Премини към съдържанието

Joanna Rutkovska

Потребител
 • Публикации

  154
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

80 Много добра репутация

Всичко за Joanna Rutkovska

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 18.12.2011

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  Asgardia
 • Интереси
  Rhesus Negative , Officious , Ambidextrous , Truth Teller

Последни посетители

2012 прегледа на профила
 1. Ти пък какво разбираш от музика ноти и песни. Aumi , академик Рамус се обиди и докачи на интелект сигурно следва 'Веруучение' в някой треторазряден Пущунски резерват, финансиран от Саудитска Арабия.Така пламенно защитава божеството и религията. Нали ти казвам Aumi в тях няма грам дух няма и будност .Този форум е пълен със зомбита и им трябва религия за да са живи. Инак са свършили без курбани без да колят без да проливат кръв и без символично да цунат на Дедо поп ръчицата , докато им дава да отпиват кръв от телото Христово и ги кара да ядат и кушат плът от телото Христово.Вярата им е нещо важно,но тя е несъвместима с акъл и интелект. г-н Рамун не е чувал и общоизвестната фраза-истина ,че най лошите хора на Света това са религиозните хора. Колкото и да се пънат по зле от тях няма Почне ли да ти се умилква с философстване за религия за Господа Аллаха това онова апиши го тотална щета! Рамусе , поразрови малко история на цивилизациите за това какви ги е свършила вашата религиозна догма на Аврамизма и Християнството специфично в Средните векове.Откъде тръгва тази проказа ,накъде отива и какво носи на всички наши цивилизации.Какво представляваме ние според трите им Аврамически Свещенни книги -Ние визирам всички, всички бели народи. И откъде произлизаме..Догма , която няма реални 2000г ' на тази Земя ,която нагло си е позволила да манипулира и променя историята, летоброенето ни и да укрива тонове артефакти.Всичко обаче излиза наяве .Не може да се крие вечно. Преди да дойде Христа- Мохамед и Яхве хората сигурно не са спали и не са яли от безверие. В някой бели следователно, цивилизовани държави , които така пламенно ни хвалите съвсем до скоро са горили вещищи по улиците.Пак не знаете а бръщолевите посредствен монолог с празни приказки.Изучете първо в същина , колкото мен историята на цивилизациите и Света , изучете Европа изучете малко биология преди да мелите небивалици.От биология нищо не разбирате вие ,които Стивън Хоукинг ви е кумира за най великият физик -космолог- астробиолог и гуру на всички Муньовци, завършили комплексите за индоктринация на съзнания .От цялата Земя интелектите провериха.... та баш латерално миелодният невродегенерат -той. Колкото и дипломи да трупате толкова по плоски ставате , излизайки оттам. За ваше сведение престижните медицински университети било то за биолози нямат мнение засягащо расите ,хората и генетиката на създаването на хората.Понеже това не е нито здравословно за академичните им оценки и среди нито такова изследване въобще ще се толерира от ГОСПОДАРИТЕ, ако въобще схващате какви еврокоректните глупости са способни да съчинят и измислят тия , които ревностно защитавате за корект на истината.
 2. Рамусчо много сбито ,постно и стегнато бе кака . Всеки път ли ще е така ? Ауми те са изпуснали тази фаза тук и не са стигали дотам. Какви кръвни групи та те плуват още в първичният бульон на Дарвин плуват си в амебната си простота и чакат тя да попремине поне докъм много клетъчни форми на живот , които могат да паразитират. За интелект -сакън !!! ..И дума да не става! Незнам как имаш сили да им вдигаш нивото тук и да ги ограмотяваш .Това Калдата е загубена кауза-предприятие , пълно с пенсионери, чичаци и търсещи внимание особи , представящи се за ''ядрени физици'' .Писал рамуньо един час с очила умооткровение -Есе. Ама, а по прибрано малко бе кака..... Ние,нас да не ни плащат като теб надника в букви ,че да ти четем Томовете.Или това са записи от сеансите му по психоанализа.
 3. какъвто и да вземеш ще се повреди така ,че вземи 2 различни и архивирай редовно
 4. Умнико, Айнщайн е обикновен чиновник назначен да помага в патентен офис в БЕРН.Повтарям като за теб ПАТЕНТЕН ОФИС В БЕРН.В патентен офис начесто се събират и каталогизират патентните завки за всичко. Работата на Айнщайн е била да събира и каталогизира патентни заявки..Връзваш ли. Айнщайн е бил абсолютен двойкаджия по математика-учителят му е казал ,че нищо не става. За Цялата научна общност е известно ,че той е един Плагиат.Не помня името на момчето , чиято теория е откраднал. Стивън Хоукинг- Бог да го прости болен от генетична аномалия наричана прогресивна миелоидна латерална невродегенерация ,която унищожава моториката и функционалността на невроните.2г в това състояние и си пълен зеленчук по всички неврофизиологични критерии.Каква физика ,каква Космология какви Уормхолс.Повтарям -ЗЕЛЕНЧУК със остатъчни ,вегетативни функции. Виж му всички изказвания в нета-Чужд интелектуален труд , прожектиран през гласовият му синтезатор. Колко трябва да си ....наивен ненаред и изпуснат за да въздигнеш един Хоукинг до най -най великият космолог. Та той е еманация на подигравка с хората.И най вече с науката. За това в какво могат да ни накарат Господарите да вярваме. Дарвин -Лорд Дарвин,..нужно ли е да еволюираме из бульона на естественият отбор в който маймуната учила, учила докато и паднали космите и станала човек...Способен да мисли анализира, пее танцува и твори.Как пък една маймуна научно не се случи в наши дни да еволюира.. Гравитационни константи... Паднала ябълка на главата на клетият човек и той станал премъдър...Абе хора глави имате ли.Ако е константа , защо са ви гравитометри на всички в телефоните бе. защото има места на които ябълката пада по ряазлично вероятно. История на цивилизацията-Африканската маймуна побеляла и станала човек в многообразие от раси. ...И аз съм тази дето обругавала науката. Знаеш ли какво е наука. Наука е , когато имаш проверим многократно експериментално резултат носещ един и същ извод. .
 5. А сега де ..Аз ли съм му виновна съм ,че Халеевата комета летя безпаметно и се прасна в мен. Казаха ,че някакво колело от каруцата му се е откачило и паднало.Но само за 1 ден. Не вярвам да е приритал. Изключително грозно е, а и опасно, когато модератор да се поддаде на емоции.Честито завръщане на модератора от страната на мъртвите.Какво бихме правили без толкова ценен кадър-редактор, който ,който да придиряна всяка втора дума запетайките.Поне не е злобен индивид за да ни трие или блокира темите и да търси ревендж. А забелязвам тук много злобни версии на стари програми виреят в тази Матрица. Дано възкръсналият я кара по полека и с уважение към хората и по безпристрастно.Форум е това не е шега работа в тая напреднала, (старческо )модераторска възраст да ти се наложи да учиш социални умения, социализация в жива среда и с живи хора ..Примъчня ми за него беее ......Това си е години сърден труд на екип от специалисти и реших да направя изключение. Нали съм от Азгард. И съм добричка..Бъдете и вие добрички. Стичин си е базирал книгите си на 13-таблета.Той ли е гуруту дето знае санкрит на Света. Амам-чо, Ако не знаеш хора и динозаври са ходили по Земята -изгледай филмите на Забранената ерхеология. Стичин въобще не е луд. Каквото е трябвало да напиша написала съм го. Който го мързи да си смели брашно да си чака пшенична пита. Една маймунка няма да се превърне в Бог... Това което е позволено на Юпитер, не е разрешено на ... Пожелавам ви лека и приятна вечер.
 6. https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=2ahUKEwja8rjUqsDdAhVNCuwKHbuaCQ8Qjxx6BAgBEAI&url=http%3A%2F%2Fxn--e1adcaacuhnujm.xn--p1ai%2Fproisxozhdenie-ras-na-midgard-zemle.html&psig=AOvVaw154FznKtOsRK07TyQl6ILp&ust=1537215084420911
 7. Така така...целият Апокалипсис на земята се дължи на слонове ,които изядоха горите и отровиха езерата. А ти за кога последно стъпи в гората.
 8. Драга ми момко с фалшиво име на операция 'Валкирия' и то в контекста на някакви цървули , които прочетох по долу в текста. Не ви ли се струва ,че буквално скверните еврейското знаме и щата Зион.Моето лично мнение си е мое лично мнение , автентично оригинално-и всичкото е плод на моята мисъл. Никого не съм насилвала или карала да го възприема .Каквото съм написала всичко е подкрепено с факти. Не разбрах аз вашата теза каква е и в какъв контекст ни я завирате към цялостната тема. Да се заяждате с мен, добре...Пишете си , свободен форум е...не ми пречите.Да поствате някакви снимчици..свалени незнайно откъде.. Добре..., поствайте си , но не смятате ли ,че е най малкото редно да ни уведомите с каква цел го правите .Какво точно би трябвало да изобразяват вашите снимки .Как са свързани те с цялостният контекст на основната тема. Чувствайте се поканен (А) да ни обясните внятно като на 2 годишни деца.Каква точно е вашата идея Валкирия за това КАК СЕ Е ПОЯВИЛ ЧОВЕКА НА ЗЕМЯТА .Предполагам никой из форума телепатия не владее . Аз също така не мога да познавам отдалечено и да знам какво изобщо върлував главата ви хвърляйки някакви откъслечни фрази .Сквернословейки за цървули в профила с еврейското знаме и със нацистки ник -Валкирия. Гадая просто... Всичко завито на едно място е както манджа с грозде ...Трудност изпитвам драги (драга ми) Валкире да ви чета писанията и да ви следя логическата последователност.Ако може дори и със по рехаво поднесена фактология моля опитайте веднъж поне да кажете нещо , оригинално и ваше изречение. Като например да следите нишката на разговора .Какви са тези кубетата , които ни представяте .Какво би следвало да знаем за музея в Йерусалим и какво точно има там.Как то се връзва то с историята за появата на човека и темата . Ако смятате ,че слагайки еврейското знаме и пишейки несвързани букви една в друга това ви прави начетена и едното придава тежест на второто и накрая се получава Есе. Ми , ще ви разочаровам -не работят така нещата. Ами щом не държите на фактологията г-н Бадър и имайки така предвид ислямистко фундаменталисткият ви профил и челна страница горещо ви съветвам идете на Хадж в Мека. Измийте си краката и пообиколите гранита.Колко пъти там се изискваше, забравила съм ...По часовниковата стрелка ли беше и внимавайте СПЕШНО МИ Е МНОГО да не си изпуснете в ъгъла на Камъка да си заврете главата вътре във санкритското Йони и да цунете (поне 3 пъти) за късмет черният метеоритен камък на Сатурн вътре (камъка на Еллоха за вас мосю ) Белким ви прости невежеството ,което е повсеместно всред братята ви ислямисти да не търсите истината никога .Да държите да научавате само истини ,които са ви удобни и сведени за вас Свише единственно и само от Еллоха. Абе , накратко казано що не идете да заколите нещо ...Курбан ей така ...за кеф... Вие нали на това извънредно много държите в исляма предполагам и си го можете. Чувала съм какви ли не хубави ''фестивали на Науката''като Ашура се вихрят от мюсюлманските последователи и в чест на доброто. Дух , песни и паневритмия само. Не искал да научава истината.А стой си зомбиран тогава.То изобщо в Аврамизма да се мисли е противопоказано-голям Харам или как беше там ....Заколи нещо бе ,,белким станеш първият Тцадиким и те въздигнат приживе на небето. Ще си летиш с колесница като Елиахунави. Егати хората на изкуството има тук честно.. https://www.google.com/search?q=Ashura+festival+muslims&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiat4L2nMDdAhXo-yoKHcIoC-QQ_AUICigB&safe=off Откъде да се е появил човека ако не ог Мека и Медина https://www.google.com/search?q=Allah+meteorite+stone&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAjp7znsDdAhVoo4sKHWBaCNQQ_AUICigB&biw=1352&bih=826&dpr=1.2&safe=off
 9. Ей Сега... С цялото ми уважение Aumi искаш в форума на пеленачета и мъжлетата под чехъл , които азбуката не знаят и хал-хабер си нямат от каквото и да било аз да им дам наготово труд , проучвания и изследвания.Събирани в продължение на години просто ей така ..Хоп И защо трябва да го правя и да ограмотявам “помощният персонал”от хумункулуси и паразити.Те са наши врагове! Не личи ли ,че не заслужават и това, което съм им написала им е много.С години ще им трябват да му проумеят смисъла и рационално да си извадят заключения ,защо вирнатите им нослета всеки път като ''завали дъжд и ги дави'' религиозната догма със ''светена' , мъртва и мътна водица с която като ги напръска попа имама и равина на Аврамическата религиия и така им измива изпилва и промива мозъчетата ,че стават като като къпани новородени пеленачета. ... И само да добавя че такива ,които са попаднали в забранителната ми листа изобщо да не се пънат да ме цитират или да ми пишат съобщения. Няма да получат отговор , защото отдавна са си направили избора сами и аз съм си направила обосновано заключение за тях ,че не са хора с които искам да си комуникирам. https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fthumbs.gfycat.com%2FLimpAdvancedArrowana-size_restricted.gif&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2Fgifs%2Fcomments%2F6rs5ot%2Fspraying_the_faith_all_over%2F&docid=h6rWHvQDlzszjM&tbnid=gv9t-Wa05dltaM%3A&vet=10ahUKEwia6Nvf5b_dAhWoqIsKHTs3C6MQMwg1KAAwAA..i&w=250&h=442&safe=off&bih=795&biw=1320&q=spray with water in church gif&ved=0ahUKEwia6Nvf5b_dAhWoqIsKHTs3C6MQMwg1KAAwAA&iact=mrc&uact=8
 10. Анунаките и митологичните шумерски текстове, както и всички книги по темата се базират основно на селективният превод на част от тринадесет шумерски таблета взети и извадени извън контекста на цялостната история.Измежду стотиците ако не хиляди други открити таблети (засекретени и изобщо не видели бял свят) са взети и преведени само тези 13 таблета, селективно за да натЪманят някаква измислена, аврамически удобна библейски история .Кой ги е превел тези 13. Това е еврейският историк археолог и писател Закария Стичин .В неговите книги и по неговите думи става дума за свръх напреднала извънземна цивилизация , усвоила пътуването във времето и из Космоса, която преминава Галактиката на Млечният път за да дойде тук на Земята.Защо идва ? Представете си само ...За да създава хора като свои роби , които да им копаят злато ,толкова необходимо за спасението на родната планета на Анунаките- Нубиру. Интересно е ,че изявените тукашни ''форумни академици' не коментират фантазиите, глупостите и сказките на Стичин. Нито пък другите, изявени теории за произхода и създаването на човека , а са се захванали отново с персонални нападки и треторазрядно риалити шоу в стил 'Биг Брадър'.Приемам го като интелектуален дефицит , за което им прощавам.и нали съм Великодушна , затова съвсем отгоре- отгоре ще ги просветля за какво иде реч. Единият вариант е да вземем на доверие приказката на Стичин ,а другият е да понаучим санкрит и да си преведем сами текстовете или потърсим други, независими преводи и на останалите Шумерски текстове и таблети от Двуречието. Проблема е ,че обвързването на историята на цивилизациите с Библейската глупост и Аврамизма , която има-няма 2000г. корен (дори и толкова няма ) не е добре и цели тотална манипулация на историята. Достатъчно артефакти има за да се да докаже ,че хора бродят по тази Земя още отпреди Динозаврите.Това ,че Анунаките са дошли и са създавали свои хибриди за работна ръка не ги прави първите нито последните и изобщо не означава ,че те са родоначалниците на каквато и да е Човешка цивилизация. Според независими преводачи в тезите на Стичин няма абс. нищо вярно. Първо Стичин твърди ,че Анунаки са кръстосали своята ДНК с Homo Erectus за да направят хора , които да им копаят минерали и злато. Тези Анунаки религиозната догма ги е взела охотно за Създатели. Така им оттърва явно и на Ватикана и другите. Самият Стичин не може да покаже на независимите учени мястото откъдето е изсмукал тези 'роби за злато, или откъде е асоциирал имената на Анунаките със поголовните многотиражирани фантасмагории и комерсиализирани глупости, които е изписал и които не отричам са му донесли баснословни финансови приходи.Според Стичин създадените роби от Анунаките са правени в Африканската лаборатория ,където те кръстосват маймуните с хора и където Бог Енки - синът му Нингиззида и сестра му Нинхуррсак правят опитите.Всичките поред Стичин новосъздадени са били с черни глави т.е негрите са истинските хора. Митохондриалната Ева и Адамма според Стичин са -Черни . Белите тогава какви са ? Хората е време да се пробудят от глупостите ,които им пробутват дивашките орди на племенните вождове водени от умствено осакатения урод Хоукинг (набеден за космолог и физик ) , плагиата от Берн ( набеден за физик Айнщайн ,) Еволюционният гуруто на маймуните- Дарвин, Гравитационната константа на падналата яЯбълка- Иссак, Нютон и тн и тн са все чиста 24 каратова проба пълна лъжа, измама, дезинформация и много нескопосни опити да се прикрива истината. А тя, истината за историята на Цивилизациите е малко по друга .
 11. Зависи , какво дефинираш като човек ? Според една теория Стивън Хоукинг е най великият физик и космолог раждан някога макар ,че е от рождението си е в състояние на вегетативен ступор.И по всички медицински неврологични критерии е абсолютен зеленчук със тежка и нелечимата форма на прогресивна ,латерална миелоидна невродегенерация.С такова нещо не само не можеш да говориш или мислиш , но дори най базисни и основни автоматизирани нерви функции на които разчита тялото угасват.Въпросът обаче стои.Ако Хоукинг е зеленчук то кой е говорил през гласовият му синтезатор и чий идеи е разпространявал той .Също както си стои и въпросът ако Дарвин е Лорд и Еволюционер то кой обслужват неговите идеи. Отговорът на първият ми въпрос е в пряка зависимост от последният.
 12. Първо целият пазар на световна фармацевтика се държи от една шепа криминални престъпници начело на които с 98% покритие стоят -Pfizer -Mersk- Glaxo- Sanoffi- Jonson$Jonson продаващи единствено и само милиарди тонове контейнери, пълни със химиески, синтезирани отрови. Химикали , екстракти , кръвни продукти и извлеци започвайки от урина и стигайки чак до коса нокти слонски и дори човешки фекалии и извлеци.Има дори твърдения за продажби на извлеци от хора и части от хора. Плацентарни и тн ..медицински нямам съмнение за миг ,че тези престъпници са способни на всичко що касае пари. Голяма част от извлеците им са от отпадни продукти на ужасният индустриален хранителен комплекс т.е отпадъците от кланниците кости , кръв копита , пера, кожи всичко им влиза в употреба и ви се продава като от тях се правят тонове извлеци , ензими и какви ли не чудеса. Голяма част от тези субстанции идват директно от убийства на животни , държани в клетки маймунчета , прасета с човешки гени и други животни, които се използват само за медицински опити, козметики, добавки, хормони и ваксини. Абсолютно всички протеини и протеинови добавки идват от извлеци на Генно модифицирани култури с добавени бързи въглехидрати. Тези култури са гмо соя , гмо царевица ,отпадъчна суроватки от гмо мляко правено от гмо крави храянени с гмо фураж. Не са измама те са много внимателно проектирана създадена и добре работеща конспирация .За унищожение на хората ,които много бързо преминават в живота си от клиенти за добавки за ''здраве'' към дойни кравички и клиенти на фармацевтичната и медицинска мафия, което им състояние остава доживотно. Прекратявайте всякакви добавки,витамини имикроелементи и протеини и хормони от синтетичен произход и неидващи от жива храна в чинията ви Прекратявайте преди на 20г спермограмата ви да стане на труп и органите и тялото ви безвъзвратно да се унищожат и превърнат в пътници. 100лв са пренебрежимо малко и абсолютно нищо, защото от другата страна на везната стои вашият живот и здраве. ..Претеглете го така ... Немалка част от тази огрмна индустрия се нарича пазар за Витамини , Минерали и Хранителни добавки. Колкото повече химически синтезирани витамини минерали и добавки пиете толкова по бързо разрушавате органите , здравето и тялото
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...