP SP3. А и не гледам "кифли". Честита Ви нова година на всички!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Трябва ли да се деинсталира старата версия и след това да се качи новата или може направо върху старата да се инсталне? Благодаря. Аз съм от 1 година с нея и не че съм очарован, но поне лаптопчето и операционната му системе не ми пишат, че нямам антивирусна програма. Старичко е лаптопчето, затова съм с нея.   LG GE50  и XP SP3. А и не гледам "кифли". Честита Ви нова година на всички!

Не знам. Не я ползвам, ама по-добре махни старата версия, и тогава. А най-добре, смени антивирусната. http://www.360totalsecurity.com/

Не знам. Не я ползвам, ама по-добре махни старата версия, и тогава. А най-добре, смени антивирусната. http://www.360totalsecurity.com/

Май ще взема да те послушам. и да кача това, което си ме посъветвал. Ама машинката е старичка доста. Купувана 2008 год и работи безупречно. Затова исках нещо, което няма излишно да я твари.Това не ми е основен компютър а трети, който ми помага  по тракерите за музика и концерти.

Май ще взема да те послушам. и да кача това, което си ме посъветвал. Ама машинката е старичка доста. Купувана 2008 год и работи безупречно. Затова исках нещо, което няма излишно да я твари.Това не ми е основен компютър а трети, който ми помага  по тракерите за музика и концерти.

Само не ползвай оптимизатора. Или много внимавай, какво ти предлага да спре, като програми и услуги.

Само не ползвай оптимизатора. Или много внимавай, какво ти предлага да спре, като програми и услуги.

Благодаря за инфото. Ще опитам и с нея, не че съм имал проблеми с тази, но поне да я видя и аз. Щото много не разбирам от антивирусни програмиза да изразявам каквото и мнение да било.

Да имаше английски!

Tя е пълен автомат, само в настроиките тикваш на двете места кадето пише авира и си готов

KINGSOFT Internet Security 2015  ли обсъждате тук?  На мен май малко много ми идват различните китайски алтернативи...

Лице за контакт - австр.N-Simon

Лице за контакт - кит.N-Simon

Що тъй? :clown: 

Щото, ти имаш проблеми с него. :clown::wink12::tongue2:  Аз нямам такива проблеми, ама го давам като предупреждение.

Щото, ти имаш проблеми с него. :clown::wink12::tongue2:  Аз нямам такива проблеми, ама го давам като предупреждение.

Правилно съветваш хората,нещо което прави бели не трябва да се ползва. :)

НИКИ, ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!!!  ВРЕМЕ Е ДА ПОКАЖЕШ ОТНОВО НЕЩО ОТ КАСПЕРСКИ! 

Правилно съветваш хората,нещо което прави бели не трябва да се ползва. :)

Аз инсталирах новият антивирус, но от първи наблюдения не мога да кажа почти нищо. Единствено, което ми направи впечатление между двете програми за сега е това, че новата е с 2 пъти по голям инсталационен фаил в "Program files" Не зная до колко ще я задържа, но за сега направих всичко, както ме посъветва. Нямаше никакви проблеми. А оптимизатора наистина по Ваше предписание, не съм го ползвал. Не забелязах и дали последната си прави обновление или аз трябва да се грижа по въпроса. Не ми прави впечатление в работата на операционната система,  едната да затормозява компютъра повече от другата.То на мен основната цел е да се инсталират максимално малки програми заради бързодействието на комютъра. При положение, че работя с торент клиент, нямам проблеми и с двете, но не и когато се зарежда операционната система или се отваря някой голям видеофаил.Инсталираните програми са ми малко и ограничени в инсталацията. 1/3 даже не са инсталационни. Процесорчето е 1,5 гига а рамта - 1 гигабайт. Съобщавам го за сведение, евентуално ако ме попитате.Много съм благодарен, че ми обърнахте нужното внимание и оценявам Вашата помощ! Благодаря на Всички! Погоре, четейки, може някой да си помисли, че съм с двете програми. Сега е само 360.... Знам че повече от една, не се инсталира.

Сега си с   ... 360 Total Security?  

Да. Ако има въпроси, ще се постарая да дам по-пълна информация доколкото ми е възможно.

Да. Ако има въпроси, ще се постарая да дам по-пълна информация доколкото ми е възможно.

Има тема за 360TS. Може да я прочетеш.

• 7 месеца по-късно...

360TS и клиентската версия на  SEP 12   са уникални като безплатност...

360TS и клиентската версия на  SEP 12   са уникални като безплатност...

Това пък какво е!?...Безплатни,безплатни....колко да са безплатни!?..Не знаех ,че има "безплатни и по-безплатни"...Доколкото знам(и мога да асимилирам, с ограниченият си ,до безполезност мозък-разбирай- все още мога да ходя изправен..) има (по всеобщо прието определение) Безплатни,С ограничен период на ползване и Платени програми.... 

Стига с тия глупости и повтаряния във всяка тема на едно и също...Или тестовете са стъкмистика...или само гореспоменатите програми са актуални и вездесъщи...

Антивирусът на Кингчо е също на сродно ниво - ако е инсталиран заедно с тази стена   https://www.privacyware.com/personal_firewall.html    Ползват се обаче две програми вместо една - това го считам за минус на този също отличен като вариант  безплатен избор.

Линкът при мен не се отваря. Или има проблем с форума.

Error occurred: 404 - not found

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.