Премини към съдържанието

Aryan Gnostic Child

Потребител
 • Публикации

  26
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

Всичко за Aryan Gnostic Child

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Колко лесно и удобно, а? Плюс тва неангажиращо и безотговорно! Просто започни да прощаваш, на себе си и на другите! Няма нужда да преосмисляш и анализираш грешките, които правиш, дай си прошка, за да не изпитваш вина за глупостите, които вършиш! Същото трябва да е отношението ти и към другите, независимо колко зле се държат с теб! Прощавай на изродите, които изнасилят дъщеря ти, пребият сина ти, измъчват и умъртвят родителите ти, за да им вземат пенсията - не трябва да изпитваш гняв към тях, нито да ги мразиш, а да ги обичаш! Това е правилният ъгъл, от който трябва да гледаш на нещата, според Браян Уайс, който не ми изглежда много мъдър (Wise)! Опрощението премахва вината (от собствените ти грешки и глупости) и гнева (към другите, когато те мачкат физически и ментално)! Дай прошка, това е акт на любов! Същото овчедушие проповядват и религиозните манипулатори от ,,християнската" религия, които с подобни банални, високопарни фрази превръщат хората в послушно, покорно, ,,любящо", малоумно блеещо стадо!
 2. Да, всичко е енергия, но има както положителна, така и отрицателна енергия! И любовта не обхваща всички енергии, а само положителните - следователно ... не всичко е любов! Пак се впуснах във философски размисли!
 3. ,,Човек без самочувствие е като аероплан, който се мисли за муха" ... бих отговорил на господина с интересната и така често срещана българска фамилия Подвързачов!
 4. Що ми говориш за будизъм? Аз не съм будист! Който се впечатлява от шимпанзета (пък било то и намигащи), със сигурност не е умен!
 5. Абе уж добре звучи, ама не съвсем! Защо трябва след ,,мразиш" да има добавка - (без мярка, без ограничения)! Излиза, че да мразиш с мярка и с ограничения не е проблем ... за Кърт!
 6. Нямам претенции, че говоря бисери! Видях, че ме е цитирала и отвърнах! Като гледам ти си по бисерите ( ,,Те ма правят на идиопат, а аз съм един обикновен идиот")
 7. Ако това, което съм написал предизвиква смях у теб, значи си достойна за съжаление! Трябва да ревеш всъщност, не да се смееш! Но може и да се посмееш ако искаш ... на невежеството, в което се намираш - лошо няма!
 8. Безсмислено е да ти обяснявам, няма да схванеш за какво говоря! Прекалено задръстен ти е мозъкът с лъжи, измами, заблуди научени в училище (евентуално университет), за да видиш истината! Такива като тебе се държат като наркомани, които са дрогирани с лъжи! Когато някой им казва истината, те го възприемат все едно, че се опитва да им отнеме дрогата, стават неадекватни, объркани, даже агресивни ... и се успокояват чак когато си получат обратно лъжите (наркотика)! Не виждам смисъл да си губя времето с такива! Между другото, хубав аватар имаш!
 9. По-точно на йезуитите! Но да, прав си, защото те са част от Ватикана, всъщност управляват Ватикана задкулисно, а папата е тяхна кукла на конци! Глобалната измама на йезуитите, започната от тях преди около 5 века, освен Big Bang включва и хелиоцентричната теория, еволюционната теория, гравитацията и др. Като йезуитите стоят винаги в сянка, скрити зад кулисите, а на преден план поставят техни марионетки като Коперник, Галилей, Кеплер, Нютон, Дарвин, Айнщайн и др. да придвижват напред плана им за обездухотворяване на човечеството, внушавайки на хората (чрез своите марионетки), че са космическа случайност, еволюирали примати и слаби, бездуховни същества, от които нищо не зависи!
 10. Затвор означава липса на свобода! Точно в същия смисъл я употребявам и аз! Вселената, поне такава каквато се опитват да я обяснят псевдо-учените и мошениците от НАСА, не съществува!
 11. Това е нормално мислене за неосъзнатите хора! Така разсъждават затворниците, които не са осъзнали, че са в затвор! Защото са индоктринирани от деца да възприемат своето робство като ,,свобода"! Къде е затвора ли? Тук на Земята! Опитай се да я напуснеш и ще видиш, че е невъзможно! Няма измъкване от тук, даже и след смъртта ... за неосъзнатите!
 12. Първо трябва да осъзнаеш, че си в затвор ... и се нуждаеш от спасение! Ако не го разбереш това никога няма да потърсиш спасител, който да ти покаже пътя към свободата, защото винаги ще възприемаш затвора, в който се намираш за най-прекрасното място за живеене!
 13. Дали е кумир Христос ли? Тва няма голямо значение, по-важното е, че е Спасител - в най-дълбокия и пълен смисъл на думата! От там нататък, мога и кумир да си го направя, аз решавам и никой не може да ми го забрани!
 14. Не само, че може, ами ЩЕ бъде построен! Вече действат, и то от доста време, по въпроса в Йерушалаим!
 15. Ти къде видя в коментарите ми заемки от библията? Ако имаш психични отклонения ходи на психиятър! Не е нормално и коректно да градиш дългите си безсмислени коментари на измислени от теб лъжи, и да ме ,,опровергаваш" в нещо, което не съм казал!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...