Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Kingsoft Antivirus Free/ IS 2010

Featured Replies

Версия 2013

Публикувано изображение

http://www.ijinshan.com/

• 3 месеца по-късно...
  • Отговори 302
  • Прегледи 33,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

търся инсталатора на старата версия на кингсофт с енджина на авира и с английски интерфейс, мисля че беше kingsoft antivirus 2012 SP 3.5

понеже новата версия с авира от сайта им  е само на китайски, а друго си е да разбираш какво пише

Редактирано от Ghost Rider (преглед на промените)

Версия 2013

Публикувано изображение

http://www.ijinshan.com/

Някой има ли примерни настройки за тази версия на кинга, че не намирам никаде в нета как да си я настроя така, че авира енджина да пази в реално време?

Благодаря предварително!!!

Редактирано от Ghost Rider (преглед на промените)

При мен версия 2012 SP 5.7 непрекъснато отлично си работи.Безплатно! Когато преди пет години съм открил тази тема - и през ум не ми е минало, че това ще е безплатната ми любима програма в бъдеще... Вярно е - доподсигурих и допълнителна подкрепа с Comodo DNS и с Privatefirewall 7. Донякъде и аз съм изненадан.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

При мен версия 2012 SP 5.7 непрекъснато отлично си работи.Безплатно! Когато преди пет години съм открил тази тема - и през ум не ми е минало, че това ще е безплатната ми любима програма в бъдеще... Вярно е - доподсигурих и допълнителна подкрепа с Comodo DNS и с Privatefirewall 7. Донякъде и аз съм изненадан.

Тоест не си решил проблема, но си изненадан. Накачулил си се с напълно излишни допълнения към операционната система. Опитай се да перифразираш това, което спомена и непрекъснатите преинсталации на Windows, които правиш доста често. Имаш ли някакъв Windows над една година? 

Имаме лаптопи с Comodo IS 4 и с Comodo IS 5..Няколко години не са преинсталирани.. При тях обаче моето рисково сърфиране в мрежата изобщо го няма. 

Имаме лаптопи с Comodo IS 4 и с Comodo IS 5..Няколко години не са преинсталирани.. При тях обаче моето рисково сърфиране в мрежата изобщо го няма. 

О, това е нов момент. Дай снимка/ справка/ лог за датата на инсталация на Windows за който си искаш лаптоп. Ако можеш, разбира се. :)

търся инсталатора на старата версия на кингсофт с енджина на авира и с английски интерфейс, мисля че беше kingsoft antivirus 2012 SP 3.5 понеже новата версия с авира от сайта им  е само на китайски, а друго си е да разбираш какво пише

Довечера ще ти пратя инсталатора! Поздрави.

Довечера ще ти пратя инсталатора! Поздрави.

Благодаря, но това което прати е версия без авира енджин.

Редактирано от T H E G A M E R (преглед на промените)

О, това е нов момент. Дай снимка/ справка/ лог за датата на инсталация на Windows за който си искаш лаптоп. Ако можеш, разбира се. :)

Лаптопите са в друг град, ползват ги децата ми,те са студенти. Наскоро им препоръчах да инсталират Кингчо - версия 2012 SP 5.7 и да сканират.  Тя е съвместима с CIS. И на двата лаптопа е имало десетки карантинирани заплахи. Единият е с Vista, а другият е с Win 7. Comodo също пропуска заплахи, а дава и доста FP.  Спрях преди доста време ползването на CIS, а децата ни още си го харесват. При мен нищо излишно не е накачулено. И въобще не ми се разделя с любимия WIn XP SP3. Към безплатния кралски китаец са отлични допълнения също безплатните Comodo DNS и  Privatefirewall 7.  За мен тази комбинация е доста по-добра от CIS 6 и последните 4-5 месеца съм все с нея.  По-малко са сложните сработвания и фалшивите тревоги.

...

Аз те питам за едно, ти ми говориш за друго. Проверката за първоначална инсталация на Windows става ето така:

Start → Run (XP) или в Start Menu (за другите нагоре) с Copy/ Paste се въвежда следната команда:

cmd /k systeminfo | find "Original Install Date"

Понеже спомена Windows XP, ето снимка на датата, когато съм инсталирал тази ОС и от която пиша коментар в момента:Публикувано изображение

Щом казваш, че си О.К. с любимите си програми, аз нямам какво да добавя, въпрос на предпочитания. Но не бива да повтаряш едно и също непрекъснато, разбрахме.

Аз те питам за едно, ти ми говориш за друго. Проверката за първоначална инсталация на Windows става ето така:

Start → Run (XP) или в Start Menu (за другите нагоре) с Copy/ Paste се въвежда следната команда:

cmd /k systeminfo | find "Original Install Date"

Понеже спомена Windows XP, ето снимка на датата, когато съм инсталирал тази ОС и от която пиша коментар в момента:Публикувано изображение

Щом казваш, че си О.К. с любимите си програми, аз нямам какво да добавя, въпрос на предпочитания. Но не бива да повтаряш едно и също непрекъснато, разбрахме.

Първоначална инсталация на Windows  Публикувано изображение

Nologo, непрекъснато ползвам служебно SEP 12 и отдавна нищо не пиша за това. Вслушал съм се в препоръките Ви. Win Vista е на единия лаптоп от септември 2008-ма, а на другия Win 7 e от февруари 2011-та. С безплатния Кингчо препоръчвам да се ползва само безплатната Privatefirewall 7 http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1584 Пробвано лично - вече 5 месеца с XP SP3. Този кралски китаец съм го инсталирал с кои ли не стени - но не се е получавал същият добър краен резултат.Поздрави

• 1 месец по-късно...

Гледам че това чудо има вече версия 2014 но май пак е само на чанчунски  :)

Гледам че това чудо има вече версия 2014 но май пак е само на чанчунски  :)

Къде го гледаш това чудо?

Не знам брат, японци, китайци не е ясно кой какво върши.

Глей как мачка всичко наред:

Публикувано изображение

Яшааа... :whist:

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Не знам брат, японци, китайци не е ясно кой какво върши.

Глей как мачка всичко наред:

Публикувано изображение

Яшааа... :whist:

тва ше се провери

Кингчо не мачка всичко наред и добре, че са защитната ми стена и Comodo DNS. Има и доста FP.   С Кингчовите дефиниции тази година съм непрекъснато вече 5 месеца - просто за да си имам някакъв антивирус.  Той не ми е задължителен - мога и друг да поставя. Мога и без никакъв антивирус.Това го споделям за да не се преувеличават възможностите му. Аз съм отворил темата преди време и ми са интересни всякакви мнения.  Познавам в подробности Кингчо - защото ми е многогодишен любимец, в добрия смисъл.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Като им гледам страниците на антивирусните всички мачкат най много! Само докато започнеш да ги ползваш! Всичко е супер докато изпуснат нещо и след това къде им отиват почти 100% детекции не знам! Но пък и без тях не става. Все едно крепост без отбрана!

Като им гледам страниците на антивирусните всички мачкат най много! Само докато започнеш да ги ползваш! Всичко е супер докато изпуснат нещо и след това къде им отиват почти 100% детекции не знам! Но пък и без тях не става. Все едно крепост без отбрана!

А пък с тях крепост със заспала отбрана :clown:

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.